Bρε τους αρχιτσίπηδες με την προωθητικη τους ενεργεια, πανε να την βγαλουν με γιλεκακι των 2 δολλαριων!
Εσυ να παρεις το δωρακι της ΜΑΚΙΤΑ.Bρε τους αρχιτσίπηδες με την προωθητικη τους ενεργεια, πανε να την βγαλουν με γιλεκακι των 2 δολλαριων!
Bρε τους αρχιτσίπηδες με την προωθητικη τους ενεργεια, πανε να την βγαλουν με γιλεκακι των 2 δολλαριων!
Συνάδελφοι, έχω κάποιες (τρεις) απορίες σε ένα θέμα που είμαι τελείως άσχετος και χρειάζομαι βοήθεια.
- Στο pressure pot που παρέλαβα και που κανονικά είναι για μπογιατζήδες, υπάρχει μια έξοδος, που έχω σημειώσει με το νούμερο (1). Εκεί υποθέτω πως πρέπει να βάλω μια βάνα, που θα είναι κλειστή όταν το πρεσάρω με πίεση και που θα την ανοίγω, όταν θέλω να βγάλω τον αέρα. Σωστά;
- Στο 2, πρέπει να βάλω απλώς μια τάπα. Σωστά;
- Και, η αρχική ιδέα ήταν να το πρεσάρω με ένα μηχανάκι από αυτά που φουσκώνουμε τα λάστιχα του αυτοκινήτου, προσαρμόζοντας μια βαλβίδα στην είσοδο του δοχείου. Όμως τελικά δεν μου φαίνεται καλή ιδέα και ίσως θα ήταν πιο σωστό να πάρω ένα μικρό και αθόρυβο κομπρεσερακι που έτσι και αλλιώς χρειάζομαι για τις δουλειές του εργαστηρίου, καρφωτικο, φύσημα κλπ, (όχι για βάψιμο). Τι λέτε;
View attachment 225228
Για τον τόρνο κλείσαμε. Στα υπόλοιπα θα παραμείνουμε ανοιχτοί για λίγες ακόμα μέρεςΝομίζω (περίμενε να πάρεις και πιο έγκυρες απαντήσεις) πως πρέπει να πάρεις κομπρεσεράκι.
Αλλά τι λέω...αφού εσύ έχεις κλείσει...άστο ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ.
Σωστά και τα τρία…
Κομπρεσεράκι αθόρυβο ΔΕΝ υπάρχει. Και κάποια που πουλάνε σαν αθόρυβα για οδοντιατρεία απλά είναι ελάχιστα πιο αθόρυβα από τα άλλα και πανάκριβα.
Η λύση που σου προτείνω είναι μοτέρ ψυγείου.
Δεν ανεβηκα στο πατρικο μου αλλα βρηκα μια φωτο περιπου του τι εχω κανει.Θα σου στειλω φωτο αυριο το δικο μου σεταπ στο δοχειο αυτο.
Να το παρεις το κομπρεσέρακι ειναι απαραίτητο σε ενα εργαστηριο.
Σε ευχαριστώ Κυριάκο.Δεν ανεβηκα στο πατρικο μου αλλα βρηκα μια φωτο περιπου του τι εχω κανει.
Ενα μαστο Τ και ταχυσυνδεσμο εισοδου με βανακι, μανομετρο και βανα απελευθέρωσης.
Pressure pot.
Τι είναι αυτό τε Κυρ?
Βαλε μια φωτο!Σε ευχαριστώ Κυριάκο.
Εντάξει, έγινε η δουλειά. Πήγα σε ένα μικρό μαγαζάκι στη γειτονιά μου και πήρα διάφορα και τα σύνδεσα.
Δεν είχε πολλά πράγματα και αναγκαστικά μπήκαν κάποια ανταπτοράκια, αλλά νομίζω θα είναι ΟΚ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.