Οσο για τις μομφες, δεν καταλαβαινω γιατι απευθυνεσαι στο ανοιχτο φορουμ. 10 ανθρωποι ειναι μελη και τους αφορα, με ενα πμ μπορουσες να τους το ανακοινωσεις. Εκτος αν το δηλωνεις δημοσια για καποιο λογο που δεν καταλαβαμε. Εγω τουλαχιστον....
Το αντιδιαστέλλω με τα μέλη του forum. Το κάθε απλό μέλος έχει μία άποψη για τη διαχείριση. Αυτό δε σημαίνει ότι η διαχείριση είναι υπόλογη απέναντι σε όλους. Πρέπει να είναι σύμφωνη με το τι επιθυμεί το Σωματείο και εκεί τελειώνει η ευθύνη της. Οι δημόσιες εξηγήσεις που έχω δώσει αυτές τις μέρες έχουν να κάνουν μόνο με τη δική μου αίσθηση περί ηθικής ευθύνης.
Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει να γίνονται κρίσεις σε διαχειριστικά θέματα,
.τότε πρέπει ν'αλλάξει ο κανονισμός που επιτρέπει σε οποιονδήποτε διαχειριστή να λειτουργεί όπως του έρθει στο κεφάλι και να μη δέχεται κριτική, ακόμη κι ο πρωθυπουργός της χώρας δέχεται κριτική, και μάλιστα ανελέητη. τούτο δηλώνει τη δημοκρατία, το δικαίωμα της κριτικής
Ενώ ο κανονισμός δεν υποχρεώνει τους διαχειριστές σε απαντήσεις πέραν του εμπλεκόμενου,
κι αυτός ο κανονισμός πρέπει ν'αλλάξει, προστατεύεται Ο ΙΔΙΟΣ ο διαχειριστής όταν απαντά σε θέματα στα οποία, αν δεν απαντήσει, θα δώσει το δικαίωμα στα μέλη να τον χαρακτηρίσουν, πιθανώς άδικα.
Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει τις ειρωνείες,
δηλαδή, αν θέλω εγώ ν'απαντήσω με ειρωνικό μήνυμα σε κάποιον οικείο μου, μέλος του φόρουμ, με καλή διάθεση, για πείραγμα, θα φάω ban; μήπως πρέπει να γίνει πιο σαφής και τούτος ο κανονισμός;
Έχει δίκιο ο Τάσος.
Αν αρχίσουμε να εμπλεκόμαστε όλοι, τα πράγματα περιπλέκονται.
Εμείς λέμε να τα απλουστεύσουμε.
Εννοείται ότι οι τοποθετήσεις του Λευτέρη εκφράζουν ολόκληρη τη ΔΟ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.