Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Παναγιωτη πολυ νοστιμα !!!!
Αν ηταν μεταλικα θα σε βοηθαγα στο βαψιμο, απο ξυλο δε σκαμπαζω
Πάρα μα πάρα πού όμορφα
βερνίκι εμποτισμού θα έβαζα να μείνουν τα νερά και να δωσει μια ρετρο αίσθηση που θα ταιριάζει ταμαμ με τα ρετρο μεντεσεδοχερουλάκια![]()
Παναγιωτη πανεμορφα ειναι!!
Δε μου λες, ποσο χρονο σε πηρε να φερεις στα ισα τα ντουλαπια (ανοιγμα, κλεισιμο, μεντεσεδες) με τα παλετοξυλα που χρησιμοποιησες για το σκελετο?...)
Για τετοια ντουλαποειδη, μονο καινουριο (ισιο) ξυλο. Την εχω πατησει καμποσες φορες και μυαλο δεν βαζω!!!
Ομορφα Παναγιώτη ! Ενα εμποτισμου όπως λέει η Καρμεν και έναν αχρωμο λούστρο με πιστολι απο πανω για επιπλέον προστασία και ανθεκτικότητα στον χρόνο .
Ενα θετικό με την καρυδιά ειναι ότι θα "κρύψει" αρκετα την διαφορετικότητα των ξυλων .
Καλη επιτυχία στο βερνικωμα !
Ωραια κομοδινα. Αν θυμαμαι καλα ειχες φτιαξει καινπροσκεφαλο κρεβατιου με παλετοξυλα?
Πολύ όμορφα και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν για παλετένια!
Εγώ θα πρότεινα ή βερνίκι εμποτισμού ή άχρωμο λάδι.
Αφού θα είναι σε εσωτερικό χώρο και με το τελευταίο είσαι καλυμμένος και εκτός αυτού θα έχεις και μοναδική υφή.
Μετά από πολλές αναποδιές, ατυχήματα και διάφορες άλλες καθυστερήσεις κατάφερα, επιτέλους, να τελειώσω τα κομοδίνα που έφτιαχνα.
Η όλη κατασκευή είναι από ξύλο παλέτας εκτός από την πρόσοψη και το πλαίσιο πόρτας που είναι ελάτη. Παιδεύτηκα αρκετά μέχρι να φέρω τα ξύλα σε μια επιθυμητή κατάσταση. Όλα τα κοψίματα έγιναν προ φαλτσοπρίονου και αναβαθμισμένου DIY παγκοπρίονου.
Αν τα έφτιαχνα από την αρχή θα τα έφτιαχνα με αγοραστή ξυλεία αλλά όταν τα ξεκίνησα δεν...
Θέλω προτάσεις για βάψιμο και χρώματος, Η επιθυμητή απόχρωση είναι σε καρυδιά.
View attachment 123564
View attachment 123563
Πολυ ομορφα και ξεχωριστα Παναγιωτη,πολλα μπραβο!!Νομιζω πως σε τετοια ρουστικ κομματια θα πηγαινε μια λευκη πατινα,δεν ξερω ομως πως γινεται.Αν γνωριζεις εσυ ριξε μια ματια!
Αν θες δωσε οποτε εχεις χρονο πιο λεπτομερεις οδηγιες!
Ωραια πληροφορια Νικολα.Ασβεστη εννοεις απο αυτον που ασβεστωνουμε τους τοιχους;Αν θες δωσε οποτε εχεις χρονο πιο λεπτομερεις οδηγιες!
Πολυ ομορφα και ξεχωριστα Παναγιωτη,πολλα μπραβο!!Νομιζω πως σε τετοια ρουστικ κομματια θα πηγαινε μια λευκη πατινα,δεν ξερω ομως πως γινεται.Αν γνωριζεις εσυ ριξε μια ματια!
Παναγιώτη τό καλό πράγμα λένε αργεί νά γίνει και στήν περίπτωση σου ταιριάζει γάντι.Μπράβο γιά ακόμα μιά φορά
Να συμφωνήσω μέ τόν φίλο Νίκο Πετειναράκη,σε αυτο το στύλ ρουστίκ πολύ θα του ταίριαζε η λευκή πλατίνα,αρκεί βέβαια νά δένει και με τα υπόλοιπα έπιπλα στόν χώρο.
Μπράβο ρε μάστορα, ωραίες κατασκευές. Μου θυμίζουν παλιά ψυγεία πάγου. :ernaehrung004:
Και πως δένει ο ασβεστης με το ξύλο και το βερνικι έπειτα?
Πηπως έπειτα θα αρχίσει να ξεφταει ??

Μπράβο Νικόλα, το έχεις πάρει ζεστά βλέπω. :award:
Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται ψηλά, και παρ´ ότι λές οτι είναι σταθερό έχω τους ενδοιασμούς μου. Μακάρι να έχεις δίκιο εσύ.
Κοιτώντας το επόμενο project μου στο youtube μου άρεσε πολύ η πατέντα επέκτασης που έκανε ο τύπος σε μια αντίστοιχη πλάνη με τη δική σου. Κοίτα πόσο βολικό είναι, μετά το πρώτο λεπτό, η πλάνη γίνεται πραγματικό εργαλείο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.