παιδια μια ερωτηση για οποιον εχει δουλεψει κατι αντιστοιχο σχετικα με αυτο
Parkside® Σέγα ταλάντωσης PSTK 800 C3 - Lidl Hellas
Parkside® Σέγα ταλάντωσης PSTK 800 C3 - Αποδοτική κοπή καιwww.lidl-hellas.gr
ποια η διαφορα στην πραξη αυτου του τυπου (με την καμπουρα) σε σχεση με την κλασικου πιασιματος?
εχω δυο με κλασικο πιασιμο, αλλά δεν εχω δουλεψει καποια τετοια
να υποθεσω οτι ειναι πιο μανιτζιβελη σε καμπυλες τομες? κατι αλλο?
Το τερμάτισες .....Δεν εχω την ιδια αλλα εχω την μαιμου που βγαζει η Bosch (Bosch GST) και ειναι ακριβες αντιγραφο της παραπανω Parkside.
Karcher 2001!Ξέρει κανείς κανένα μικρό πλυστικο για μοκέτες αυτοκινήτου , καναπέδες κλπ , σχετικά οικονομικό?
Έχω δει κάποια στο εξωτερικό αλλά Ελλάδα δε βρίσκω κάτι ετοιμοπαραδοτο.
Κι αυτο πχ από Αγγλία λόγω δασμών βγαινει 250 ευρώ!
Το "διαλυτικο νιτρου" και το "διαλυτικο πολυουρεθανης", ειναι το ιδιο πραγμα; Βλεπω π.χ. αυτο, που δειχνει να ειναι το ιδιο.
![]()
Kraft Διαλυτικό Νίτρου-Πολυουρεθάνης 2000 | dagiopoulos.gr
ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΩΝ – ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΩΝ Υψηλής ποιότητας διαλυτικό για αραίωση εποξειδικών ή πολυουρεθανικών χρωμάτων Χαρακτηριστικά : Ενισχύει το άπλωμα το δούλεμα και το στέγνωμα του χρώματος κατά την εφαρμογή. Κατάλληλο για την απολίπανση των μετάλλων πριν την εφαρμογή του χρώματος...dagiopoulos.gr
Αν δεν ειναι το ιδιο, ποιο ειναι πιο "δυνατο" απο τα δυο; Ή το καθενα ειναι για να διαλυει συγκεκριμενες ουσιες; Αλλα, ακομα και ετσι, σαν "γενικης" χρησης, ποιο ειναι το καλυτερο;
Κάποιο link, γιατί δε βρίσκω κάτι....Όλα είναι στο πως σε βολευει να την κρατάς.
Σε κάποιες περιπτωσεις βολευει καλυτερα η μια και σε κάποιες η άλλη.
Karcher 2001!
Κενταει σε μοκέτες και χάλια.
Οχι...για αλλη χρηση προοριζεται το ενα και για αλλη το αλλο..Καμια ιδεα κανεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.