Τα βλεπεις, Μπαμπη μου; Τα βλεπεις;Το μανιουαλ του σκαφους σου τι λεει?
Τώρα το λάδι σιλικόνης θεωρητικά προστατεύει από τον ήλιο αλλά η γυαλάδα που αφήνει καθώς και το ότι γλιστράνε τα μπαλόνια αν πατήσεις επάνω ξυπόλητος στην διάρκεια του μπάνιου δεν μου αρέσουν καθόλου.
'"Απο κει αρχίζει η κατρακύλα, κι όπως λέει κι ο Βέγγος «και τ’ακούμπαγα, τ’ακούμπαγα, τ’ακούμπαγα…»" Εντάξει πέθανα στο γέλιο.......Ωραίες εποχές!!!
Το πρώτο μου φουσκωτό, αρχές του ‘80 ήταν ένα Zodiac Gran Raid MK2 στα 4,20 με φουσκωτή καρίνα μέχρι που μπήκα σε ένα γαστράτο Callegari κι έπαθα πλάκα…
Απο κει αρχίζει η κατρακύλα, κι όπως λέει κι ο Βέγγος «και τ’ακούμπαγα, τ’ακούμπαγα, τ’ακούμπαγα…»
Μέχρι που αποφάσισα να σταματήσω τις εκθέσεις τα κολλητιλίκια με τους αντιπροσώπους και τα tests σκαφών και προπελών και ηρέμησα.
Το ηρέμησα είναι πολύ σχετικό βέβαια, ηρέμησα απο τα φουσκωτά και έμπλεξα με τους προβολείς… Κι όταν ηρέμησα απ’τους προβολείς έμπλεξα με τα εργαλεία.
Άστα να πάνε, ανίατη ασθένεια.
Ήθελα να το πουλήσω πρίν από χρόνια αλλά ο υιός μου το ξέκοψε.
«- Ξέχνα το… Δικά μου τα έξοδα, το φουσκωτό δεν πάει πουθενά».
Δε θα εχει θεμα επειδη ειναι εξωτερικος τοιχος και βρεχεται;Σπατουλαρισμα ολο με παρετινη , με λιγη ρητινη μεσα..
Γιατι; δεν θα βαφτει μετα;Δε θα εχει θεμα επειδη ειναι εξωτερικος τοιχος και βρεχεται;
Σε ενα άλλο σπιτι (οχι δικο μου) εβαλε κολλα πλακιδιων για τελικο σοβάτισμα; σε εξωτερικο τοιχο να ισιώσει. Το αποτέλεσμα ειναι καπως ετσι βαμμενο.
Σκεφτομαι μηπως η μονη λυση ειναι κομπρεσερ εως το χοντρο σοβα για σωστη δουλεια και σοβατισμα ξανα.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.