αν ρποκειται να πας σε ενισχυση με λαμακια, δεν χανεις τιποτα να κανεις την συνδεση με 5αρες/4αρες βιδες με παξιμαδι... πιο ασφαλης συνδεση δεν υπαρχει...και βαζεις κολλα για να μην εχεις κραδασμους, σκέφτηκα να κάνω τα 2 τμήματα που θα κολληθούν "σάντουιτς" με 2 λεπτά μεταλλικά ελάσματα που θέλω να κολληθούν γύρω τους ώστε να τα περιβάλλουν για καλύτερη αντοχή.
Αν προσεξεις ηταν quote σε αλλο ποστ.Μα δεν ειναι πλεξιγλας. Η ποδια ειναι πλαστικο.
Aυτη πρεπει να μοιαζει με την μαυρη της 3ΜΑν προσεξεις ηταν quote σε αλλο ποστ.
Τωρα, για την ποδια του παπακίου, θα δοκιμαζα bison liquid rubber.
Ειναι η κολλα επιλογης μου, για παρα πολυ δυσκολα κολληματα.
Εχει ισχυροτατη προσφυση, σε ποικιλια υλικων,
αλλα χρειαζεται αρκετο χρονο για να στεγνωσει. (2 μερες minimum)
Για να παρετε μια ιδεα της προσφυσης,
αν λερωθει το χερι σου, δεν καθαριζει ουτε με ασετον.
(Γι αυτο χρηση με γαντια καλυτερα)
Δυστυχώς εκεί που έλιωσε θα γίνει πετρα και θα σπάσει.Τελικά στα πλαστικά από μάσκα τιμονιού σε παπάκι που ανέφερα προχθές έγινε συγκόλληση με λιώσιμο πλαστικού και κατ' αρχάς φαίνεται να κόλλησαν... Θα δείξει ο χρόνος βέβαια για την αντοχή του αποτελέσματος.
Αν δεν βαριέσαι ψάξτο. Ίσως μου χρειαστεί για λάστιχο φούρνου κι εμένα, αν δεν βρω το κανονικό.Πριν χρονια ειχα χρησιμοποιησει μια τετοια κολλα σιλικονης που αντεχει παρομοιες θερμοκρασιες, μαλλον αμερικανικη ηταν, που δεν την βρισκω πλεον στην Ελλαδα, σε φουρνακι κουζινας και δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα, Μπορει να υπαρχει καπου ακομα, αν ενδιαφερεσαι να ψαξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.