Εχετε καμιά καλή πρόταση καλωδίου οπτικής ίνας για να συνδέσω το Logitech με τον Yamaha
Γιατί το προτείνεις αυτό ? Για πες περισσότερα :2thumb22sup:καλυτερα να χρησιμοποιησεις ομοαξονικο.
καλυτερα να χρησιμοποιησεις ομοαξονικο.
Γιατί το προτείνεις αυτό ? Για πες περισσότερα :2thumb22sup:
Γιατί το προτείνεις αυτό ? Για πες περισσότερα :2thumb22sup:
ΝΑΙ. Θα σέρνεται το σύμπαν. Όπως ειπώθηκε, πρέπει να πας σε NAS ή να έχεις ανοιχτό κάποιο PC, laptop κλπ. Εξώφυλλα από όσο ξέρω δεν καταβάζει μόνο του. Πρέπει να τα βάλεις εσύ μέσα στα tags των τραγουδιών. Indexing φυσικά και κάνει. Απλά θέλει ενημερωμένα τα tags...Με τόσες χιλιάδες τραγούδια και φακέλους θα σέρνετε το σύμπαν; Θα μπορώ να βρω τπτ ή θα κρεμάει και θα κλείνει; Εξώφυλλα κατεβάζει μόνο του;Μπορώ με κάποιο αυτόματο ή ημιαυτόματο τρόπο να εμπλουτίσω τους φακέλους μου με εξώφυλλα; Κάνει κάποιο indexing ώστε μετά να μπορώ να γράφω με το χειριστήριο όνομα καλιτέχνη και να μου εμφανίζει τα τραγούδια του από διάφορους φακέλους;ή πχ να γράφω 3-4 γράμματα και να εμφανίζει τα πιο σχετικά τραγούδια; Ευχαριστω πολύ. :FSGSFGS4:
Οχι το περιμενω εντος των ημερων και αυτά θέλω να τα παρω πριν ερθει να τα στησω να μην περιμενω μετάΣυμφωνώ με τον Λάκη. Ρώτησες για οπτική και θεώρησα ότι την ομοαξονική την έχεις κατειλημμένη με κάποιο dac.
Καλώς ήρθες VISION.
Κι εγώ παρήγγειλα ακόμη δύο Touch για το δεύτερο και τρίτο σύστημα!
Για Nas Server επέλεξα τον Synology DS211j.
To test του PC Magazine Δεκ. 2010 εδώ.
Είσαι ευχαριστημένος απο το 211j; Το βρηκα 195ε με τα μεταφορικα Είμαι ένα βήμα πριν την αγορα του. Για το Μόνο που το σκέφτομαι είναι ότι δεν Έχει wake on LAN k συνδεση eSata.
Μία ερώτηση τεχνικής φύσης:
Ο LabFM αναπαράγεται κανονικά με το Squeeze ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
με το duet σίγουρα.
Εγω γιατι δεν μπορω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.