Τελικά βρήκα τα original από ένα ιταλικό κατάστημα και τα παρηγγειλα μέσω ebay. Το μόνο που μου μένει είναι να αλλάξω και τα λαστιχάκια του καρμπυρατερ(αν και αυτά που έχει φαίνονται καλά) και το πριονάκι έγινε καινούργιο, που λέει ο λόγος, μόνο με κανα 25αρι ευρώ. Και μια βοήθεια, το καρμπυρατερ είναι walbro wa 222, ποιο σετάκι να προτιμήσω επειδή με ένα γκουγκλαρισμα δεν έβγαλα άκρη ;

Βάλε φωτογραφία Βασίλη να δούμε τα νέα κόλπα.

Δευτερολεπτα στην κυριολεξια νεκταριε.λυνεις μια αλενοβιδα περνας ενα η δυο κομματια σφιγγεις ετοιμος.
νικο αυριο θα ανεβασω φωτο αν και δεν ειναι κατι καινουργιο.εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ.Βάλε φωτογραφία Βασίλη να δούμε τα νέα κόλπα.
Ευκαιρια για διαλλειμα δηλαδη, τσιγαρο, τοστ...Για μένα νέα θα είναι .... η δική μου σταματάς ...ξεβιδώνεις την βίδα του καπακιού η οποία είναι αλουμινίου και έχει μείνει μόνο το κέντρο της το οποίο ξεσφίγγω με πενσάκι ρυθμιζόμενο σε 2 σκάλες ... στρίβω να βγει όσο χρειάζεσαι ...κόβω το περίσσευμα με το πενσάκι σφίγγω την βίδα .... φοράω τον ιμάντα και συνεχίζω![]()
Έχω ακόμα αρκετή. Τώρα που την πήρες φάτην!!!
.
Να προσθεσω πως και λογο πιο μελετημενης αλυσίδας τα κλαδευτικα προκαλουν πιο καθαρα κοψιματα με λιγοτερη καταπονηση στο δεντρο.
Τα υπολοιπα απλα ξεσκιζουν.
Καλημέρα παιδιά.
Samurai έχω και τα έχω δοκιμάσει σε λεμονιες ροδιες και κλασσικά μαστιχοδεντρα.
Είναι εξαιρετικά.
Και επειδή έχω σε διάφορα μήκη και κυρτωτητες έχω να πω πως το μικρό κυρτο είναι θάνατος!!!
Εξαιρετικά γρήγορο και ξεκούραστο!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.