Παιδιά τα φώτα σας καθότι δεν είμαι πολύ σχετικός και από μια αρχική έρευνα περισσότερο έχω μπερδευτεί νομίζω.
Λοιπόν θέλω ένα χορτοκοπτικό για ερασιτεχνική χρήση, δηλαδή να καθαρίζω τον κήπο μου και κάποια εξωτερικά σημεία πέριξ του σπιτιού με αγριόχορτα και κάποιες παραφυάδες σε αγριελιές, δεδομένου καλοκαιριού (έχουμε και δάσος σχετικά κοντά οπότε κάθε χρόνο φέρνω κάποιον να μου καθαρίσει σχολαστικά). Συνολική έκταση 500m2, άντε στρέμμα και υπολογίζω να το περνάω 3-4 φορές το χρόνο. Προφανώς δε θέλω κάτι εξωφρενικό, δε θέλω όμως και να πετάξω χρήματα σε κάτι που μπορεί να χαλάσει σε 2-3 χρόνια.
Αρχικά κοίταζα χορτοκοπτικό μπαταρίας. Ψιλοαπογοητεύτηκα όμως λόγω κόστους μπαταριών, ισχύος του μηχανήματος και το γεγονός ότι στα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ πιο δυνατό βενζινοκίνητο. Επειδή όμως δεν έχω και καμιά σοβαρή έκταση να καθαρίσω πιθανόν να μου κάνει κι ένα οικονομικό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι μοντέλο να εμπιστευτώ. Π.χ. είδα αυτό εδώ:
https://www.ergaleionet.gr/eshop/pr...-fortisth-al-101-12-atokes-doseis-fa080115710
Αλλά τα 500τόσα μου φαίνονται too much γι' αυτό που θέλω. Μπορώ να πάω και σε κάτι no name, αλλά θα διαρκούν οι μπαταρίες ή θα κόβω κάνα τέταρτο και μετά θα περιμένω να ξαναφορτίσουν;
Αν πάμε σε βενζινοκίνητα, έχω δει διάφορα, πχ:
Χορτοκοπτικο με αντιδονηση KAWASAKI TJ53E PRO Μεταδοση KAAZ JAPAN
e-ergaleio.gr
Κι αυτό μάλλον overkill, διαβάζω ότι είναι για μεγάλες εκτάσεις... Απλά το κοίταζα γιατί θεωρητικά δεν είναι και εντελώς no name τα περιφεριακά του.
Λίγο πιο κάτω βλέπω εδώ πχ.:
Τα 300 πάλι αρκετά μου φαίνονται, αλλά ok αν είναι να κρατήσει χαλάλι... Έτσι κι αλλιώς σε σχέση μ' αυτα που πληρώνω σε κηπουρούς για τον καθαρισμό θα γίνει γρήγορα απόσβεση.
Το θέμα είναι, ακόμα και σ' αυτά τα βενζινοκίνητα, αν κάτσεις να διαβάσεις σχόλια απογοητεύεσαι. Ναι μεν η μηχανή είναι αξιόπιστη (Kawasaki, Mitsubishi), αλλά αρχίζουν τα σχόλια για τα περιφεριακά ότι είναι χαμηλής ποιότητας και σπάνε, λασκάρουν κτλ. Αν δηλαδή τα πάρεις τοις μετρητοίς και πας για μηχάνημα με όλα τα components από καλές εταιρίες πάμε για 600άρι και δε φτάνει... Επίσης με τα βενζινοκίνητα έχω κι ένα φόβο συντήρησης, πχ. για το Kawasaki λένε ότι όλα καλά αλλά πολλές φορές έχει δυσκολίες εκκίνησης όταν είναι κρύο κτλ. Εντάξει, να κάνω τη δουλειά μου θέλω, όχι να το συντηρώ. Δε λέω να μην το πάω για service μια φορά στο τόσο (που δεν ξέρω πόσο θα είναι...) αλλά όχι να χρειάζεται και πιο πολύ χρόνο περιποίησης απ' όσο θα δουλεύει.
Γενικά δε θα ήθελα να ξεφύγω απ' τα 300 - 350 (εννοείται αν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές και με λιγότερα I'm all ears)... Τα άλλα που έβαλα (400+) είναι αν όντως δεν αξίζει να πας παρακάτω, οπότε αν δεν υπάρχει σοβαρή επιλογή να το σκεφτώ.
Άλλη απορία είναι σχετικά με τα περιφεριακά: χρειάζομαι κατά βάση κεφαλή μεσινέζας ή και δίσκο για τα πιο χοντρά; ΄Εστω τη δυνατότητα να παίρνει δίσκο. Επίσης καλό είναι να έχω και κάποιο καλό γιλέκο; Διαβάζω για κραδασμούς κτλ. αλλά εντάξει μικρή έκταση είναι, δεν ξέρω πόσο θα μ' επηρεάσουν.
Έβαλα αρκετά στο τραπέζι, καταρχήν δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει μπαταρία ή βενζίνη, για πείτε καμιά άποψη...