Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
ο στρατός έχει και σώματα,
απλά πλέον με τη μείωση του προσωπικού και τα διάφορα επιπλέον καθήκοντα (πχ εμπλοκή στο μεταναστευτικό, εμπλοκή στην επιπλέον φύλαξη συνόρων κλπ)

ακόμη και για τα συνήθη καθήκοντά τους καταβάλεται πολλές φορές μεγάλη προσπάθεια και από το προσωπικό και από την υπηρεσία

μην εξεχνάμε ότι όχι μόνο μειώθηκε η θητεία, αλλά και το μόνιμο προσωπικό
(πχ κάποιες από τις σχολές των σωμάτων παίρνουν κάθε χρόνο το 20% των εισακτέων άλλων εποχών)

αν θέλαμε να αναλάβουν καθήκοντα υποστήριξης ενός τεράστιου πληθυσμού, όπως της αθήνας και να αντικαταστήσουν άλλα μέρη της αλυσίδας τροφοδοσίας και υπηρεσιών,
δε θα έφθανε ούτε κατά διάνοια, όλο το προσωπικό του έβρου και των νησιών, ακόμη και στις εποχές της αφθονίας

ο στρατός έχει δουλειά να φυλάει τα σύνορα και να προετοιμάζεται για τον πόλεμο, και όχι να μοιράζει γάλατα στην αθήνα

Όντως, αυτοί που μιλούν για στρατο-ντιλιβεραδες δεν ξέρω ποιον στρατό έχουν κατά νου. Του Ισραήλ;
Ή τι έλεγαν για τη θητεία και τις αμυντικές δαπανες μέχρι προχθες.

Ας μην το εξειδικεύσουμε καλύτερα.. Πολλές διατροφικές συνήθειες θα πρέπει να αλλάξουν. Στροφή σε ζυμαρικά, προϊόντα μακράς διαρκείας πχ γαλακτοκομικά. Προϊόντα όπως κρέας κτλ ευπαθή, που λες ναι αλλά το να πηγαίνει κανείς κάθε μέρα η κάθε δυο μέρες σούπερ δεν λέει..
Θέλεις δεύτερη λύση; Ανοικτά σούπερ 24/7 (εννοείται επιδοτούμενο έξτρα προσωπικό) με τους ίδιους κανονισμούς που ισχύουν τώρα. Πήγαινε πχ 3 το πρωί να αγοράσεις

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Προσωπικά όσα χρόνια μένω μόνος μου και όσα παντρεμένος, πάω σταθερά 1 φορά τη βδομάδα για τα απαραίτητα. Ακόμη και 3 πράγματα να θέλω, αν είναι απαραίτητα θα πάω να τα πάρω.
Το ίδιο έκανα και σε όσες κρίσεις έτυχαν. Ποτέ δε τίγκαρα το καρότσι. Μακαρόνια έπαιρνα πάντα λίγα παραπάνω. Χαρτιά υγείας είχα πάντα σταθερά 12αδα κλεισμένη. Γαλακτοκομικά όμως δεν μπορείς να αποθηκεύσεις για μεγάλο διάστημα ειδικά καλοκαίρι.
Κόψε λοιπόν αυτό στον κόσμο κ βάλε το στρατό να το κάνει και μετά θα δεις εικόνες που δεν έχουμε ζήσει. Και μετά τι θα κάνει ο 19χρονος φαντάρος; Θα πυροβολεί τον κόσμο;

Απάντηση: Re: Ιοί

Σκεφτείτε τη σκοπιά ενός διαιτητή όταν ανοίξουν τα πρωταθλήματα με τόσο κωλόχαρτο που έχει στοκάρει ο κόσμος...

Τι πίνεις τις μεταμεσονύχτιες ώρες ήθελα να ηξερα :flipout:

Έκανα το σχόλιο διότι τον προτιμώ σε κοινωνικό έργο, και μπορεί να παράγει κοινωνικό έργο αν χρειαστεί, όχι μόνο να.... επιβάλλει την τάξη όπως κάποιοι έγραψαν.
Και κοινωνικό έργο δεν είναι μόνο η διανομή τροφίμων. Έχει και οχήματα, μηχανήματα, επιστήμονες, ειδικούς πάσης φύσης. Μπορεί να στήσει σκηνές - πρόχειρες δομές αν χρειαστεί... (που δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί αλλά λέμε αν)
Ακόμα και τη... στρατονομία να πάρεις, έχει τζιπάκια 2κυκλα με ασυρμάτους, μπορεί να συνοδέψει φορτηγά με υλικό, πρόσωπα, να κλείσει έναν δρόμο από την κυκλοφορία, ελαφραίνοντας το έργο της αστυνομίας. Δεν ξέρω αν και οι ειδικές δυνάμεις είναι ακόμα στου Παπάγου, 50 εκπαιδευόμενους στον 2ο μήνα να πάρεις για μια έκτακτη ανάγκη σου βγάζουν δουλειά για 200 και βαράνε και 100 κάμψεις μετά στο χαλαρό τραγουδώντας.

Και όλα αυτά σε έσχατα σενάρια. Αλλά θέλω να καταλήξω ότι δεν νομίζω ως κράτος ότι είμαστε τόσο ξεκρέμαστοι, ακόμα και μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης. Υπάρχει κάποιο βάθος, ας μην φοβόμαστε τον ίσκιο μας!

Το διάβασα σε ανάρτηση καποιας και φρίκαρα!!
Χάνεται κόσμος καθημερινά, ενας ατελείωτος αγώνας και διάβαζεις οτι μαλ%@ια του κατέβει του καθενός

///ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ... !!!ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΟΥΤΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ

Despina Tsiskaki
1 ώρα

Μένω Ιταλία εδώ και 20 χρόνια.
Να ξέρετε σας δουλεύουν παγκόσμια.
Δεν υπάρχει ιός δεν υπάρχουν νεκροί.
Έχω ξαδέρφια γιατρούς εδώ.οποιος αντιδρά συλλαμβάνεται.ολοι πρέπει να λένε ναι.
Πέρυσι εδώ Ιταλία θα πω για εδώ που ξέρω είχε 472.000 κρούσματα εποχικής γρίπης κοινής και 9.200 νεκρούς ηλικιωμένους.
Η απλή γρίπη πέρυσι.
Ακούσατε κάποια απαγόρευση; Όχι.
Φέτος με 60.000 κρούσματα και 4.200 νεκρούς ηλικιωμένους ονόμασαν την εποχική γρίπη κορονοιο.
Εσκεμμένα.τρομοκρατουν το κόσμο παγκόσμια.για κάποιο άλλο λόγο τον θέλουν μέσα
Είδατε νομίζω στο Μπέργκαμο στρατιωτικα οχήματα να περνάνε μέσα από τη πόλη και είπαν ότι ήταν νεκροί φέρετρα.
Δεν υπήρξε ποτέ αυτό.ελληνες σας δουλεύουν μην ακούτε τα ΜΜΕ.κατι άλλο υπάρχει όχι ιός.
Βάφτισαν την κοινή εποχική γρίπη κορονοιο.
Και φέτος έχει πολύ λιγότερα κρούσματα παγκόσμια.
Τα στρατιωτικά οχήματα που είδατε ήταν μοντάζ.
Ήταν από το 2013 τότε που στη λαμπεντουζα βούλιαξε ένα πλοίο με μετανάστες και τους πέρασαν μέσα από το Μπέργκαμο με στρατιωτικα οχήματα.
Εδώ ο κόσμος ξεσηκώνεται.
Έλληνες σας δουλεύουν.δεν υπάρχει ιός.
Κάτι άλλο γίνεται .
Μη σας φοβίζουν είναι όλα σκηνοθεσία παγκόσμια.
Ζω εδώ 20 χρόνια.στην Ιταλια ξεσηκώνονται.
Σας δουλεύουν
Παγκόσμια χούντα για κάποιο λόγο.
Αυτό δεν σας δείχνουν;;;
Είναι από το 2013 στη λαμπεντουζα.
Σας δουλεύουν ....
Δείτε 2013 λαμπεντουζα.
Αυτό είδατε στην Ελλάδα από τα ΜΜΕ.
Θέλουν ξυλο.
Δείτε άλλο ποστ φωτό με τα οχήματα που σας δείξανε στην Ελλάδα.ειναι από το 2013 από τη λαμπεντουζα που πέρναγαν μέσα από εδώ πηγαίνοντας στο κλειστό γυμναστήριο///

Λέει ο Άδωνις ότι ''(στα super market) τις πρωϊνές ώρες δεν δικαιολογείται να μην βρεις αντισηπτικό. Υπάρχει και πλαφόν για 3 τεμάχια ανά πελάτη. Έχει αυξηθεί η εγχώρια και έχουν υπάρξει και εισαγωγές''.

Έχει δει κανένας σας αντισηπτικό εδώ και μέρες; Εγώ όχι, σε τρεις μεγάλες αλυσίδες.

Σίγουρα διάφορα site του κώλου τύπου newsit βάζουν φωτογραφίες από αλλού και παραπλανητικούς τίτλους για clickbait, εδώ το κάνουν και μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί πλέον. Πάντως κι εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός σε ενημέρωση μόνο από τα media, όχι όμως να τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Τώρα να πούμε την αλήθεια, ακούμε απ τα social media ό,τι μπορούμε να φανταστούμε, το ίδιο και στα δελτία ειδήσεων, κανείς δεν ξέρει πραγματικά την κατάσταση, οπότε μαύρα μεσάνυχτα νομίζω έχουμε και το κακό είναι ότι θα πρέπει ατομικά να βγάλουμε συμπέρασμα, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο στο μέλλον θα δείξει.

Λέει ο Άδωνις ότι ''(στα super market) τις πρωϊνές ώρες δεν δικαιολογείται να μην βρεις αντισηπτικό. Υπάρχει και πλαφόν για 3 τεμάχια ανά πελάτη. Έχει αυξηθεί η εγχώρια και έχουν υπάρξει και εισαγωγές''.

Έχει δει κανένας σας αντισηπτικό εδώ και μέρες; Εγώ όχι, σε τρεις μεγάλες αλυσίδες.

Πήγα σήμερα Σ.Μ. και μου είπαν ότι έφεραν χθες και τέλειωσε αυθημερόν και θα φέρουν την επόμενη Πέμπτη, είχε και χαρτί με την ειδοποίηση για μέχρι τρεις συσκευασίες, στο έλεος των προμηθευτών είναι κι αυτοί.

Έκανα το σχόλιο διότι τον προτιμώ σε κοινωνικό έργο, και μπορεί να παράγει κοινωνικό έργο αν χρειαστεί, όχι μόνο να.... επιβάλλει την τάξη όπως κάποιοι έγραψαν.
Και κοινωνικό έργο δεν είναι μόνο η διανομή τροφίμων. Έχει και οχήματα, μηχανήματα, επιστήμονες, ειδικούς πάσης φύσης. Μπορεί να στήσει σκηνές - πρόχειρες δομές αν χρειαστεί... (που δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί αλλά λέμε αν)
Ακόμα και τη... στρατονομία να πάρεις, έχει τζιπάκια 2κυκλα με ασυρμάτους, μπορεί να συνοδέψει φορτηγά με υλικό, πρόσωπα, να κλείσει έναν δρόμο από την κυκλοφορία, ελαφραίνοντας το έργο της αστυνομίας. Δεν ξέρω αν και οι ειδικές δυνάμεις είναι ακόμα στου Παπάγου, 50 εκπαιδευόμενους στον 2ο μήνα να πάρεις για μια έκτακτη ανάγκη σου βγάζουν δουλειά για 200 και βαράνε και 100 κάμψεις μετά στο χαλαρό τραγουδώντας.

Και όλα αυτά σε έσχατα σενάρια. Αλλά θέλω να καταλήξω ότι δεν νομίζω ως κράτος ότι είμαστε τόσο ξεκρέμαστοι, ακόμα και μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης. Υπάρχει κάποιο βάθος, ας μην φοβόμαστε τον ίσκιο μας!

δε διαφωνώ μαζί σου,
αλλά με κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να κλείσουν τα μάρκετ/κρεοπωλεία/άλλες υπηρεσίες και να ταϊζει ο στρατός τον πληθυσμό

Το διάβασα σε ανάρτηση καποιας και φρίκαρα!!
Χάνεται κόσμος καθημερινά, ενας ατελείωτος αγώνας και διάβαζεις οτι μαλ%@ια του κατέβει του καθενός
///

Σορι κιολας αλλα μην ερχεστε κ ποσταρετε εδω οποια παπαρια διαβαζετε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι η στιγμή πάντως να μην αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο κάτι εξαιρετικά σημαντικό:

Ο Ελληνικός λαός έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς άλλους ανά την υφήλιο στην παρούσα κρίση.

Ναι υπάρχουν ανεγκέφαλοι -όπως παντού- που κάνουν ότι τους καπνίσει.

Δεν είδαμε όμως γελοία και απαράδεκτα φαινόμενα όπως το να αδειάζουν τα ράφια των S/M σαν να ήρθε το τέλος του πλανήτη, ούτε είδαμε να παίζουν σφαλιάρες για το χαρτί υγείας.

Είναι σοβαρός λόγος για να είμαστε περήφανοι!

:grinning-smiley-043 στους συμπολίτες μας λοιπόν!

Απάντηση: Re: Ιοί

Είναι η στιγμή πάντως να μην αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο κάτι εξαιρετικά σημαντικό:

Ο Ελληνικός λαός έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς άλλους ανά την υφήλιο στην παρούσα κρίση.

Ναι υπάρχουν ανεγκέφαλοι -όπως παντού- που κάνουν ότι τους καπνίσει.

Δεν είδαμε όμως γελοία και απαράδεκτα φαινόμενα όπως το να αδειάζουν τα ράφια των S/M σαν να ήρθε το τέλος του πλανήτη, ούτε είδαμε να παίζουν σφαλιάρες για το χαρτί υγείας.

Είναι σοβαρός λόγος για να είμαστε περήφανοι!

:grinning-smiley-043 στους συμπολίτες μας λοιπόν!

Μπράβο ρε Χρήστο που το επισημάνεις, συμφωνώ. :worshippy:

Δεν υπάρχει αντισηπτικό στα super market όπως δεν υπάρχει οινόπνευμα.
Ανοησίες λέει.

Status
Not open for further replies.