Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !
κριτική Νίκο βέβαιος και να γίνετε όπως πολύ σωστά την κανεις εσύ αλλα όχι τελεσίδικο όχι δεν θα γίνει,αυτό δεν είναι κριτική αλλα πληροφορία ότι δήθεν την μάθανε από κάπου μέσα .και εγώ σου λέω ότι μαθαίνετε για το HD κανάλι στον hellassat εδώ στο avclub πιο μέσα δεν γίνετε !!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν το είπα εγώ πάντως (δεύτερη σελίδα) ήταν καθαρά εκτίμηση δική μου λόγω παλαιότερων επιδόσεων ΕΡΤ-ΟΤΕ. Εγώ ο ίδιος ούτε είχα ούτε έχω εσωτερικές πληροφορίες, ούτε νομίζω ότι έδωσα τέτοια εντύπωση.
Η νεώτερη είδηση είναι από το satleo και οποιαδήποτε κριτική για την εγκυρότητά της μάλλον ταιριάζει στο satleo. Άλλωστε και το πρώτο-πρώτο μήνυμα από το satleo προερχόταν.
Έχω εκφράσει την άποψη ότι καλό μεν θα ήταν να γίνει, έστω και τελευταία στιγμή, αλλά ακόμη κι αν γίνει για μένα είναι μια ακόμη απόδειξη πόσο χάλια είναι αυτοί οι δύο φορείς, και ειδικά η ΕΡΤ. Έχουν πληρώσει τα δικαιώματα HD εδώ και χρόνια, με τα δικά μας λεφτά. Είναι απαράδεκτο ένα μήνα πριν τα παιχνίδια να το "παλεύουν".
Κατηγορούμε τη Νόβα για διάφορα (και σωστά) αλλά στο κάτω κάτω κάτω όποιος δεν του αρέσει δεν την πληρώνει. Την ΕΡΤ, που εγώ τη θεωρώ ακόμη πιο ανίκανη, γιατί πρέπει να τη πληρώνω;
Υπάρχει sticky για τη Νόβα, γιατί δε φτιάχνουμε ένα και για την ΕΡΤ; Να βάλει 16:9, να βάλει στέρεο, να βάλει ψηφιακή σε όλη τη Ελλάδα και για τα έξι κανάλια, να τα δείχνει και τα έξι ελεύθερα δορυφορικά (με κάρτα επιδοτούμενη τόσα χρόνια τη πληρώνουμε), να φτιάξει HD κανάλι, να πάρει παρουσιαστές των αγώνων που να ξέρουν μπάλα και να έχουν καλή άρθρωση, κλπ κλπ κλπ.
Κάποιοι από δω μέσα θέλουν να πούμε και μπράβο στην ΕΡΤ γιατί το "παλεύει"; Όχι, ευχαριστώ! Είναι ανίκανοι να κάνουν τη δουλειά τους, θα τους πούμε και μπράβο;