Αν το θετεις ετσι "ξερα" μπορω να σου δωσω μια διαφορετικη απαντηση.
Γιατι οτι και να γραφτει περναει απο μια αποστευτη κριτικη με πολλες δωσεις απαξίωσης και ειρωνιας σε σημειο να μετανιωνεις την ωρα και τη στιγμη που το εγραψες.
Μπαινεις σε ενα τριπακι να κοιτας μεχρι και την τελευταια σου τελεια και αφιερωνεις απιστευτο χρονο μονο και μονο να γραψεις.
Οταν θα αλλαξει το "υφακι" και διαβαζονται πρωτα απο ολα τα μηνυματα οπως θα επρεπε κατα τη γνωμη μου απο ενα ενα φορουμ, αυτο θα φανει.
Εκεινη θα ειναι και η στιγμη που θα δεις και πολυ περισσοτερα κειμενα/παρουσιασεις/σχολια που θα προσφερουν στο φορουμ και στις γνωσεις μας. Οχι στα νευρα μας !!
Σου μιλω εκ οποιας πειρας !!
Προσωπικά έχω αναστολές,να ανοίξω θέμα για δικό μου μηχάνημα,αφού το αποκτήσω(πρίν πάντα γράφω κατά το ψάξιμο),για να μην θεωρηθεί ότι πουλάω "μούρη"...
Δυστυχώς και εγώ έχω καιρό να γράψω. Δεν είμαι βέβαια και στους πολύ παλιούς αλλά το γεγονός ότι έχω κατασταλάξει δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει κάποιον σε μεγάλο βαθμό.
Το γεγονός ότι είμαι και απόλυτος στα γούστα μου χειροτερεύει την κατάσταση.
Αν γράψω ότι η φθηνότερη λάμπα μου αρέσει περισσότερο από το ακριβότερο τρανζίστορ, θα αρχίσουν οι πέτρες.
Ο ήχος είναι άκρως υποκειμενικό πράγμα.
Σοβαρά τώρα έχω την άποψη, ότι πρέπει να γράφω μόνο όταν έχω κάτι να συνεισφέρω. Έστω σπάνια.
Δεν ειπα οτι ειναι μονον αυτος ο λογος, αλλα ειναι και αυτος καποιες φορες ! Γενικα ειναι επιφοβο να λες ασχημα λογια , για διαφορους λογους .....
Μέσα οπως είναι ! αντε να δούμε τι θα ακόυσουμε !!!:ears: ποιος θα κάνει την αρχη ?Τι προτείνω.
-Ο κάθε συνφορουμίτης γράφει για το μηχάνημά του,αναφέροντας:
Πως κατάληξε σ'αυτό,το γούστο του,τον χώρο του και το σύστημα του.
Αναφέρει τα σύν και πλήν-τα δυνατά κι αδύνατα σημεία στην απόδοση.
Ανεβάζει σχετικές φωτο και τυχόν διαθέσιμες μετρήσεις απο το διαδίκτυο.
Αν θέλει.Τι σκέπτεται για το μέλλον.
-Απ' όσους συμμετέχουν στο θέμα,δεν επιτρέπονται τοποθετήσεις, μειωτικές-απαξιωτικές κρίσεις ή επιθέσεις.Μόνο διευκρινιστικές ερωτήσεις-απαντήσεις.Αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο,στέλνεται pm,αναλόγως ή στον συγκεκριμένο χρήστη που άνοιξε το θέμα ή σε μένα.
Διαγράφεται κάθε εκτός θέματος μήνυμα.
-Στο βαθμό που το θέμα,κρίνεται (δεν έχουν σταλεί βάσιμες "ενστάσεις" μέσω pm απο συνφορουμίτες) σαν επαρκές,αρχειοθετείται σε sticky αναρτημένο θέμα με τίτλο "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ".
Συμφωνείτε;
Αλλες προτάσεις ή αλλαγές;
Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες για τα πολύ καλά μηχανήματα που μετά από λίγο καιρό τα βλέπουμε στην κατηγορία με τις αγγελιες.
Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες για τα πολύ καλά μηχανήματα που μετά από λίγο καιρό τα βλέπουμε στην κατηγορία με τις αγγελιες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.