Οι τοιχοι ειναι σοβαντισμενοι κανονικα και σαν τελικο χερι εχουν την οψη πεταχτου
Ευχαριστω για τις απαντησεις..αλλα ουτε μυκονιατικο ειναι ουτε αρτιφισιελ. Εξωτερικος ειναι ναι.Κανονικο σοβαντισμα ειναι, που απλα το τελικο, το μαρμαρο το καναν πεταχτο.
Μα τι λέτε;;;
Δεν έπρεπε να γίνει πεταχτός για να τριφτεί;Και το πεταχτό το πετάει πρέσσα;;;;;;;;
Σε άλλη χώρα μάλλον δούλευα σε οικοδομές εγώ.
Με δυό λόγια:Το τελικό χέρι του σοβά (μάρμαρο) γίνεται πεταχτό με το μυστρί (αν λες ότι κάνεις καλή δουλειά),να τον σπάς τον καρπό.Σε τσαπατουλοδουλειές γίνεται με πρέσσα και στο τέλος τα μισά είναι κουφωμένα (αν δε γίνει σε ταβάνι με πρέσσα,βάζεις στοιχήματα πότε θα σου έρθει στο κεφάλι,όχι αν αλλά πότε).
Τώρα αν ο μάστορας δεν έτριψε καθόλου το "άσπρο" και είναι σαν το Γκραντ Κάνιον,μόνη επιλογή είναι το σβουράκι με 40άρι χαρτί (ή και 36),εφόσων πρόκειται να σπατουλαριστεί.
Αν ωστόσο ο μάστορας έκανε τεχνοτροπία τύπου "χωριάτικο" ή "ρυζάκι',τότε απλά θα σου φύγει η ψυχή στο τρίψιμο και το σπατουλάρισμα.(Σε κάθε περίπτωση αν το έκανε αυτό είναι λάθος,εφώσον το ντουβάρι προορίζεται για σπατουλάρισμα.Άσε που λογικά το πλήρωσες και παραπάνω).
Καλησπερα σε ολους, η ποιο εμπειρη μπορουν να μου δωσουν λιγο τα φωτα; θελω να βαλω σε ημικυκλικη θεση αυτα τα ξυλακια στις ποσες μοιρες πρεπει να κοπουν για να καθισουν ομοιομορφα;
https://s20.postimg.org/j519n41t5/IMG_20171218_140357.jpg[/im[/QUOTE]Εννοείς τα πέντε ξυλάκια ενωμένα να κάνουν μισό κύκλο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα σε ολους, η ποιο εμπειρη μπορουν να μου δωσουν λιγο τα φωτα; θελω να βαλω σε ημικυκλικη θεση αυτα τα ξυλακια στις ποσες μοιρες πρεπει να κοπουν για να καθισουν ομοιομορφα;
https://s20.postimg.org/j519n41t5/IMG_20171218_140357.jpg[/im[/QUOTE]Εξαρτάται από το πόσα ξυλάκια θες να χρησημοποιησεις.
Τα περιγεγραμμενα σχήματα σε κύκλο, έχουν άθροισμα μοιρών των γωνιών τους 180 το τρίγωνο, 360 το τετράγωνο 540 το πεντάγωνο, 720 το εξάγωνο κλπ
Εσύ θα διαλέξεις τον αριθμό των πλευρών (ξύλα) θα πολλαπλασιασεις επί 2 αφού μιλάς για ημικύκλιο και θα βρεις το σχήμα που χρειάζεσαι άρα κ τις συνολικές του μοίρες. Κατόπιν διαιρεί με το πλήθος των πλευρών του κ βρίσκεις τις μοίρες της κάθε γωνίας.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείς τα πέντε ξυλάκια ενωμένα να κάνουν μισό κύκλο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαρτάται από το πόσα ξυλάκια θες να χρησημοποιησεις.
Τα περιγεγραμμενα σχήματα σε κύκλο, έχουν άθροισμα μοιρών των γωνιών τους 180 το τρίγωνο, 360 το τετράγωνο 540 το πεντάγωνο, 720 το εξάγωνο κλπ
Εσύ θα διαλέξεις τον αριθμό των πλευρών (ξύλα) θα πολλαπλασιασεις επί 2 αφού μιλάς για ημικύκλιο και θα βρεις το σχήμα που χρειάζεσαι άρα κ τις συνολικές του μοίρες. Κατόπιν διαιρεί με το πλήθος των πλευρών του κ βρίσκεις τις μοίρες της κάθε γωνίας.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξανα παλι τα φωτα σας τι δεν κανω σωστα; 20 ξυλακια χαλασα και ακομα να πετυχω των κυκλο. Εχουμε και λεμε 180/5=36/2=18 μοιρες. Παλι μου βγαινει μεγαλυτερος ο κυκλος καμια ιδεα τι δεν κανω σωστα;
Ξεχασα να προσθεσω οτι το ημικυκλο θελω να ειναι απο μεσα και οχι εξω οπως φαινεται στην φωτο, απλα τοτε τα εβαλα για δοκιμη.
Μπορει κάποιος που εχει το Makita Rt0700 trimmer να μου πει την περιφέρεια του σώματος ή εστω την διάμετρο της βάσης; Θελω να δω αν ειναι συμβατές οι βάσεις του με το m3700.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.