techie
AVClub Enthusiast
- 18 June 2006
- 1,131
Απάντηση: Re: Η ζωή με τα Windows Vista
Εγω τελικα τα εβγαλα ηταν βαρια για το μηχανημα μου και αυτο φανηκε οταν εγκατεστησα εφαρμογες που χρησιμοποιουσα με τα xp (εκδοσεις που ηταν ψιλοσυμβατες με τα vista)
Υπαρχει κολπο + Crack για να μηδενιζει συνεχως τις 30 ημερες που σου δινουν ωστε να κανεις activation
πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις για να τα βαλει καποιος (ανυπαρξια drivers και εφαρμογες που δεν ειναι full συμβατες με τα vista)
Γενικως καλα ειναι αλλα οχι και για να τρεξεις για αναβαθμιση
οσο για την τιμη τους (θα δουλεψει πολυ torrent)
Αν μπουν σε partition μαζι με xp και θελει καποιος να τα βγαλει χρειαζεται ειδικο προγραμματακι για να μην τα εμφανιζει οταν κανεις boot
Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ήδη έχει αρχίσει ο πόλεμος με τα activation - crack. Εξαρχης είχε κυκλοφορήσει ένα crack που επέτρεπε να δώσεις serial (που βλακωδώς μοιράζει ακόμα η Microsoft στους Windows Live users) απο τις beta εκδόσεις των Vista στην τελική και έτσι να έχεις full ενεργοποιημένα Vista. Το πρωτοφανές για την Microsoft είναι ότι έβγαλε update το οποίο εγκαθίσταται αυτόματα στο λειτουργικό αν δεν έχεις απενεργοποιήσει το windows update και ξηλώνει αυτο το crack με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση των 30 ημερών για το κλείδωμα των Windows.Περιττό να πω ότι ήδη έχει βρεθεί λύση(καθόλου εύκολη όμως) και για αυτο αλλά είναι εμφανές ότι η Microsoft σκοπεύει να κάνει πολυ δύσκολη την ζωή των χρηστών που δεν έχουν γνήσια Windows
Εγω τελικα τα εβγαλα ηταν βαρια για το μηχανημα μου και αυτο φανηκε οταν εγκατεστησα εφαρμογες που χρησιμοποιουσα με τα xp (εκδοσεις που ηταν ψιλοσυμβατες με τα vista)
Υπαρχει κολπο + Crack για να μηδενιζει συνεχως τις 30 ημερες που σου δινουν ωστε να κανεις activation
πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις για να τα βαλει καποιος (ανυπαρξια drivers και εφαρμογες που δεν ειναι full συμβατες με τα vista)
Γενικως καλα ειναι αλλα οχι και για να τρεξεις για αναβαθμιση
οσο για την τιμη τους (θα δουλεψει πολυ torrent)
Αν μπουν σε partition μαζι με xp και θελει καποιος να τα βγαλει χρειαζεται ειδικο προγραμματακι για να μην τα εμφανιζει οταν κανεις boot