iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Δεν αντιλέγω, τουλάχιστον για την ποιότητα κατασκευής του. Αλλά ξεχνάμε συνέχεια ένα πράμα μου φαίνεται...

Ότι πήρε το βραβείο του καλύτερου SMARTPHONE 2010-2011!!! Αυτό δεν σας λέει κάτι ή θα βγάλουμε και τα βραβεία EISA σκάρτα τώρα? :SFGSFGS5:
Και τι ειναι τα ΕΙSA μπροστα στο "μεγαθηριο" Apple ?
Αυτα ειναι.... :flipout::flipout::flipout:

Για του λογου το αληθες, δειτε το βιντεο μου, που ανεβασα πριν απο λιγο... και δειχνει οτι σε 20" λοκαρε σημα ΜΕΣΑ στο σπιτι !!!

Δειτε το σε HD...

ασχετη ερωτησουλα,το gps δουλευει χωρις να χρειαζεται συνδεση σε ιντερνετ,κανω λαθος?

κ αλλη μια ερωτηση,οσοι εχετε το s,απο αναμονη πως παει?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Για του λογου το αληθες, δειτε το βιντεο μου, που ανεβασα πριν απο λιγο... και δειχνει οτι σε 20" λοκαρε σημα ΜΕΣΑ στο σπιτι !!!

Δειτε το σε HD...

μπορείς να ξανακάνεις τη δοκιμή έχοντας βγάλει την κάρτα sim και έχοντας απενεργοποιήσει το wifi???

Last edited by a moderator:

ασχετη ερωτησουλα,το gps δουλευει χωρις να χρειαζεται συνδεση σε ιντερνετ,κανω λαθος?

κ αλλη μια ερωτηση,οσοι εχετε το s,απο αναμονη πως παει?

Ναι δουλεύουν χωρίς χρήση ίντερνετ, αφού οι χάρτες είναι στα προγράμματα.

Λες κ βλέπω iphone είναι.... :flipout: Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το 3gs... :BDBDG54:

Αυτο που λες ειναι μονο στο σημειο που δειχνει στοιχειοθετημένα τα applications. Ολο το υπολοιπο δεν εχει καμμια σχέση... δεν ειναι τοσο τραγικο πάντως...

Αυτο που λες ειναι μονο στο σημειο που δειχνει στοιχειοθετημένα τα applications. Ολο το υπολοιπο δεν εχει καμμια σχέση... δεν ειναι τοσο τραγικο πάντως...

Δεν λέω ότι είναι τραγικό, λέω ότι είναι αντιγραφή. :flipout:

Δεν λέω ότι είναι τραγικό, λέω ότι είναι αντιγραφή. :flipout:

Εννοουσα οτι δεν ειναι τοσο τραγικη η ομοιοτητα σε αυτο το σημειο. Εξάλλου ομοιοτητα της στοιχειοθέτησης των apps του ios υπάρχει με τα παλαιο palm

My_T5.jpg

.. πριν ακομα το iphone ειχε συλληφθει καν σαν ιδέα. Απλα καθιερωθηκε με το Iphone η εμφανιση τους με αυτο τον τροπο (και καλα εκανε). Ολα σχετικα ειναι λοιπον...

Και μη τρεξει κανεις να πει οτι κανω συγκρίσεις με τα αρχαια palm απλα μιλαμε για τον τροπο εμφανισης/στοιχειοθέτησης του μενου των εφαρμογων.

Σε ότι αφορά τον τρόπο εμφάνισης, ναι συμφωνούμε, χρόνια τώρα υπάρχει η ιδέα.

Είναι όμως αυτό που λέμε ότι το υλοποίησε η Apple με τον σωστό τρόπο ! :firstprize:

Βασικά δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να βάλεις τα εικονίδια.. στη σειρά. :flipout:

Σιγά μην διεκδικεί και για αυτό ακόμα το copyright η Apple! :flipout:

Φυσικά κ όχι... :flipout:

Αλλά να είναι ακριβώς ίδια τα μενού τα κεντρικά των 2 παραπάνω τηλεφώνων...:grinning-smiley-043

Καλά, εγώ είμαι από τους πρώτους που κράζω την Samsung για αυτή την "καφρίλα".. Αλλά το καλό είναι ότι αυτό αλλάζει. Μπορείς να κάνεις την εμφάνιση του κινητού εντελώς διαφορετική..

Αν βέβαια είσαι λίγο wannabe, το κάνεις σαν iPhone.. :D

Τι 'ναι αυτά; Το droid μου βλέπει τα SMB shares του WHS μου.. Μέσω WiFi.. Χωρίς έξτρα software στον WHS.. :D

Επίσης, το ότι πλέον βλέπετε τα αρχεία δεν σημαίνει και ότι τα παίζετε.. χωρίς μετατροπές.. ;)

Δημητρη επιμενω... εχεις μεινει πισω , πολυ πισω !
Εγω βλεπω τα παντα, ακομη και WHS και teamviewer εχω, και χωρις μετατροπες παιζω τα αρχεια που εβαλα στο αλλο νημα.
Υπαρχουν players , οπως ο yxplayer και oplayer που παιζουν πολλα περισσοτερα αρχεια , εκτος των iphone combatible.