petrosefi34
New member
- 31 January 2019
- 77
ευχαριστω φιλε μου .αρα θα παω σε 65 και οτι γινει.ελπιζω να μην το μετανιωσω οτι ειναι κοντα.
Έχουμε κάποιο link για να κατεβάσω τα πατερνακια?
Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά μήπως το έχουμε παρα**σει με τις αλλαγές? Είπαμε είναι χαρακτηριστικό στοιχείο των OLED αυτό. Αν είχατε LED θα πηγαίνατε για αλλαγή επειδή δεν είναι τέλειο το μαύρο?? Οι περισσότεροι δεν το προσέχουμε παρά μόνο αν βάλουμε το πατερνάκι στο 5% και δεν μας επηρεάζει παρά μόνο σε μερικές σκηνές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν υπάρχει άλλο πρόβλημα ή είναι ορατό και σε άλλες σκηνές, δε λέω, ας κάψουμε και το κατάστημα για αντικατάσταση, αλλά μη διυλίζουμε τον κώνωπα...
Εδώ μιλάμε για τηλ των 1500 ευρώ και οι led μιλάμε για 800 .αν είναι ορατό το θέμα για μένα να δηλώσεις βλάβη και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.
ναι φιλε μου εχεις δικιο για την αντικατασταση.για αυτο το λογο εγινε. απλα θα θελα να ρωτησω θα δω διαφορα με την lg c8 που θα παρω σε σχεση με την lg b7 που ειχα η οχι?απλα για την 65 σε σχεση με την 55 εχω ενδιασμο οτι θα ειναι οριακα στον τοιχο?να το ρισκαρω η να μεινω στισ 55 οπως ειχα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.