Re: XBMC Live - Openelec
Δοκιμών συνέχεια! Θέλω και λίγη βοήθεια βέβαια!
Με το dual boot από usb με openelec στο usb και windows στον σκληρό όλα ΟΚ. Σε αυτή τη περίπτωση έχω flag BOOT στο partition των windows.
Με το dual boot από σκληρό με οpenelec στον σκληρό και windows στον σκληρό, μόνο τα windows bootάρουν μετά από την επιλογή του μενού του extlinux. Σε αυτή τη περίπτωση έχω flag BOOT στο partition του openelec.
Αν επιλέξω οpenelec τότε εισπράττω το εξής μύνημα:
Error Code: INIT_4 that means: Could not mount LABEL=Storage
###Starting Debugging shell ... type exit to quit ###
#
Η δομή του δίσκου (320GB) μου έχει ως εξής:
Αρχικά και χωρίς δική μου επέβαση είχε δύο Partition (τα παρακάτω)
1ο partition [primary] (100MB) sda1 ntfs με ένα LABEL σιδηρόδρομο το οποίο και δεν άλλαξα ποτέ και το άφησα όπως το βρήκα αρχικά, Το flag αρχικά ήταν BOOT (από εδώ μπουτάρουν τα windows) αλλά το αλλάζω όταν θέλω να μπουτάρω από τον τομέα του openelec
2o partition [primary] (319GB που μειώθηκαν σε 200GB για τις ανάγκες των νέων partitions) sda2 ntfs me LABEL=win7, δεν πειράζω to flag. Περιέχει τα δεδεομένα των windows
Δημιούργησα άλλα 2 partitions με το gparted μικραίνοντας το 2o partition κατά μερικά Gb τα οποία τα εκχώρησα στη δημιουργία των δύο νέων ext3 partitions ως εξής:
3o partition [primary] sda3 (120GB ext3 με LABEL=Storage , δεν εχώ πειράξει to flag. Προορίζεται για αποθήκευση δεδομένω στο openelec
4o partition [primary] sda4 (256MB) ext3 με LABEL=BOOT, το flag το αλλάζω σε BOOT όταν θέλω να μπουτάρω από τον τομέα του openelec αλλιώς το BOOT πάει ως flag στο 1ο partition.
Μέχρι εδώ υπάρχει κάποιο λάθος?