supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
Ελπιζω να σε προλαβα!!!!!!Θα το ξανακοιτάξω. Θα με κάνεις τώρα να διαβάσω εκατό-τόσες σελίδες... :furious3:
Ελπιζω να σε προλαβα!!!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...........
Απλά ετοιμα σου να σε φλομωσω στις ερωτήσεις. ......το αγορασα το Tascam λεμεεεεεεεε!!!!
Μεχρι και βαση ανεβηκα στην Αθηνα και πήρα!!!!
Τωρα που γραφω με ηχογραφώ κιόλας .....αμ πως! !!!
Να σε αρωτηξω Μητσο μου...
Τι ειναι καλυτερα σε live (αρα περιπου ανεξελεκτες καταστασεις)??
Να γραφω με limiter ή με peak level???
Ετσι οπως παει Βλαση θα πλερωσω μια ακομα φορα το Tascam σε εξαρτηματα.Προσωπικά για οποιαδήποτε χρήση σε εξωτερικό χώρο θα έβαζα πάνω το εξάρτημα που λέγεται γάτα. Κι αυτό διότι δεν ξέρεις πότε θα αρχίσει να φυσά ή θα παραχθεί ήχος από το περιβάλλον και ιδίως από ποιά κατεύθυνση επομένως θα σου χαλάσει την ποιότητα της ηχογράφησης.
Το κριτήριο υποστήριξη από την αντιπροσωπεία είναι πολύ σημαντικό. Όμως η zoom ως συσκευή ηχογράφησης βρίσκεται πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο.
νομίζω ότι και by the book είναι το peak.
Αλλά τα άτιμα τινάζουν απίστευτα γρήγορα.
.
Ετσι οπως παει Βλαση θα πλερωσω μια ακομα φορα το Tascam σε εξαρτηματα.
Βαση,θηκη,γατα,καλωδια και ..εχει ο γιαραμπης!!
Τιναζουν την μπαταρια???
Αναρωτιεμαι ποση ωρα να κραταει...κατι για 16 ωρες γραφει το manual,αλλα δεν το πολυπιστευω για τοσο πολυ.
Κι' εγώ που περίμενα πως και πως να κάνουμε εκείνη την κόντρα! :bigcry:Ελπιζω να σε προλαβα!!!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...........
Απλά ετοιμα σου να σε φλομωσω στις ερωτήσεις. ......το αγορασα το Tascam λεμεεεεεεεε!!!!
Μεχρι και βαση ανεβηκα στην Αθηνα και πήρα!!!!
Τωρα που γραφω με ηχογραφώ κιόλας .....αμ πως! !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.