Για να φτιάξω πατερνάκια για δοκιμές κινητών.. και βιντεάκια..
AVI παίζεις είπαμε; MKV?![]()
Και τι ειναι τα ΕΙSA μπροστα στο "μεγαθηριο" Apple ?Δεν αντιλέγω, τουλάχιστον για την ποιότητα κατασκευής του. Αλλά ξεχνάμε συνέχεια ένα πράμα μου φαίνεται...
Ότι πήρε το βραβείο του καλύτερου SMARTPHONE 2010-2011!!! Αυτό δεν σας λέει κάτι ή θα βγάλουμε και τα βραβεία EISA σκάρτα τώρα? :SFGSFGS5:
Για του λογου το αληθες, δειτε το βιντεο μου, που ανεβασα πριν απο λιγο... και δειχνει οτι σε 20" λοκαρε σημα ΜΕΣΑ στο σπιτι !!!
Δειτε το σε HD...
Για του λογου το αληθες, δειτε το βιντεο μου, που ανεβασα πριν απο λιγο... και δειχνει οτι σε 20" λοκαρε σημα ΜΕΣΑ στο σπιτι !!!
Δειτε το σε HD...
Για οσους εχουν ακομα αμφιβολίες για το GUI και τι δυνατοτητες & αποκριση εχει η εκδοση android στο S over ios...
!
ασχετη ερωτησουλα,το gps δουλευει χωρις να χρειαζεται συνδεση σε ιντερνετ,κανω λαθος?
κ αλλη μια ερωτηση,οσοι εχετε το s,απο αναμονη πως παει?
Λες κ βλέπω iphone είναι....Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το 3gs... :BDBDG54:
Αυτο που λες ειναι μονο στο σημειο που δειχνει στοιχειοθετημένα τα applications. Ολο το υπολοιπο δεν εχει καμμια σχέση... δεν ειναι τοσο τραγικο πάντως...
Δεν λέω ότι είναι τραγικό, λέω ότι είναι αντιγραφή.![]()
Βασικά δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να βάλεις τα εικονίδια.. στη σειρά.
Σιγά μην διεκδικεί και για αυτό ακόμα το copyright η Apple!![]()
Φυσικά κ όχι...
Αλλά να είναι ακριβώς ίδια τα μενού τα κεντρικά των 2 παραπάνω τηλεφώνων...![]()
Βασικά... ειναι για την ομαλή μετάβαση των switchers!!!!! :firstprize::firstprize::firstprize:
Τι 'ναι αυτά; Το droid μου βλέπει τα SMB shares του WHS μου.. Μέσω WiFi.. Χωρίς έξτρα software στον WHS..
Επίσης, το ότι πλέον βλέπετε τα αρχεία δεν σημαίνει και ότι τα παίζετε.. χωρίς μετατροπές..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.