Εγώ έχω το πιο παλιό που δεν βγαίνει το τσοκ. Γι αυτό έλεγα για την πολικότητα της μπαταρίας.
Μπαμπη κρατα και σημειωσεις για τις φορτισεις με ενα φορτιστη αυτων του '17 και αφου τις δουλεψεις για 2 εβδομαδες, ξανα κανε το ιδιο με τον αλλο φορτιστη.
Αυτό με το ένα χέρι κι εμένα με τρομαζει. Έχουν κοπεί δάχτυλα, χέρια, πόδια και έχουν ανοίξει κοιλιές. Ανεξάρτητα σε ποιο εργαλείο καταλήξεις πάνω από όλα η ασφάλεια και για γωνιακό τροχό με το ένα χέρι μάλλον επικίνδυνο το βλέπω εκτός και αν αναφέρεστε σε κάτι μικρά τροχουδάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο....Τον θέλω για γενική χρήση - θα είναι ο πρώτος μου γωνιακός οπότε δεν ξέρω και ακριβώς τι ψάχνω.
Από ότι είχα δει τον Bosch GWS 850CE τον έχουν αρκετοί στο φόρουμ και είναι ευχαριστημένοι. Ο GWS 9-125 βλέπω έχει τον προφυλακτήρα λίγο πιο έξω (εξέχει) προς το κέντρο και σκέφτομαι μήπως δεν βολέψει; Τον έχει μήπως κανείς να μας πει; Επειδή είχαν γραφτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τον Bosch GWS 7-115, είχα προβληματιστεί και προτιμώ να πάω σε κάτι δοκιμασμένο...
@Θανάση: και τα δύο που γράφω είναι στα 1,9 κιλά αλλά πάνω από 800W
@Γιάννη: τα parkside τα εκτιμώ, αλλά βλέπω στο τιουμπ η πλειοψηφία χρησιμοποιεί τροχάκια χωρίς χερούλι που τα κρατάς από το σώμα του εργαλείου. Μου φαίνεται πιο ευέλικτη η χρήση έτσι.
Προς το παρόν έχω να τρίψω τα κάγκελα από τις σκουριές και από ότι είδα στο νετ την δουλειά την κάνουν με γωνιακό και συρματόβουρτσα καμπάνα. Βεβαίως έχω ήδη τελειώσει την μισή δουλειά με το τρυπάνι και συρματόβουρτσα με άξονα (με αρκετή δυσκολία).
Κατά τα άλλα, μέχρι τώρα για κοπές σε σίδερα τις κάνω με το ντρεμελοειδές του λιντλ (!) και δουλειές λείανσης με το τρυπάνι. Υπάρχει και ένας μεγάλος τροχός (230mm?) κληρονομιά αλλά δεν μου έχει χρειαστεί πουθενά ακόμα.
Αυτό με το ένα χέρι κι εμένα με τρομαζει. Έχουν κοπεί δάχτυλα, χέρια, πόδια και έχουν ανοίξει κοιλιές. Ανεξάρτητα σε ποιο εργαλείο καταλήξεις πάνω από όλα η ασφάλεια και για γωνιακό τροχό με το ένα χέρι μάλλον επικίνδυνο το βλέπω εκτός και αν αναφέρεστε σε κάτι μικρά τροχουδάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω να πάρω ένα καλό σετ άλεν μπίλιας. Γύρω στο 50αρικο μαξ. Τι προτείνετε;
Για κοίτα αυτό. Του έχω πιει το αίμα...
Δημητρη για κανε μια επεξηγηση του Γ
ανοιχτος κλειστος προφυλακτηρας ? τι θες να περιγραψεις?
(επαγγελματιας ξυλουργος εχει κολλησει τους μεντεσεδες ?)
Ο μεντεσές με το στρατζαριστό δεν είναι καθόλου καλά κολλημένα μεταξύ τους. Είναι συνέχεια πονταρισιες που έχει "κολλήσει" επάνω το ηλεκτρόδιο χωρίς να υπάρχει γαζί. Θέλει να γίνει όλη η δουλειά από την αρχή γιατί αν θεωρηθεί έτοιμη μπορεί να γίνει επικίνδυνη η χρήση της.

Αυτό είναι ένα από τα υποψήφια. Wera, Wiha και Facom κοιτάω. Υπάρχει και κάποια άλλη εταιρεία που πρέπει να λάβω υπ όψη μου;
Αυτό είναι ένα από τα υποψήφια. Wera, Wiha και Facom κοιτάω. Υπάρχει και κάποια άλλη εταιρεία που πρέπει να λάβω υπ όψη μου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.