Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Μαλιστα.

Πρεπει να υπηρχε πολυ σοβαρος λογος......κριμα !

(θα προσπαθησω να ειμαι θετικος για αρχη):confused:

φαντάζομαι ότι τηρήθηκε η παράγραφος δ) του κανονισμού όσο αφορά της
προειδοποιήσεις........πριν από το ΒΑΝ

Αγαπητοί φίλοι, το θέμα σχετικά με το ban κλειδώθηκε για έναν λόγο:
Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει να γίνονται κρίσεις σε διαχειριστικά θέματα,
Ενώ ο κανονισμός δεν υποχρεώνει τους διαχειριστές σε απαντήσεις πέραν του εμπλεκόμενου,
Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει τις ειρωνείες,

Εγώ, ως άνθρωπος και όχι ως Γ.Δ., ένοιωθα την ηθική υποχρέωση να δώσω κάποιες απαντήσεις. Όταν ακόμα και αυτή μου η στάση αντιμετωπίζεται με ειρωνεία και προκατάληψη, κλείδωσα το θέμα που στο οποίο προσβλήθηκα προσωπικά.

Στο μέλος που πρωταγωνίστησε σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση έγιναν συστάσεις, κλειδώθηκε θέμα και σβήστηκε νέο θέμα. Παρά ταύτα, επικοινώνησα μαζί του τηλεφωνικά και του εξήγησα ότι οι απόψεις του είναι επιθυμητές, όχι όμως και οι ειρωνείες και εκείνος με διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ειρωνεύεται με κάθε ευκαιρία. Ως εκ τούτου, προτάθηκε προς απαγόρευση πρόσβασης και η Δ.Ο. το ενέκρινε.

Μετά από τα παραπάνω, τα θέμα περί του ban του Σπύρου θα ξανανοίξει. Αυτή ήταν και εξαρχής η πρόθεσή μου, να το ξανανοίξω εφόσον γίνει κατανοητό ότι οι προσβολές δεν γίνονται δεκτές. Προειδοποιώ, όμως, ότι είμαι πρόθυμος να απαντήσω σε οτιδήποτε γραφτεί με καλή πρόθεση. Αυτοί που θέλουν να καταλάβουν και να κάνουν εποικοδομητική κριτική θα γίνουν σεβαστοί με ευχαρίστηση. Όσοι θέλουν να ειρωνευτούν και να βγάλουν τα απωθημένα τους, λαμβάνουν την τελευταία σύσταση.

Τέλος, για όσους επιθυμούν την καθαίρεσή μου (ή οποιουδήποτε άλλου), υπενθυμίζω ότι είμαι υπόλογος έναντι του Σωματείου. Με το που ανοίξει η σχετική κατηγορία, τα μέλη του μπορούν να καταθέσουν εκεί τη μομφή τους.

Last edited:
Καλα ειναι καποιες φορες να αναλογιζεσαι Λευτερη (μιλω στο Λευτερη ανθρωπο) , οτι αυτοι που απευθυνεσαι ειναι και αυτοι ανθρωποι.

Κι αυτοι προσβαλονται απο καποιες συμπεριφορες σαν ανθρωποι, οχι σα μελη , αφου το θες ετσι. Το εχεις αναλογιστει αυτο?

Οι προσβολες εκατερωθεν δεν ειναι αποδεκτες. Ας γινει κατανοητο καποια στιγμη. Ειτε ειναι αμεσες ειτε εμμεσες προσβαλοντας τη νοημοσυνη και την ανοχη μας.

Εκοικοδομητικη ειναι η κριτικη που εκλαμβανετε ετσι.

Οσο για τις μομφες, δεν καταλαβαινω γιατι απευθυνεσαι στο ανοιχτο φορουμ. 10 ανθρωποι ειναι μελη και τους αφορα, με ενα πμ μπορουσες να τους το ανακοινωσεις. Εκτος αν το δηλωνεις δημοσια για καποιο λογο που δεν καταλαβαμε. Εγω τουλαχιστον....

Γιατι με pm αγαπητε browser? Τι ειναι το forum? Κλειστο club 10 ατομων?

Και το αναφερεις αυτο σε thread που ρωταει "Γιατι μονο με pm?"

Οτι εχει σχεση με κανονισμους-ερωτησεις-παρατηρησεις δεν ειναι για ολους?

Εγω απλα ειπα οτι επειδη οι μομφες και οι καθαιρεσεις δεν εχουν να κανουν με ολα τα μελη του φορουμ, αλλα με τα μελη του σωματειου , οπως αναφερει κι ο Λευτερης, δεν υπαρχει λογος να αναφερονται δημοσια τετοια πραγματα. Οταν θελουμε ολα τα αλλα με πμ , θελουμε τετοιες δηλωσεις δημοσια?
Τον αριθμο των μελων τον ανεφερα για να δηλωσω την ευκολια ιδιωτικης επικοινωνιας, ειτε τηλεφωνικως ειτε με πμ.

Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο που ειπα και δεν μπερδευεται με τα προηγουμενα που αναφερεις Δημητρη !

"Όταν βασιλεύει η δικαιοσύνη, τα όπλα αχρηστεύονται."
- ΠΛΑΤΩΝ

Οσο για τις μομφες, δεν καταλαβαινω γιατι απευθυνεσαι στο ανοιχτο φορουμ. 10 ανθρωποι ειναι μελη και τους αφορα, με ενα πμ μπορουσες να τους το ανακοινωσεις. Εκτος αν το δηλωνεις δημοσια για καποιο λογο που δεν καταλαβαμε. Εγω τουλαχιστον....

Το αντιδιαστέλλω με τα μέλη του forum. Το κάθε απλό μέλος έχει μία άποψη για τη διαχείριση. Αυτό δε σημαίνει ότι η διαχείριση είναι υπόλογη απέναντι σε όλους. Πρέπει να είναι σύμφωνη με το τι επιθυμεί το Σωματείο και εκεί τελειώνει η ευθύνη της. Οι δημόσιες εξηγήσεις που έχω δώσει αυτές τις μέρες έχουν να κάνουν μόνο με τη δική μου αίσθηση περί ηθικής ευθύνης.

Το αντιδιαστέλλω με τα μέλη του forum. Το κάθε απλό μέλος έχει μία άποψη για τη διαχείριση. Αυτό δε σημαίνει ότι η διαχείριση είναι υπόλογη απέναντι σε όλους. Πρέπει να είναι σύμφωνη με το τι επιθυμεί το Σωματείο και εκεί τελειώνει η ευθύνη της. Οι δημόσιες εξηγήσεις που έχω δώσει αυτές τις μέρες έχουν να κάνουν μόνο με τη δική μου αίσθηση περί ηθικής ευθύνης.

Κατανοητος ο υπαινιγμος σου περι 5μελους τοτε και μη ευθυνης ΔΟ. (αν και η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι ετσι ακριβως, αλλα δεν μου πεφτει λογος)

Μονο ετσι μπορω να το καταλαβω.
Η ΔΟ εκτελει εντολες σωματειου.
Το σωματειο ειναι 15 ατομα περιπου οι οποιοι 10 νομιζω οτι ακομα δεν εχουν παρει καμμια αποφαση.
Αρα η ΔΟ εκτελει εντολες του 5αμελους ΔΣ.
Αρα να μην εχουμε αποψη για τη διαχειριση αλλα για το ΔΣ.

Σου φαινεται λογικο? Σε ρωτω σαν Λευτερη...

ΥΓ. Μην θετεις εαυτον υπολογο οταν δηλωνεις οτι δεχεσαι επικοδομιτικη κριτικη. Θα βοηθουσες περισσοτερο την κουβεντα. Αν το επιθυμεις βεβαια....

Last edited:
Χρήστο, δεν είναι ακριβώς έτσι.

1. Τα μέλη του Σωματείου είναι σχεδόν 40, εκ των οποίων οι νέοι 11 δεν έχουν ακόμα συμμετάσχει σε αποφάσεις.
2. Το Δ.Σ. δεν επιβάλλει στη ΓΔ το πως θα χειριστεί ένα δεδομένο θέμα. Ούτε το Σωματείο, ούτε το Δ.Σ. έχει λάβει αποφάσεις για διαχειριστικά θέματα, πέραν της γενικότερης πολιτικής. Τα θέματα που μας απασχόλησαν πρόσφατα συζητήθηκαν μόνο από τη Δ.Ο. σύμφωνα με τις γενικές αρχές που έθεσε το Σωματείο.
3. Η Δ.Ο. είναι υπόλογη απέναντι στο σύνολο του Σωματείου, όχι μόνο στο Δ.Σ. Η ηλεκτρονική μας σχέση μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Το Δ.Σ. κυρίως επικυρώνει τις αποφάσεις του Σωματείου.
4. Δεν θεώρησα τον εαυτό μου υπόλογο γενικά. Η διευκρίνιση απευθύνεται σε κάποια μέλη που ενδεχομένως με αντιμετώπισαν με τέτοιο τρόπο, απαιτώντας απαντήσεις και κάνοντας άμεσες ή έμμεσες (επι)κρίσεις προς εμένα ή άλλους διαχειριστές. Άλλο να κρίνεται μία ενέργεια και άλλο οι άνθρωποι.

Σε ευχαριστω για το αναλυτικο της ιστοριας, παρολο που δεν το ζητησα.

Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει να γίνονται κρίσεις σε διαχειριστικά θέματα,

.τότε πρέπει ν'αλλάξει ο κανονισμός που επιτρέπει σε οποιονδήποτε διαχειριστή να λειτουργεί όπως του έρθει στο κεφάλι και να μη δέχεται κριτική, ακόμη κι ο πρωθυπουργός της χώρας δέχεται κριτική, και μάλιστα ανελέητη. τούτο δηλώνει τη δημοκρατία, το δικαίωμα της κριτικής

Ενώ ο κανονισμός δεν υποχρεώνει τους διαχειριστές σε απαντήσεις πέραν του εμπλεκόμενου,

κι αυτός ο κανονισμός πρέπει ν'αλλάξει, προστατεύεται Ο ΙΔΙΟΣ ο διαχειριστής όταν απαντά σε θέματα στα οποία, αν δεν απαντήσει, θα δώσει το δικαίωμα στα μέλη να τον χαρακτηρίσουν, πιθανώς άδικα.

Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει τις ειρωνείες,

δηλαδή, αν θέλω εγώ ν'απαντήσω με ειρωνικό μήνυμα σε κάποιον οικείο μου, μέλος του φόρουμ, με καλή διάθεση, για πείραγμα, θα φάω ban; μήπως πρέπει να γίνει πιο σαφής και τούτος ο κανονισμός;

άποψη ... και σύμφωνα με τον πρώτο αναφερόμενο κανονισμό στο quote μου, λόγω σχολιασμού μου σε διαχειριστικά θέματα, περιμένω το ban ...

Αυτο που βλέπω εγω (παραμεριζοντας τον εκνευρισμο μου που καποιοι φερονται σαν να ειναι μαγαζακι τους), ειναι πως ο Λευτερης ειναι ο μονος που βγαζει τα καστανα απο τη φωτια. Ασχετα αν διαφωνώ με την εισήγησή του στην ΔΟ, ειναι ο μονος που προσπαθει να απαντησει σε μια συλλογικη απόφαση...

Μιχαλης

...μήπως γιατί ο Λευτέρης είναι ο Γενικός Διαχειριστής και ο μόνος αρμόδιος να απαντά για τέτοια θέματα?

Για να μην αναφέρω πως το νήμα από τον τίτλο του απευθύνεται στον ίδιο προσωπικά.

Ας προσέχουμε και λίγο τι λέμε.

Έχει δίκιο ο Τάσος.

Αν αρχίσουμε να εμπλεκόμαστε όλοι, τα πράγματα περιπλέκονται.
Εμείς λέμε να τα απλουστεύσουμε.

Εννοείται ότι οι τοποθετήσεις του Λευτέρη εκφράζουν ολόκληρη τη ΔΟ.

Θεωρώ -διορθωσέ με αν κανω λαθος- πως σε μια συλλογικη αποφαση οπως ειναι το ban του κυριου Σούρλα, δε θα έπρεπε να ειναι ο μονος που απαντα σε ενα κατεβατό μηνυμάτων σε 2 και παραπανω διαφορετικα νηματα.

Θεωρώ επίσης ασχημο, να μην τον εχει στηριξει δημοσια κανενα μελος της ΔΟ (τουλαχιστον στα νηματα που αφορουν το παραπάνω θεμα).

Αυτο φανταζομαι αντικρουει και το άτοπο της απαντησης σου πως το θεμα αναφερεται σε εκεινον προσωπικα: αναφερομαι σε 2 διαφορετικα νηματα.

Να διευκρινησω δε, πως δεν γνωριζω τον ανθρωπο προσωπικα...

Έχει δίκιο ο Τάσος.

Αν αρχίσουμε να εμπλεκόμαστε όλοι, τα πράγματα περιπλέκονται.
Εμείς λέμε να τα απλουστεύσουμε.

Εννοείται ότι οι τοποθετήσεις του Λευτέρη εκφράζουν ολόκληρη τη ΔΟ.

Αυτο ακριβως ηθελα να ακουσω. Σε ευχαριστω.

Ξέρετε πόσο εύκολο είναι σε εμάς τους υπόλοιπους εκτός του Γ.Δ να βγούμε και να απαντήσουμε;....πάρα πολύ εύκολο.Κανείς βεβαίως δεν μας έχει αφαιρέσει τον λόγο, απλά θεωρούμε ότι δεν πρέπει να χωνόμαστε εκεί που δεν μας σπέρνουν, πολύ περισσότερο δε όταν όπως είπε και ο Guybrush ,οι τοποθετήσεις του Λευτέρη εκφράζουν ολόκληρη την Δ.Ο