Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T650i
Ευτυχώς που με πονήρεψες.
Τον παρέλαβα και τον επέστρεψα αμέσως.
Η εσωτερική συσκευασία του δέκτη ήταν ανοιχτή και των οδηγιών και του κοντρόλ. Τα σελοτέιπ ξεκολλημένα.
Ο δέκτης φαινότανε ότι είχε ανοιχτή και τα αυτοκόλλητα ασφαλείας ιδικά το μεγάλο ότι ναι μεν ήταν καινούριο αλλά στο σημείο που είχε κολληθεί έλειπε η λεπτή ζελατίνα που έχει σε όλη την μαύρη μεταλίκι επιφάνεια του.
Η ζελατίνα στην οθόνη του ήταν και αυτή σε χάλια κατάσταση.
Το καλώδιο στη βάση του είχε πολλά κενά και φαινότανε ότι είχε τυλιχτεί ξανά.
Από το S/N του μου είπανε ότι ήμουν ο πρώτος που το παραλάμβανε, οπότε αφήνετε να εννοηθεί ότι έτσι ήρθε από την αντιπροσωπία.
Το stick ήταν σε ξεχωριστή συσκευασία ok!
Ήρθε σήμερα (χτες για εσάς όταν θα διαβάζετε το post) η ειδοποίηση ότι ο δέκτης ήρθε, και να πάω να τον παραλάβω. Βλέπω ότι πάλι στον δέκτη στο site γράφει νέα παραλαβή 22 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι βρήκαν μερικά κομμάτια και τα έδωσαν, και πάλι εξαντλήθηκε. Το θέμα είναι που τα βρήκαν, και μήπως είναι μεταχειρισμένοι.
Πάντως εγώ πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αυτό ακριβώς το πράγμα. Αφού έψαξε στον υπολογιστή του ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι νέες παραλαβές, καινούρια κομμάτια, αλλά λίγα κομμάτια προς το παρόν. Με διαβεβαίωσε ότι είναι καινούριος πάντως.
Αφού βλέπω ότι και στον άλλον φίλο είπαν το ίδιο, και πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι που δεν γράφουν εδώ, μου φαίνεται δύσκολο να βρέθηκαν ξαφνικά με τόσους μεταχειρισμένους ή επιστρεφόμενους δέκτες. Μάλλον όπως μου είπε θα είναι.
Οπότε θα πάω να τον παραλάβω, αλλά με επιφύλαξη. Αν δω κάτι περίεργο δεν θα τον παραλάβω. Είναι εύκολο να διαπιστωθεί αυτό αν τα σακουλάκια είναι περίεργα συσκευασμένα, ή χύμα το καλώδιο κτλ. Από την άλλη τα μεταχειρισμένα τα δίνουν ως stock και με άλλες τιμές. Ή τα κρατάνε για το service. Θα δείξει. Είναι ένας λόγος που παραλαμβάνω πάντα από κάποιο κατάστημα.
Ευτυχώς που με πονήρεψες.
Τον παρέλαβα και τον επέστρεψα αμέσως.
Η εσωτερική συσκευασία του δέκτη ήταν ανοιχτή και των οδηγιών και του κοντρόλ. Τα σελοτέιπ ξεκολλημένα.
Ο δέκτης φαινότανε ότι είχε ανοιχτή και τα αυτοκόλλητα ασφαλείας ιδικά το μεγάλο ότι ναι μεν ήταν καινούριο αλλά στο σημείο που είχε κολληθεί έλειπε η λεπτή ζελατίνα που έχει σε όλη την μαύρη μεταλίκι επιφάνεια του.
Η ζελατίνα στην οθόνη του ήταν και αυτή σε χάλια κατάσταση.
Το καλώδιο στη βάση του είχε πολλά κενά και φαινότανε ότι είχε τυλιχτεί ξανά.
Από το S/N του μου είπανε ότι ήμουν ο πρώτος που το παραλάμβανε, οπότε αφήνετε να εννοηθεί ότι έτσι ήρθε από την αντιπροσωπία.
Το stick ήταν σε ξεχωριστή συσκευασία ok!