Καλησπέρα σε όλους. Αναφορικά με τον τίτλο του θέματος "Φωτογραφική, βιντεοκάμερα ή κινητό για βίντεο και φωτογραφία?" εγώ προτίμησα να αγοράσω ένα iPhone 7 plus 256g (όπως και το pixel plus της Google είναι εξίσου καλό), για τους εξής λόγους :
1. Έχω καταπληκτικές φωτογραφίες και video 4K. Άριστη ποιότητα και σε χαμηλό φωτισμό, και σε όλες τις αντίξοες συνθήκες.
2. ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ, δεν χάνω καμιά στιγμή, όπου και να είμαι ότι ώρα, όποια στιγμή, μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία ή video που θα τη ζηλεύουν και οι επαγγελματίες γιατί πάντα έχουμε το τηλέφωνο μαζί μας. Όπως και να το δείς αν δεν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.
3. Όσο αφορά το οικονομικό και εκεί συμφέρει διότι έχεις τρία σε ένα, μια άριστη φωτογραφική μηχανή, μια άριστη videocamera και ένα άριστο τηλέφωνο και τα έχεις πάντα πάνω σου. Να μην πούμε δηλαδή ότι έχεις και ένα tablet με σύνδεση 4G γρήγορο (πετάει) και τέλεια οθόνη.
Ελπίζω να βοήθησα!!
1. Άριστη ποιότητα και σε χαμηλό φωτισμό, και σε όλες τις αντίξοες συνθήκες.
2. όπου και να είμαι ότι ώρα, όποια στιγμή, μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία ή video που θα τη ζηλεύουν και οι επαγγελματίες .
3. Όσο αφορά το οικονομικό και εκεί συμφέρει διότι έχεις τρία σε ένα, μια άριστη φωτογραφική μηχανή, μια άριστη videocamera και ένα άριστο τηλέφωνο !
Εχω βαλει εδω μεσα φωτογραφιες απο iphone και αρκετοι δε πιστευαν οτι ειναι απο iphone (καποιες εχουν γινει και explore στο flickr). Επισης εχουμε δει εδω μεσα φωτογραφιες απο πανακριβες μηχανες, που αρκετοι δε πιστευαμε οτι ειναι απο πανακριβες μηχανες. Μη μπουμε παλι σε αυτο το τρυπακι, τοχουμε καλυψει το θεμα χιλιαδες φορες απο ολες τις πλευρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.