Οχι, αλλο ενα οικογενειακο αυτοκινητο, αλλο ενα σπορ κι αλλο ενα επαγγελματικο.
Το καθενα εχει λογο υπαρξης.
Για το παράδειγμα με το πιάνο έχω κάποιες μικρές ενστάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που λες τώρα είναι που ισχύει.
Οχι, αλλο ενα οικογενειακο αυτοκινητο, αλλο ενα σπορ κι αλλο ενα επαγγελματικο.
Το καθενα εχει λογο υπαρξης.
όποιος θέλει μπορεί να έρθει στο σπίτι μου και να ακούσει έναν pro amp τον crown k1 ο οποίος δεν είναι για audiophile χρήση και να μου πει την άποψη του.
Όπως διάβασα χθες και το είπα και στο φίλο Έκτωρα:
pro amps is science
hifi amps is religion
![]()
Τι θ'αλλαξει βρε Στεργιο αν ερθουμε σπιτι σου να τον ακουσουμε, θα γινει φεραρι το φιατ;όποιος θέλει μπορεί να έρθει στο σπίτι μου και να ακούσει έναν pro amp τον crown k1 ο οποίος δεν είναι για audiophile χρήση και να μου πει την άποψη του.
Όπως διάβασα χθες και το είπα και στο φίλο Έκτωρα:
pro amps is science
hifi amps is religion
![]()
ε δεν είναι και της σειράς ο Κ1. Και θέλω να σταθώ στο αποτέλεσμα που έχω φτιάξει εδώ μέσα με έναν "υποδεέστερο" κατά την άποψη πολλών ενισχυτή.Τι θ'αλλαξει βρε Στεργιο αν ερθουμε σπιτι σου να τον ακουσουμε, θα γινει φεραρι το φιατ;
Δεν εχουμε πιστευεις ακουσει ''κραουνοειδη'' ενισχυτικα;
Oπως εχουμε πει πολλες φορες, το γουστο του καθενος ειναι αυτο που μετραει.ε δεν είναι και της σειράς ο Κ1. Και θέλω να σταθώ στο αποτέλεσμα που έχω φτιάξει εδώ μέσα με έναν "υποδεέστερο" κατά την άποψη πολλών ενισχυτή.
Και αν έχουν περάσει ενισχυτικά απο δω μέσα...
Πολλοί έχουν την αίσθηση ότι οι επαγγελματικοί ενισχυτές δεν είναι φτιαγμένοι για να παίζουν "καλά".
Σε αυτό το χόμπι υπάρχουν πολλοί δρόμοι, ο καθένας επιλέγει να ασχοληθεί με κάτι.
Άλλος αλλάζοντας ασφάλειες, άλλος καλώδια, άλλος ηχεία, άλλος φτιάχνει χώρο, άλλος παίρνει πολύμπριζο, άλλος ησυχάζει το δίκτυο, άλλος βάζει 8 σαμπ.
Το αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο, αυτό είναι το ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης!
(δεδομένου ότι γνωρίζουμε που θέλουμε να φτάσουμε ή που περίπου θέλουμε να φτάσουμε)
Γίνεται και με κραουνοειδή ενισχυτικά τελικά, μη το απορρίπτετε.
Γίνεται και με κραουνοειδή ενισχυτικά τελικά, μη το απορρίπτετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.