Μπαμπη το σετ επισκευης ειναι ενα σετακι που περιεχει τα λαστιχακια, τις μεμβρανες και τα ζιγκλερ του καρμπυρατερ.
Ο μαστορας πολυ πιθανον εκανε την εξης σκεψη:
Αν θα του πω για σετ επισκευης θα α) βγαλω λιγοτερη μιζα απο το ανταλακτικο, β) θα φαω παρα πολυ ωρα, που πιθανον θα φανη ακριβη σαν κοστος εργασιας στον πελατη (θα βγαλω τη φημη του ακριβου μαστορα), γ) επειδη δεν εχω service manual και παω εμπειρικα, και επειδη τα καρμπυρατερ μεμβρανης ειναι "ατιμο" πραγμα, μπορει να μην μου κατσει η επισκευη, και να μου ξανασκοτισει τα "φρυδια" ο πελατης (δουλεια χωρις πληρωμη, ασχετα αν ειναι υπαιτιοτητα μου) και δ) με ολοκληρο καρμπυρατερ δουλευω λιγοτερο , βγαζω περισοτερη μιζα απο το ανταλλακτικο, χρεωνω και κατι παραπανω εργασια (καθοτι η αλλαγη καρπμπ ακουγετε δυσκολη δουλεια) και αν κατι παει στραβα, τα ριχνω στο κακης ποιοτητας ανταλλακτικο, στον απατεωνα που τα πουλαει κτλ.
Αν βεβαια του πας εσυ το καρμπ και χασει την μιζα, θα ξεκινησουμε με το ααα αυτο δεν ειναι καλο, δεν ειναι γνησιο, οσα τετοια εχω βαλει εχουν βγει σκαρτα, και στην χειροτερη του ανθρωπου θα πειραξει κατι, για να σε σκισει μετα που θα ξαναπας, ωστε να "βαλεις μυαλο" και να μην ξαναβγεις απο το "μαντρι".
Το ιδιο συμβαινει και με τα αυτοκινητα σας.
Ξεκινας βρισκοντας το parts list απο το μοντελο σου, και κανοντας γκουγκλ τα ανταλλακτικα με τον κωδικο τους.
Για το καρμπ τσεκαρεις ποιο απο ολα που εχει φορεσει το μοντελο σου , εχει επανω το δικο σου αλυσοπριονο (το γραφει επανω) και ψαχνεις σετ επισκευης για αυτο, π.χ. walbro-699
http://www.ebay.com/itm/CARB-KIT-FOR-ECHO-WT698-WT699-WT700-WT722-WT723-WALBRO-/400165254728
Και για τις αντλιες υπαρχουν ανταλλακτικα.