δεν σου προτειναν δορυφορικη λυση για ολα?
Δεν μιλάς σοβαρά φαντάζομαι, να σηκώνει το τηλέφωνο και να έχει 900ms καθυστέρηση λες και βγήκε με link.
δεν σου προτειναν δορυφορικη λυση για ολα?
Λοιπον οι κυριοι της νοβα απλα δεν υπαρχουν!!!Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ληγμενο 18μηνο συμβολαιο novasports sports pack(μονο tv)εδω και κανα τριμηνο,αφου πρωτα το 25 ευρω/μηνα εγινε λογω φορου 27,72 απο περυσι τον Ιουνιο και στο παραπονο μου για την αυξηση να μου λενε οτι δεν φταινε εμεις και θα πληρωνεις αναγκαστικα την αυξηση.Αποφασισα πριν κανα 10ημερο να επισκεφτω ενα καταστημα forthnet εδω στην Πατρα ωστε να προβω σε διακοπη της υπηρεσιας στις 31/5.Η υπαλληλος με ενημερωσε οτι δεν μπορει να προβει σε αυτη την ενεργεια απο το καταστημα και οτι αυτο μπορει να γινει μονο μεσω του 5ψηφιου 13831!!!Επισης με ενημερωσε οτι η χρεωση ειναι 3σεντς/λεπτο απο forthnet.Εγω την ενημερωσα οτι ειμαι πελατης οτε και μου ειπε να βρω απο τον οτε ποσο χρεωνομαι!!!!Φευγοντας εκνευρισμενος απο το καταστημα για το επιπεδο της εξυπηρετησης,πηγα σπιτι και εψαξα στο ιντερνετ οτι η χρεωση απο σταθερο οτε στο 13831 ειναι 0,35/λεπτο!!!!Οποτε αποφασισα να μην ασχοληθω αλλο μαζι τους και να περιμενω να το κοψουν μονοι τους(αφου το ειχα πληρωμενο ως τις 31/5).Σημερα το απογευμα 2/6 και ενω ελειπα κανα 2ημερο απο το σπιτι λογω δουλειας διαπιστωνω οτι παιζει ακομα η νοβα και αποφασιζω τελικα να καλεσω το 13831 για να μην συνεχισουν να με χρεωνουν ενω δεν θα βλεπω.Μετα απο 15λεπτη αναμονη δηλαδη κανα 5ευρω χρεωση στο τηλεφωνο και ενω τους εξηγω οτι επιθυμω την διακοπη της υπηρεσιας η κοπελα μου ανακοινωνει οτι λογικα τελος του μηνα θα διακοπει η υπηρεσια σας και ενω πρωτα θα σας εχει καλεσει στο τηλεφωνο για επιβεβαιωση το τμημα διακοπων και προσφορων.Εγω της εξηγω οτι θελω να γινει αμεση διακοπη γιατι δεν θελω να χρεωνομαι για κατι που εχει ληξει και ουσιαστικα δεν θα βλεπω ποτε!!!Η απαντηση ηταν οτι επρεπε να μας ειχατε παρει μεχρι 15/5 για να το περασουμε στο συστημα!!!Χαχαχαχα δεν υπαρχουν οι τυποι πρεπει δηλαδη να ξερω πως παει το συστημα της νοβα?Η συζητηση μας τελειωσε λεγοντας οτι στην καλυτερη περιπτωση να σας πληρωσω αυτες τις 2 μερες που αντιστοιχουν στην συνδρομη και απο εκει και περα να μην με ξαναενοχλησετε γιατι εγω δεν προκειται να πληρωσω ολο τον μηνα και η απαντηση τους ηταν οτι λαβαμε υποψιν το αιτημα σας.Και ερωτω να παρω τον δεκτη οπως ειναι και να τον πεταξω στο καδο ή να τον σπασω και να τον αφησω στην πορτα του καταστηματος nova στην Πατρα?Nova ποτε ξανα!!!!
Το κακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι όλοι μας ενθουσιασμένοι όταν περνούμε καλές προσφορές υπογραφούμε στα τυφλά χωρίς βέβαια κάνεις μας ακόμη και εγώ πολλές φορές δεν δίνουμε βάση στα ψηλά γράμματα των συμβολαίων που υπογραφούμε. Αν είχε διαβάσει τα ψηλά γράμματα θα ήξερες ότι μετά το πέρας της δέσμευσης του συμβολαίου σου η συνδρομή γίνεται αυτόματα αόριστου χρόνου και αν θες να την διακόψεις θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους και η διακοπή θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο διάστημα 15 ημερών. Άρα έχουμε και εμείς μεγάλη ευθηνή καθώς δεν ενημερωνόμαστε σωστά για αυτό που αγοράζουμε.
Συγγνώμη αλλά μήπως μπορείς να αναφερεις κάποιους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας, γιατί στο site μόνο το τηλέφωνο υπάρχει, το chat το έχουν κόψει. Και μην μοθ αναφέρεις το email γιατί εκει απαντάνε μετά από 1-2 ημέρες.
Από Facebook πάντως απαντάνε πολύ γρήγορα
Οι καλωδιακες βλαβες θελουν υπομονη γιατι δεν εμπλεκεται αμεσα η Nova σε αυτες.
Και σε αλλη εταιρια να ησουν τα ιδια θα ειχες (αντε μια μερα λιγοτερη ταλαιπωρια αμα σκαμπαζαν νωριτερα).
Αν και δεν ξερω ποση σχεση εχει αυτο με το τηλεοπτικο κομματι...
Εδώ και μερικά χρόνια στον υπόλοιπο κόσμο και τελευταίως στην Ελλάδα Επικοινωνίες ( internet και τηλέφωνο) και TV εμπλέκονται άμεσα το ένα με το άλλο. Όποτε καλό είναι και εδώ να μην προσπαθούμε να τα ξεχωρίσουμε. Εγώ ας πούμε τώρα δεν έχω novago και demand λόγω καλωδιακής βλάβης.
Όσο ότι και στους άλλους τα ίδια είναι, δεν είναι ήμουνα ποτέ αυτής της λογικής. Δεν μπορούμε στο 2017 να κάνουμε 10 ημέρες τουλάχιστον να λύσουμε μια καλωδιακή βλάβη. Και μάλιστα όταν το μηνιαίο πάγιο είναι τόσο δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με άλλες χώρες του βεληνεκούς μας. Το θέμα είναι να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και όχι να λέμε ότι όλοι τα ίδια είναι. Άποψη μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οποιον εναλλακτικο παροχο και να ειχες, το πολυ να γλιτωνες μια μερα στην επιδοορθωση της βλαβης - δεν ειναι ιδιοκτησια της Nova το last mile μεχρι την οικια σου.
Χωρια οι αδειες που πρεπει εκδοσει ο δημος για τα σκαψιματα - γραφειοκρατια.
Ειπαμε, οι καλωδιακες βλαβες θελουν υπομονη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.