Με οσα αναφερατε εχω μια απορια ,πως θα καταλαβω αν καποιο μοντελο kawasaki εχει κινεζικο μπαστουνι; αν εχει κινεζικο γινετε να το παραλαβω με ιταλικο η ιαπωνικο;
Γνωστά ιαπωνέζικα μπαστούνια ειναι τα MAORI, SAMURAI, SHARP, MARIYAMA. Στο skroutz βλέπω έχουν απο 380Ε, σε εμας με μειωμένο ακόμη ΦΠΑ και με λίγο παζάρι πάει περίπου 350 . ΚΑι εγώ SAMURAI καλάμι έχω, δουλεύει με δίσκο 3Δ (τον βαρεως τύπου) και δεν εχει κανενα πρόβλημα 15χρονια τώρα.
Απο περιέργια κοίταξα τιμή για χειρόμιζα για το TJ53, έχει κομπλέ από 49Ε
http://agroeshop.gr/index.php/ανταλλακτικά-εξαρτήματα/χειρομιζα-kawasaki-tj-53-detail
Γνωστά ιαπωνέζικα μπαστούνια ειναι τα MAORI, SAMURAI, SHARP, MARIYAMA. Στο skroutz βλέπω έχουν απο 380Ε, σε εμας με μειωμένο ακόμη ΦΠΑ και με λίγο παζάρι πάει περίπου 350 . ΚΑι εγώ SAMURAI καλάμι έχω, δουλεύει με δίσκο 3Δ (τον βαρεως τύπου) και δεν εχει κανενα πρόβλημα 15χρονια τώρα.
Απο περιέργια κοίταξα τιμή για χειρόμιζα για το TJ53, έχει κομπλέ από 49Ε
http://agroeshop.gr/index.php/ανταλλακτικά-εξαρτήματα/χειρομιζα-kawasaki-tj-53-detail
Πλακα πλακα μολις τσεκαρα και γω ποσο καιρο τα χουμε, το ενα απο το 1998 και το αλλο απο το 2006.. το παλιο εχει μονο χρειαστει μικρο μαζεματα, κατι φλατζουλες στο καρμπυρατερ και δυο φορες κοπηκε το σχοινακι της χειρομιζας και αλλα ψιλολογια.. το νεο, μια φορα μονο καθαρισμα το καρμπυρατερ απο βρωμιες.. βαλε τωρα οτι σχεδον παντα αφηνουμε βενζινη μεσα μηνες, σχεδον ποτε δε το αποθηκευσαμε σωστα, το παλιο εφαγε σχεδον εναν χειμωνα στην υπαιθρο γιατι ο πατερας μου ο εξυπνος το αφησε εξω απτην αποθηκη, σκεπασμενο απλα με μια λεκανη, και το βρηκα τιγκα στην λασπουρα κτλ κτλ κτλ...![]()
Καλησπερα στην παρεα ,θελω να παρω ενα βενζινοκινητο χορτοκοπτικο για επαγγελματικη δουλεια , θα το εχω για εργασια 10 στρεμματων ,τι να προτιμησω; θελω να ειναι πανω απο 2,5 ps
Εχω ριξει μια ματια και γινεται χαμος ,τι να προσεξω; θελω κατι δοκιμασμενο ,αν εχει δουλεψει κανεις καποιο ας το αναφερει
Ποιο προτείνεις φίλε ; δέντρα έχω στο χωράφι, για να κόβω τα χόρτα το θέλωΦιλε δηλαδη θελεις να ξυρισεις 10 στρεμματα? το χωραφι τι εχει μεσα?
Σημαντικο για ‛μενα ειναι το μηχανημα να εχει αντικραδασμικη βαση και πεταλουδα συσφιξης στο τιμονι.
Μια καλη εξαρτιση χρειαζεται και η εργονομια γινεται αψογη...
Και με ενα προχειρο γκουγκλαρισμα στα 380- http://www.diamantistools.gr/proionta/kawasaki-tj-53-venzinokinito-hortokoptiko
αν και πιστευω οτι μια ερωτηση στα μαγαζια που το δινουν 330-350 και που δεν γραφουνε προελευση καλαμιου, θα ηταν διαφωτιστικη...
Για τσέκαρε την Balance X να δεις ότι δεν έχει καμία σχέση με τις oleomac... δεν τις συγκρίνουμε έτσι τις εξαρτήσεις.
... παρόλο που το δεύτερο είναι 3 κιλά παραπάνω (μεγαλύτερος κινητήρας, ένα σωρό αντιδονητικά κλπ) είναι πολύ πιο ξεκούραστο στην χρήση ....
Δεν είναι μόνο τα αντιδονητικά η διαφορά, είναι ο σχεδιασμός του τιμονιού, οι χειρολαβές κλπ...
...δεν σου βγάζω μάπα το kawasaki αλλα επειδή βλέπω ότι γίνεται μπάχαλο με τους τοπικούς αντιπροσώπους και επειδή βαράνε στα ανταλλακτικά προτείνω κάτι πιο ακριβό αλλά σίγουρο και εγγυημένο.
10 στρέμματα θα τα βγάλει ανετοτερα με το stihl,πιο ξεκούραστα.
Θα τα βγαλει ακομα ποιο ανετα αμα δωσει δυο μεροκαματα σε εναν εργατη!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.