Η ζωή με τα Windows Vista

Απάντηση: Re: Η ζωή με τα Windows Vista

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ήδη έχει αρχίσει ο πόλεμος με τα activation - crack. Εξαρχης είχε κυκλοφορήσει ένα crack που επέτρεπε να δώσεις serial (που βλακωδώς μοιράζει ακόμα η Microsoft στους Windows Live users) απο τις beta εκδόσεις των Vista στην τελική και έτσι να έχεις full ενεργοποιημένα Vista. Το πρωτοφανές για την Microsoft είναι ότι έβγαλε update το οποίο εγκαθίσταται αυτόματα στο λειτουργικό αν δεν έχεις απενεργοποιήσει το windows update και ξηλώνει αυτο το crack με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση των 30 ημερών για το κλείδωμα των Windows.Περιττό να πω ότι ήδη έχει βρεθεί λύση(καθόλου εύκολη όμως) και για αυτο αλλά είναι εμφανές ότι η Microsoft σκοπεύει να κάνει πολυ δύσκολη την ζωή των χρηστών που δεν έχουν γνήσια Windows

Εγω τελικα τα εβγαλα ηταν βαρια για το μηχανημα μου και αυτο φανηκε οταν εγκατεστησα εφαρμογες που χρησιμοποιουσα με τα xp (εκδοσεις που ηταν ψιλοσυμβατες με τα vista)

Υπαρχει κολπο + Crack για να μηδενιζει συνεχως τις 30 ημερες που σου δινουν ωστε να κανεις activation

πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις για να τα βαλει καποιος (ανυπαρξια drivers και εφαρμογες που δεν ειναι full συμβατες με τα vista)

Γενικως καλα ειναι αλλα οχι και για να τρεξεις για αναβαθμιση

οσο για την τιμη τους (θα δουλεψει πολυ torrent)

Αν μπουν σε partition μαζι με xp και θελει καποιος να τα βγαλει χρειαζεται ειδικο προγραμματακι για να μην τα εμφανιζει οταν κανεις boot

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ήδη έχει αρχίσει ο πόλεμος με τα activation - crack. Εξαρχης είχε κυκλοφορήσει ένα crack που επέτρεπε να δώσεις serial (που βλακωδώς μοιράζει ακόμα η Microsoft στους Windows Live users) απο τις beta εκδόσεις των Vista στην τελική και έτσι να έχεις full ενεργοποιημένα Vista. Το πρωτοφανές για την Microsoft είναι ότι έβγαλε update το οποίο εγκαθίσταται αυτόματα στο λειτουργικό αν δεν έχεις απενεργοποιήσει το windows update και ξηλώνει αυτο το crack με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση των 30 ημερών για το κλείδωμα των Windows.Περιττό να πω ότι ήδη έχει βρεθεί λύση(καθόλου εύκολη όμως) και για αυτο αλλά είναι εμφανές ότι η Microsoft σκοπεύει να κάνει πολυ δύσκολη την ζωή των χρηστών που δεν έχουν γνήσια Windows

Update μπορεις να κανεις πριν κανεις activation ?

Μολις την κατεβασα, γι αυτο..!

Αν δουλεψει σωστα η καρτουλα με αυτους....μπορει και να μην τα βγαλω ..:ernaehrung004:

Update μπορεις να κανεις πριν κανεις activation ?

Κανονικοτατα μεχρι τουλαχιστον 3 ημερες που τα εβγαλα

α και κατι αλλο οταν κατα την εγκατασταση σου ζητανε serial αν το αφησεις κενο και πατησεις next μπορεις να διαλεξεις οποια εκδοση θες απλα οταν πας να κανεις activation αναλογως με το serial που θα εισαγεις εχεις και την εκδοση που αντιστοιχει

τελος εχω την εντυπωση οτι πηγαιναν καλυτερα στο internet

Last edited:
Και μέχρι τις 30 του μήνα, ετοιμαστείτε για ένα διαρκές πάρτυ, με συνεχείς ανακοινώσεις από το Seattle και αλλεπάλληλες ανανεώσεις drivers από τους κατασκευαστές..

Ωραία, μου θυμίζει τις μέρες του Αυγούστου του '95...

Το site των Windows Vista Ultimate extras έγινε live, πάρτε μία γεύση από το πολύ όμορφο feature DreamScene:

http://windowsultimate.com/blogs/extras/archive/2007/01/07/windows-dreamscene.aspx

Πολυ ωραια ολα αυτα (video για backround)

αλλα ενα λειτουργικο συστημα οφειλει πρωτιστως να ειναι ευκολο,γρηγορο,ασφαλες,αποτελεσματικο

και σε αυτους τους τομεις εχουν πολυ δρομο ακομα στην ms

(σε λιγο θα χρειαζομαστε κανα super computer για να τρεξουν τα windows ελεος, οσο για τα εφε και τα κολπακια καλα ειναι αλλα εχω δει πολυ καλυτερα σε linux που ετρεχε ανετα σε ενα παλιο σχετικα laptop)

Ερε γελια....

δειτε στη φωτο τι λεει η Μ$ για το uninstall των vista.....

Anyway, απλα σεταρισα να ειναι σαν default startup system το xp , με λιγα δευτερολεπτα αναμονη, και μετα γυρισα στα xp.
Εφαγε fdisk το d που πηγε συνεφο, αφου ουτε με τους καινουργιους drivers της nvidia δουλεψε η καρτα του vaio σωστα.........κριμα !

(οταν "στρωσει" το θεμα, ξαναδοκιμαζω) :nounder:

Attachments

• Capturevista.JPG
    Capturevista.JPG
    64.7 KB · Views: 27

Και μέχρι τις 30 του μήνα, ετοιμαστείτε για ένα διαρκές πάρτυ, με συνεχείς ανακοινώσεις από το Seattle και αλλεπάλληλες ανανεώσεις drivers από τους κατασκευαστές..

Ωραία, μου θυμίζει τις μέρες του Αυγούστου του '95...

Το site των Windows Vista Ultimate extras έγινε live, πάρτε μία γεύση από το πολύ όμορφο feature DreamScene:

http://windowsultimate.com/blogs/extras/archive/2007/01/07/windows-dreamscene.aspx

Και που είναι η επιλογή download;

Δεν πρόκειται για κάτι αστείο. Τα Windows Vista έχουν διαφορετικής αρχιτεκτονικής boot manager, ο οποίος είναι συμβατός με το υπάρχον BIOS, αλλά και με το επερχόμενο EFI, κάτι που δεν συνέβαινε με τον boot manager των Windows NT που υπάρχει μέχρι και τα WindowsXP. Αυτός είναι και ο λόγος, που η Microsoft αποθαρρύνει την απεγκατάσταση, προς το παρόν. Ο νέος boot manager δεν διαβάζει δεδομένα από αρχείο τύπου txt, όπως το παλιό boot.ini, αλλά από registry hive. Πάντως, ένας απλός και τσαπατσούλικος τρόπος απεγκατάστασης είναι η διατήρηση του νέου boot manager και η πλήρης διαγραφή των φακέλων των Windows Vista μέσα από το κέλυφος του άλλου λειτουργικού συστήματος. Ο καλύτερος τρόπος είναι η αποκλειστική εγκατάσταση σε χωριστό σκληρό δίσκο, και η επιλογή εκκίνησης με εξωτερικό boot manager.

Και που είναι η επιλογή download;

Δεν μπορεις να κανεις download
μονο οσοι εχουν τα vista ultimate edition θα μπορουν να το κατεβασουν μεσω του windows update η μεσα απο το section windows ultimate extras

Re: Απάντηση: Re: Η ζωή με τα Windows Vista

Δεν μπορεις να κανεις download
μονο οσοι εχουν τα vista ultimate edition θα μπορουν να το κατεβασουν μεσω του windows update η μεσα απο το section windows ultimate extras

Ποια έκδοση θα έπερνες Τάσο;

Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το προβλημα;
Μου εμφανιζει συνεχως αυτο το μυνημα οταν παω να ανοιξω καποια αρχεια βιντεο (ts , avi lp).

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    52.2 KB · Views: 22
Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το προβλημα;
Μου εμφανιζει συνεχως αυτο το μυνημα οταν παω να ανοιξω καποια αρχεια βιντεο (ts , avi lp).

Ναι, δεν πρόκειται για bug των Vista, αλλά των codecs που έχεις κατεβάσει για τα αρχεία xvid (τα Vista τους χρησιμοποιούν με το που ανοίγεις το folder για να κάνουν thumbnail preview ή live view).

Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση codecs για Vista και θα είσαι ΟΚ.

Ξέρω ότι κάποια πράγματα γράφηκαν απλά ξαναφέρνω το θέμα για να έχουμε μια σαφή εικόνα. Τα καλούδια για τη βελτίωση της εικόνας (theatertek, ffdshow, dscaler, powerstrip) παίζουν στα vista?

Ξέρω ότι κάποια πράγματα γράφηκαν απλά ξαναφέρνω το θέμα για να έχουμε μια σαφή εικόνα. Τα καλούδια για τη βελτίωση της εικόνας (theatertek, ffdshow, dscaler, powerstrip) παίζουν στα vista?

Media Player Classic + ffdshow + CoreAVC Pro 1.1 παίζουν σίγουρα, τα δουλεύω κάθε μέρα. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τα υπόλοιπα.