Μεγεια σου !
Γιατι δεν εχει ελληνικό μενού ;;;
Σε pentax βέβαια πήγα από κ-χ (εισαγωγικό σώμα 4 χρόνων) σε K5 το προηγούμενο δηλαδή τοπ σώμα της pentax (ίδιος αισθητήρας με d7000). Απορώ πως μπορούσα να βγάζω φωτογραφίες εστιασμένες με την παλιά. Σε ότι έχει να κάνει με δυνατότητες ή ευκολίες χειρισμού δεν υπάρχει σχέση
Από εκεί και πέρα για να βγάλει κάποιος καλυτερες φωτογραφίες η μηχανή δεν φτάνει και αυτό δεν αλλάζει μέσα σε μια εβδομάδα ή ένα μήνα
Το φωτάκι εστίασης σε κάποιες περιπτώσεις είναι σωτήριο σε κάποιες άλλες αδιάφορο. Σαν σώματα και δυνατότητες δεν έχουν σχέση είναι η μέρα με την νύχτα. Η αλλαγή είναι σχετικά εύκολη καθώς τις δυνατότητες που σου λείπουν θα τις βρεις ευκολα τα υπόλοιπα εν καιρώ με διαβασμα.
Αν είσαι Αθήνα ευχαρίστως να βρεθούμε να την δεις και να τη δοκιμάσεις. Στην τιμή που είναι πια στο Αμαζον 590 είναι δώρο αν πουλήσεις την κ-χ (η αγορά για Πενταξ δεν είναι μεγάλη στο εσωτερικό). Για μένα στις δυσκολες οικονομικές συνθήκες που είμαστε οι περισσότεροι η αναβάθμιση ήταν δεσμευση για τα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια μια και η μηχανή με καλύπτει πλήρως ενώ και λεφτά δεν υπάρχουν. Γενικά πάντως εχω αμφιβολίες στο πόσο αξίζει να επενδύσει κάποιος αρκετά λεφτά σε pentax καθώς το πλάνο της εταιρείας δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο
Οταν θες να την δοκιμάσεις στείλε μου ένα pm να βρεθούμε. Τι φακούς χρησιμοποιείς?Αθήνα είμαι και γω.Πάντως και γω αν θα κάνω το βήμα παραπάνω δεν θα σκεφτώ να την αλλάξω σε λιγότερο από τρία χρόνια ήδη την δικιά μου την έχω 3 χρόνια τωρα.Η αλήθεια είναι ότι η pentax μετα την αλλαγή της επωνυμίας ,που αν το δείς απλα θα πεις σιγά το πράγμα , πιστεύω ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές προς το χειρότερο.Αλλά επειδή έχω δοκιμάσει και Canon αρκετές και Nikon την ευκολία της pentax δεν την εχω βρει ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.