Γράψε αν θέλεις και το μοντέλο της ανάρτησης που αγόρασες.εκανα το λαθος και ξεχασα την αναρτηση σπιτι κι ετσι πηρα μια επωνυμη αναρτηση. επαθα πλακα απιστευτη αναρτηση και δεν πονουσα καθολου ουτε στην μεση. αξιζει τον κοπο μια καλη αναρτηση.
+1Γράψε αν θέλεις και το μοντέλο της ανάρτησης που αγόρασες.
9 ώρες μόνο 2-3 μπουκώματα; Εγώ δεν κάνω πάνω από 3-4 ώρες σε μια μέρα, με 3 γεμίσματα περίπου κάνω 3-4 στρέμματα τη μέρα να μη ζορίζω ούτε τα χέρια ούτε το μηχάνημα και χαλαρά. Αλλά 4-5 μπουκώματα τα έχω κάθε μέρα γιατί ή χάνω τον ρυθμό ή γιατί ξεχνιέμαι και τα μεγάλα δεν τα κόβω με διπλό πέρασμα αλλά πάω να τελειώσω γρήγορα.
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά νομίζω κι εγώ, όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω, ότι η εξάρτυση της Oleo Mac υπερτερεί.
aikon..
με ποιο μηχανημα εχεις αυτη την αποδοση ?
3 γεμισματα 3-4 στρ σε 3-4 ωρες ?
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά νομίζω κι εγώ, όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω, ότι η εξάρτυση της Oleo Mac υπερτερεί.
Καλησπέρα στους κηπουρούς - αγρότες του φόρουμ!
Λοιπόν, έφτιαξα ένα αυτόματο πότισμα και έχω αρκετά μέτρα σταλακτηφόρων σωλήνων
Όπως αυτόν:View attachment 152339
Αυτός ανά 30 cm έχει 2 τέτοιες τρύπες αλλά... σε μερικές περιπτώσεις εγώ δεν έχω εκεί κάποιο φυτό.
Πως λοιπόν μπορώ να βουλώσω τις τρύπες ώστε να μην σπαταλάω νερο;
Δοκίμασα με αυτοβουλκανιζόμενη ταινία αλλά θέλει μεγάλη ποσότητα και μετά από λίγο καιρό ξαναχάνει νερό, άσε που είναι και ακριβή!
Τι προτείνετε;
Αυτού του τύπου οι τάπες δεν κάνουν ??? https://www.allwater.gr/product/automato-potisma/mikroexartimata/tapa-fis-f6-kokkini-palaplast-3059
Χαιρετώ την όμορφη μαστοροπαρέα ο
Μια απορία σχετικά με κήπο/αγρό. Εχω κόψει διάφορους θάμνους, σκίνους, κ.λπ. και συνεχίζουν να βγάζουν καινούριους βλαστούς απο χαμηλά - προφανώς οι ρίζες παραμένουν άθικτες.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεραθούν χωρίς όμως να μολυνθεί το έδαφος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.