παιδιά, καλημερα και απο μενα !
Σας παρακαλώ πολύ, μια πολύ σημαντική ερώτηση γιατί είμαι έτοιμος να αγοράσω:
Ειμαι σχεδον αρχαριος με την τεχνολογια dslr, αλλα ασχολουμαι με την φωτογραφια τα τελευταια 7-8 χρονια, μεσω καποιων πολύ καλών compact και bridge μηχανων.
Ειμαι σχεδον σιγουρος για την D90 και ημουν ετοιμος να την παραγγειλω σημερα το πρωι (μονο σωμα) μαζι με τον φακό Sigma 17-70 f 2.8 - 4
Σημερα όμως, διαβασα οτι η μηχανη θα αποσυρθει τον Δεκεμβρη και θα σταματησει να παραγεται.... ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:
- Θα εχω καποιο προβλημα με service ή ανταλλακτικά για τα απομενα 2 χρονια τουλαχιστον λογω του οτι θα εχει σταματησει να κυκλοφορει ?
- Αξιζει να κανω την υπερβαση και να παω στην D7000 ? Θα δουλευει καλα με τον παραπανω φακό (λογω μεγαλυτερης αναλυσης αισθητηρα) ?
- (πολυ σημαντικό) ΕΧΕΙ η D7000 την ευκολία χρήσης - χειρισμου της D90 ?? (διπλες ροδελες, 2 οθονες, γρηγορη εναλλαγη ρυθμισεων και προφιλ - πανευκολη στην χρηση για εναν αρχαριο .....)
- Εχει μοτερ Auto Focus για να μπορει να συνεργαστει με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ φακό ???
- Απο θεμα ογκου-βαρους ΠΩΣ τα παει σε σχεση με την D90 ? Ενδεικνυται για κουβαλημα σε ταξιδια, μαζι με τον παραπανω φακο ?
Please, απαντηστε μου σε ολες τις ερωτησεις κατα σειρα, , γιατι λογω επικειμενου ταξιδιου μου στο εξωτερικο θελω να παραγγειλω αμεσα μια απο τις δυο μηχανες......
Σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!