Κατανοητό. Ευχαριστώ.
Εγώ το χειμώνα έκανα live στο Facebook με gimbal ( FeiyuTech VLOG Pocket) χρήση 4g (η cosmote μακράν καλύτερη των υπολοίπων) ολόκληρο αγώνα μπάσκετ (1gb το πολύ) έφτανε η μπαταρία και η μετάδοση ήταν μια χαρά.
Με χάλια μπαταρία , χωρίς 4g+ και τεράστιο notch (αν και αυτό είναι αντικειμενικό), να τα λέμε όλα
Έβγαλα φωτογραφία 64MP με το xiaomi redmi note 9 pro, κάτω απο δυνατό φυσικό φως και ενθουσιάστηκα απο την ανάλυση! Μόλις όμως πέσει λίγο το φως αρχίζει ο θόρυβος
@karamela για το mi 8 αναφέρομαι, εντάξει το δικό μου 6 μηνών ήταν και μέρα δεν έβγαζε, η μπαταρία του δεν τα πάει καλά, όσο για τις φωτό ναι την ημέρα ήταν καλές, το βράδυ με gcam επίσης καλές αλλά αν το θέμα που έβγαζες ήταν λίγο κινούμενο ( πχ παιδιά) ήταν άθλιες , τώρα για το 4g+ τι να πω; Ανεπίτρεπτο για ναυαρχίδα , είναι καλό τηλέφωνο αλλά με παιδικές αρρώστιες
Δεν μιλάω μόνο για βράδυ, εντάξει αυτό είναι πολύ δύσκολο, για την ημέρα αναφέρομαι και σε χαμηλό φωτισμό εκεί είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα , μια απορία , το mi 9 σε σχέση με το mi 8 είναι καλύτερα τα πράγματα; Ξέρω δεν έχει σταθεροποιητή απλά σε γενικές γραμμές πιο είναι καλύτερο;
Σε κινούμενο θέμα σε κακό φωτισμό δεν έχει σημασία η σταθεροποίηση άλλα το μέγεθος του αισθητήρα, η εστίαση και η φωτεινότητα του φακού, λογικά το Mi9 θα αποδίδει καλύτερα καθώς έχει μεγαλύτερο αισθητήρα 1/2'' vs 1/2.55", με ίδια φωτεινότητα (f1,8) άλλα με καλύτερη εστίαση laser vs pdaf εστίαση, αν βάλεις στην εξίσωση ότι θα έχει και πιο σύγχρονους αλγόριθμους κλπ. τότε όλα αυτά συνηγορούν ότι θα είναι σίγουρα καλύτερο σε αυτό το κομμάτι της φωτογράφισης....τώρα πόσο καλύτερο, δεν ξέρω να σου πω, αν θες πάντως τέτοιου είδους φωτογράφηση πρέπει να πας σε ακόμα μεγαλύτερο αισθητήρα. Σε σταθερά θέματα πάντως το mi8 με το ois είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκει έξω που δεν έχει ois.
Περιμένω σύγκριση με την OM-D E-M1.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.