weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Re: Μπαταρίες-φορτιστές
Λογικά οπως ακουγεται οτι στα 5 χρονια κρατά το 70% της χωρητικοτητας δεν εχει να κανει με την διαρκεια ζωης της χωρητικότητας της μπαταριας,αλλα οτι εχει αργή αυτοεκφόρτιση,αυτο τουλαχιστον καταλαβαινω εγω ,αλλα μπορει να κανω και λαθος.
Δεν εχω μεγαλη χρηση για φωτογραφικη μηχανη ειναι και την χρειαζομαι περιπου μια φορα το μηνα
Μην ξεχνας ομως οτι λεει πως στα πεντε πρωτα χρονια κρατα το 70% της χωρητικοτητας. Επομενως σε μερικα χρονια θα αρχιζει να μειωνεται η χωρητικοτητα.
Ποιο πρακτικο θα ειναι πχ να τις χρησιμοποιεις πολλες ωρες την ημερα και να χρειαστει να τις φορτισεις 2-3 φορες την μερα. Ετσι σε ενα χρονο χονδρικα θα τις εχεις φορτισει 700-1000 φορες και στα 2-3 χρονια θα εχουν πιασει αυτα που ισχυριζονται (αν τα πιασει βεβαια και δεν χαλασουν ποιο γρηγορα).
Λογικά οπως ακουγεται οτι στα 5 χρονια κρατά το 70% της χωρητικοτητας δεν εχει να κανει με την διαρκεια ζωης της χωρητικότητας της μπαταριας,αλλα οτι εχει αργή αυτοεκφόρτιση,αυτο τουλαχιστον καταλαβαινω εγω ,αλλα μπορει να κανω και λαθος.
Δεν εχω μεγαλη χρηση για φωτογραφικη μηχανη ειναι και την χρειαζομαι περιπου μια φορα το μηνα