Κυριάκο, όπως το είπες: ο λεβιές κατεβάζει κάποια δέκατα του χιλιοστού αλλά όχι με κλειδωμένο το ύψος. Ο δικός μου έχει ένα μοχλό που απασφαλίζει την μικρορύθμιση όταν θέλεις να κόψεις με βύθιση (Plunge cutting) - φαντάζομαι και αυτός θα έχει κάτι αντίστοιχο οπότε δες πρώτα κάνα βίντεο στο youtube πως λειτουργεί. Αφού καταλήξεις στο ύψος που θες, είτε με την μικρορύθμιση είτε με βύθιση σε συνδυασμό με στοπ βάθους, μετά κλειδώνεις ύψος με τον μοχλό.Επανέρχομαι στο θέμα του ρούτερ για κάτω από τον πάγκο.
Ίσως να έχω ρωτήσω και στο παρελθόν αλλά αυτός ο λεβιές μικρορύθμισης που έχουν αυτά τα ρούτερ στο πάνω μέρος τους τι σκοπό επιτελεί?
Τους δίνει την δυνατότητα όντας κλειδωμένα να ρυθμίσουν για δεκατα του χιλιοστού το ύψος?
Δουλεύει αλλιώς - γράψε λάθος. Προφανώς, το βάθος "κλειδώνει" μόνο με το γρανάζι της μικρορύθμισης και ο λεβιές είναι για να απασφαλίζει την μικρορύθμιση και να κατεβάζεις πιέζοντας.Μακαρι να ειμασταν κοντα να ερθω να το δω.
Δεν καταλαβαινω αφου δεν συνδέεται με το ρυθμιστη στοπ πως ενεργοποιειται.
Σε ενα πράσινο bosch παντως δουλευει με το ρουτερ κλειδωμενο.
Ο πάρκυ που την έχει έτσι, απλά αλλάζει το μήκος της μπάρας του στοπ.Ετσι ειχα καταλαβει.
Καποια που εχουν την μικρορυθμιση πανω στο στοπ βαθους εννοείται δεν επιρρεαζουν ενεργητικα το βαθος.
Αυτό ακριβώς εννοώ.Θελει πάρα πολύ δύναμη για να σφίξει,με αποτέλεσμα οτι βίδα βάζω να χαλάει.Για να μπει πεταλούδα και να σφίξει με το χέρι με καμία περίπτωση.Οσο και να σφίξω μόλις ξεκινάω να τεντώνω αμέσως φεύγει.Και μιλάμε πάντα για τα σπιράλ που δεν έχουν λαμακι να τα κρατάει.Και τις άλλες δεν σφίγγει καλά αλλά αυτές τουλάχιστον δεν φεύγουν επειδή έχουν κρατηθεί απ'το λαμακι.Τη συγκεκριμένη σέγα την έχω αλλά στο κουτί, και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς.
Τι έχει φαγωθεί;
Καμιά φωτογραφία είναι εύκολο;
Μήπως έχεις σφίξει πάρα πολύ την κάθετη άλλεν βίδα και έχει μείνει ανοιχτός ο σύνδεσμος και δεν μπορεί να σφίξει σωστά τη λάμα;Αυτό ακριβώς εννοώ.Θελει πάρα πολύ δύναμη για να σφίξει,με αποτέλεσμα οτι βίδα βάζω να χαλάει.Για να μπει πεταλούδα και να σφίξει με το χέρι με καμία περίπτωση.Οσο και να σφίξω μόλις ξεκινάω να τεντώνω αμέσως φεύγει.Και μιλάμε πάντα για τα σπιράλ που δεν έχουν λαμακι να τα κρατάει.Και τις άλλες δεν σφίγγει καλά αλλά αυτές τουλάχιστον δεν φεύγουν επειδή έχουν κρατηθεί απ'το λαμακι.
Δεν ξέρω αν βάζω το ερώτημα στο σωστό τόπικ...
Έχετε να προτείνετε κάποιον καλό/δοκιμασμένο φορτιστή μπαταριών li-ion & Ni-MH ; Τα μεγέθη που με ενδιαφέρουν είναι βασικά: ΑΑ, ΑΑΑ, 18650, 14500.
Σκεφτόμουν τον κλασικό XTAR VC4 ή κάποια παραλλαγή του:
Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο μοντέλο με περισσότερες ίσως επιλογές παραμετροποίησης κατά τη φόρτιση ή πιο προηγμένες λειτουργίες αναζωογόνησης ταλαιπωρημέων μπαταριών, που να μην ξεφεύγει πάνω από τα 30-35 ευρώ;
Δε γινεται να μου το παρει δώρο κανένας Κεφαλονιτης?
Και οχι αυτο αλλα το σετ με τις δυο βασεις....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.