...... ...... μια 2 συστατικων το εδεσα πανω , μολις εσφιξα λιγο τη βιδα ξεκολλησε ....... .......
Σού προτείνω, εφόσον γίνεται,
πρώτα να σφίξεις τη βίδα και μετά να κολλήσεις το υπόλοιπο επάνω. Η μόνη παραλλαγή είναι να την γυρίσεις πίσω, μισή στροφή, πριν την κόλληση.
...... ...... μια 2 συστατικων το εδεσα πανω , μολις εσφιξα λιγο τη βιδα ξεκολλησε ....... .......
....... αρα οποιος νομιζει οτι υπαρχει κολλα που θα το κρατησει ας πει .......
Προσωπικά, 2 συστατικών θα έβαζα κι εγώ. Μόνο που θα έβαζα εκείνη που θεωρώ κορυφαία, από τις 6-8 που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα : NEOTEX
αυτήν (μία από τις 2)
Και μάλλον από την πίσω πλευρά, εκείνες τις ίνες που βάζουν στα σκάφη.
Αλλιώς πάς κατευθείαν σε ναυτιλιακά (και παίρνεις ρητίνη μαζί με ίνες), αλλά εκεί, δεν γνωρίζω ποιά είναι η καλύτερη.
Πάντως να ξέρεις ότι αυτή η εποξειδική κοστίζει 15 το κιλό και μάλλον 1-2 ευρώ οι ίνες.
Τις καλύτερες τιμές τις έχει η
ΠΕΡΒΙΝΚΑ που είναι στην Πλατεία Καραϊσκάκη, κάτω από την ΝΕΟΤΕΧ. Μάλλον γι' αυτόν τον λόγο
, δεν έχει μεταφορικά
...
Άριστοι γνώστες. Θα πας με το δείγμα και θα τους ρωτήσεις, (αφού πρώτα εξαφανίσεις την παλιά κόλλα και ύστερα το αγριέψεις με γυαλόχαρτο) αν θα πρέπει να βάλεις τον στοκοειδή, προκειμένου να μην στάξει, όπως η ρευστή και φύγει. Αυτό για την περίπτωση που το κολλήσεις με την βίδα στερεωμένη πρώτα.
Μίλήσέ τους και για τις ίνες. Αυτές που κολλάνε σπασμένα πλαστικά μέρη στα σκάφη.
Ερώτηση κυρ Λύγκα : Ο Νίκος ο φίλος μου είσαι
;