send
AVClub Fanatic
https://www.google.com/url?sa=t&sou...AQxfQBCCcwAA&usg=AOvVaw27fI7J0rhVAUu-Rb-boOWu
5,7 στην Ήπειρο!!!!!!!!!!!
Τι τυχεροί άνθρωποι....
Τι τυχεροί άνθρωποι....
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...AQxfQBCCcwAA&usg=AOvVaw27fI7J0rhVAUu-Rb-boOWu
Τι τυχεροί άνθρωποι....
Προσωπικά όσα χρόνια μένω μόνος μου και όσα παντρεμένος, πάω σταθερά 1 φορά τη βδομάδα για τα απαραίτητα. Ακόμη και 3 πράγματα να θέλω, αν είναι απαραίτητα θα πάω να τα πάρω.Ας μην το εξειδικεύσουμε καλύτερα.. Πολλές διατροφικές συνήθειες θα πρέπει να αλλάξουν. Στροφή σε ζυμαρικά, προϊόντα μακράς διαρκείας πχ γαλακτοκομικά. Προϊόντα όπως κρέας κτλ ευπαθή, που λες ναι αλλά το να πηγαίνει κανείς κάθε μέρα η κάθε δυο μέρες σούπερ δεν λέει..
Θέλεις δεύτερη λύση; Ανοικτά σούπερ 24/7 (εννοείται επιδοτούμενο έξτρα προσωπικό) με τους ίδιους κανονισμούς που ισχύουν τώρα. Πήγαινε πχ 3 το πρωί να αγοράσεις
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Σκεφτείτε τη σκοπιά ενός διαιτητή όταν ανοίξουν τα πρωταθλήματα με τόσο κωλόχαρτο που έχει στοκάρει ο κόσμος...
Τι πίνεις τις μεταμεσονύχτιες ώρες ήθελα να ηξερα![]()
Λέει ο Άδωνις ότι ''(στα super market) τις πρωϊνές ώρες δεν δικαιολογείται να μην βρεις αντισηπτικό. Υπάρχει και πλαφόν για 3 τεμάχια ανά πελάτη. Έχει αυξηθεί η εγχώρια και έχουν υπάρξει και εισαγωγές''.
Έχει δει κανένας σας αντισηπτικό εδώ και μέρες; Εγώ όχι, σε τρεις μεγάλες αλυσίδες.
Έκανα το σχόλιο διότι τον προτιμώ σε κοινωνικό έργο, και μπορεί να παράγει κοινωνικό έργο αν χρειαστεί, όχι μόνο να.... επιβάλλει την τάξη όπως κάποιοι έγραψαν.
Και κοινωνικό έργο δεν είναι μόνο η διανομή τροφίμων. Έχει και οχήματα, μηχανήματα, επιστήμονες, ειδικούς πάσης φύσης. Μπορεί να στήσει σκηνές - πρόχειρες δομές αν χρειαστεί... (που δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί αλλά λέμε αν)
Ακόμα και τη... στρατονομία να πάρεις, έχει τζιπάκια 2κυκλα με ασυρμάτους, μπορεί να συνοδέψει φορτηγά με υλικό, πρόσωπα, να κλείσει έναν δρόμο από την κυκλοφορία, ελαφραίνοντας το έργο της αστυνομίας. Δεν ξέρω αν και οι ειδικές δυνάμεις είναι ακόμα στου Παπάγου, 50 εκπαιδευόμενους στον 2ο μήνα να πάρεις για μια έκτακτη ανάγκη σου βγάζουν δουλειά για 200 και βαράνε και 100 κάμψεις μετά στο χαλαρό τραγουδώντας.
Και όλα αυτά σε έσχατα σενάρια. Αλλά θέλω να καταλήξω ότι δεν νομίζω ως κράτος ότι είμαστε τόσο ξεκρέμαστοι, ακόμα και μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης. Υπάρχει κάποιο βάθος, ας μην φοβόμαστε τον ίσκιο μας!
Το διάβασα σε ανάρτηση καποιας και φρίκαρα!!
Χάνεται κόσμος καθημερινά, ενας ατελείωτος αγώνας και διάβαζεις οτι μαλ%@ια του κατέβει του καθενός
///
Είναι η στιγμή πάντως να μην αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο κάτι εξαιρετικά σημαντικό:
Ο Ελληνικός λαός έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς άλλους ανά την υφήλιο στην παρούσα κρίση.
Ναι υπάρχουν ανεγκέφαλοι -όπως παντού- που κάνουν ότι τους καπνίσει.
Δεν είδαμε όμως γελοία και απαράδεκτα φαινόμενα όπως το να αδειάζουν τα ράφια των S/M σαν να ήρθε το τέλος του πλανήτη, ούτε είδαμε να παίζουν σφαλιάρες για το χαρτί υγείας.
Είναι σοβαρός λόγος για να είμαστε περήφανοι!
στους συμπολίτες μας λοιπόν!
Λέει ο Άδωνις ότι ''(στα super market) τις πρωϊνές ώρες δεν δικαιολογείται να μην βρεις αντισηπτικό. Υπάρχει και πλαφόν για 3 τεμάχια ανά πελάτη. Έχει αυξηθεί η εγχώρια και έχουν υπάρξει και εισαγωγές''.
Έχει δει κανένας σας αντισηπτικό εδώ και μέρες; Εγώ όχι, σε τρεις μεγάλες αλυσίδες.
Δεν υπάρχει αντισηπτικό στα super market όπως δεν υπάρχει οινόπνευμα.
Ανοησίες λέει.
Ούτε οινόπνευμα, ούτε γάντια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.