εγω για να κανω αντιπολιτευση

θα σου προτεινα , αφου μπορεις να ανεβεις στα 200 να δεις και τιποτα σε μπος και μακιτα
την μπλε μπος την εχω δουλεψει, εχει ελαχιστους κραδασμους και "γλυκεις" . λενε οτι η μακιτα ειναι ακομα πιο ανετη (και κοβει δυνατοτερα)
υποθετω οτι και η πρασινη μπος δεν πρεπει να διαφερει πολυ απο την μπλε σε κραδασμους
φυσικα πρωτου αγορασεις καλυτερα να την πιασεις στα χερια την καθε μια να δεις πως σου ταιριαζει καλυτερα. το πρακτκερ ειναι καλο μερος για να δεις διάφορες.
οι κραδασμοι ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στις σπαθοσεγες
αλλιως δινεις 60-70 ευρω και παιρνεις παρκσαιντ με μπαταρια και φορτιστη μαζι
υπαρχουν δυο ειδων σπαθοσεγες αυτες που ειναι μικροτερες και τις κρατας με ενα χερι και κανουν για κλαδεμα δεντρων, και οι μεγαλυτερες (και δυνατοτερες) σαν την τοταλ που εβαλε ο κωστης που θελουν δυο χερια
εχοντας και τα δυο ειδη, για τον κηπο μου, για κλαδεμα δεντρων κλπ εννοειται οτι πρεπει να πας σε κατι μικρο σαν την b&D που εβαλε ο κωστης
με το ενα χερι κρατας και κρατιεσαι απο την κλαρα, με το αλλο κοβεις
οι μεγαλες ειναι επικινδυνες και δυσαρεστες σε τετοιο εργο!
θα χασεις σε δυναμη αρα και σε χρονο κοπης, θα κερδισεις ανεση και βολικοτητα με τις μικρες
μια πολυ καλη λυση ειναι η μικρη δωδεκαβολτη της παρκσαιντ με την δαγκανα μπροστα που βγαινει και πολυ φτηνη, κατω απο 40 ευρω με την μπαταρια της
αυτη ειναι "ταμάμ" για αυτο που θες και τσαμπα
απο την αλλη τα μικρα αλυσοπριονακια ενος χεριου ειναι παν-γρηγορα και χωρις κραδασμους
εχοντας απο ολα, η δικη μου προταση ειναι να παρεις με κανα 40 αρι την μικρη δωδεκαβολτη του λιντλ ΜΕ την δαγκανα ή με 55€ με δυο μπαταριες οταν την βγαλει ξανα , που ειναι σαν την νακαγιαμα των 60 ευρω και να παρεις και ενα αλυσοπριονακι με κανα 40 αρι ακομα με τις μπαταριες του
με αυτα τα δυο κανεις διδυμο που "σκοτωνει" σε ενα κηπο καθως το μ ικρο αλυσοπριονακι ειναι ταχυτερο απο την μεγαλη σπαθοσεγα σε κοπη
και αν συμπληρωσεις με μια ηλεκτρικη ψαλιδα ακομα, τοτε ποιος σε πιανει
παντα μιλωντας για κλαδεμα κηπου, οχι για γενικες εργασιες κοπης