Μάστορια ευχαριστώ πιο πολύ για την γείωση προβληματιζομουν. Θα πάρω απ το κουτί διακλαδώσης.
Στρίφτα σφικτά ,και τα τρία...
Μάστορια ευχαριστώ πιο πολύ για την γείωση προβληματιζομουν. Θα πάρω απ το κουτί διακλαδώσης.
Ναι πάνο και κάψακια και θα βάλω!!Στρίφτα σφικτά ,και τα τρία...
Κατοχυρωνεται η πατέντα...!!
Ευχαριστούμε Πάνο..!!!
Θέλω κάτω από ένα διακόπτη φώτων να τραβήξω ρεύμα για μια πρίζα. Μπορώ να πάρω ρεύμα κατ ευθείαν απ τον διακόπτη η απ το κουτί διακλάδωσης που υπάρχει από πάνω?
παιδια βοηθηστε με λιγο με το τι συμβαινει με τις διαμετρους/διατομες των ηλεκτρολογικων καλωδιων?
πχ λενε οτι στα κοκκινα, μπλε, κιτρινα kosh, μπαινουν 1,5 2,5 4αρια καλωδια...αυτα ειναι η διαμετρος?
γενικα τι εννοει ενας ηλεκτρολογος οταν λεει 1,5 2,5 4αρι>?
παιδια βοηθηστε με λιγο με το τι συμβαινει με τις διαμετρους/διατομες των ηλεκτρολογικων καλωδιων?
πχ λενε οτι στα κοκκινα, μπλε, κιτρινα kosh, μπαινουν 1,5 2,5 4αρια καλωδια...αυτα ειναι η διαμετρος?
γενικα τι εννοει ενας ηλεκτρολογος οταν λεει 1,5 2,5 4αρι>?
για αυτο λοιπον μου φαινονται ψιλα στις δικες μου εφαρμογες. (ρευμa dc 12V).Είναι η επιφάνεια της διατομής σε τετραγωνικά χιλιοστά.
για αυτο λοιπον μου φαινονται ψιλα στις δικες μου εφαρμογες. (ρευμa dc 12V).
σαν ηλεκτρολογος θα σου προτεινα ....να βρεις εναν ηλεκτρολογο.H δουλεια μας ειναι επικινδυνη για μας ποσο μαλλον για καποιον ανειδικευτο ,τωρα τελευταια ακουω πολλα ατυχηματα και θανατους απο ηλεκτροπληξια !!!!!Αφου σου ειπα αυτο λοιπον και (κακος) επιμενεις να το κανεις μονος σου, στο κουτι διακλαδωσης αν εισαι τυχερος θα περναει φαση(μαυρο),ουδετερος(μπλε ή σε παλιες εγκαταστασεις γκρι) και γειωση (κιτρινο).Αυτα τυπικα διοτι ολοι οι ηλεκτρολογοι δεν ειμαστε τυπικοι και σωστοι,ειδικα στην επαρχια,και τα χρωματα μπορει να ειναι...οτι ναναι!Αφου λοιπον διακλαδωσεις και μονωσεις σφιχτα τα καλωδια θα συνδεσεις μια σουκο πριζα .Η υπαρξη της γειωσης στην πριζα και γενικοτερα μια σωστα γειωμενη εγκατασταση ειναι Α Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ε Υ ΤΗ !!!!
Επειδή έχουν περάσει και 35 χρόνια από τότε που έβλεπα τον υδραυλικό...
Υπάρχει κάνα κόλπο για να πιάσει να ξεκινήσει τις βόλτες;;;
Στην άλλη μεριά που είχε ήδη βόλτες άνοιξα έξτρα μια χαρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.