Άμα έχεις γωνιακό τροχό σε βάση,σπαθοσεγα και σεγα είσαι οκ τότε.....Εγώ προσωπικά για 2-3 περιπτώσεις τον χρόνο θα το σκεφτόμουν εαν θα εκανα κινηση με όλα αυτά τα εργαλεία που έχεις..
τελικα δεν αντεξα και το χεριασα το budget.

ελπιζω να μου βγει καλο σαν το ηλεκτρικο κατσαβιδακι της που το εχω ενα χρονο τωρα, το εχω δουλεψει αρκετα και μου βγηκε μεχρι στιγμης αστερι μονο με ενα δεκαρικο!
γωνιακο τροχο στα 35 ευρω με 2000 βατ/6.500 σ.α.λ. αρκετα ελαφρυ για την ισχυ του, και με σοφτ σταρτ δεν βρισκεις. και για να βρεις μεταλικο κιβωτιο πρεπει να πας στα 90+.
οπως μου ειπε και ενας γνωστος μου πωλητης (τοσα πραγματα εχω ψωνισει απο εκει, εχω πιασει φιλιες)

: εδω στον μικρο που εχω, βαζω καμπανα συρματοβουρτσα και δεν κολωνει, θα κολωσει το μεγαλο? κανενα 230'αρι μεχρι τωρα δεν μας εχει κανει προβλημα γιατι τα δουλευουν ερασιτεχνες, δεν ειναι για να δουλευει με τις ωρες καθε μερα. και να σου χαλασει μετα τα 3 χρονια της εγγυησης θα σου εχει στοιχισει 1 ευρω το μηνα και αν...
λογικο!
ετσι θα εκμεταλευομαι το μεγαλο βαθος κοπης και λειανσης σαν χειρος, αλλά και τη μετατροπη σε ραντιαλ ή σταθερο με μεγαλο βαθος κοπης (ιδιαιτερα σε στρατζαριστο και κοιλοδοκο ειναι ευκολια) , το μεγαλο πλατος λειανσης που θα μου δωσει τη δυνατοτητα να του βαλω μεγαλα γυαλοχαρτα σαν τριβειο παγκου, (αν οχι με 6.500 στροφες, πιθανα με τη χρηση ροοστατη των 10-15 ευρω) , αλλά και την κοπη σε ξυλινα πυχακια και ισως και ερταλον με τον δισκο Φ125 ξυλου χωρις να αναβει το ξυλο οπως τωρα στις 12.000 σ.α.λ. καθως στις 6.500 σ.α.λ. ο Φ125 εχει μικροτερη γραμμικη ταχυτητα και απο δισκοπριονο!
πολλες μετατροπες μπορει να παιξουν περαν της κλασσικης χρησης, και χαζομαρα να κανω, το πολυ να κλαιω 35 γιουρια και οχι 70-80
αλλωστε και ο parkside και ο lux και πολλοι αλλοι φτηνοι που πανε απο 50 και ανεβαινουν , πλαστικα γραναζια εχουν και πρεπει να πας στα 90+ για να βρεις κατι σωστο και πιθανα χωρις σοφτ σταρτ. κατι που μετραει οταν εχεις να κανεις με κατι τοσο βαρυ.
κριμα θα ηταν να χαθει αυτη η προσφορα...