Στη Θεσσαλονίκη η συχνότητα της ΔΤ (CH 23) έχει 7 κανάλια: 3xΔΤ, Βουλή, ΡΙΚ, BBC, DW.
Τα ίδια έχει και στην Αθήνα (λήψη από 52).
Στη Θεσσαλονίκη η συχνότητα της ΔΤ (CH 23) έχει 7 κανάλια: 3xΔΤ, Βουλή, ΡΙΚ, BBC, DW.
Σήμερα πάντως στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην παράδοση έβγαλαν ένα βαν της ΕΡΤ.
Ενεργοποιηθξκαν τελικά και αυτά αλλα δεν ξέρω κάτω απο ποιο καθεστώς.
Καλησπέρα σ' όλους, έχω δύο ερωτήσεις (η 2η off-topic αλλά αφορά τους διαχειριστές).
1η ερώτηση:
Ως γνωστόν, στη Βάρη (σε μαύρη τρύπα της Digea), βλέπω από αντανακλάσεις.
Δηλ. Αίγινα -> Λαγονήσι -> Βάρη
Μ' αυτό το τρόπο (κεραία στραμμένη προς Λαγονήσι), είχα ικονοποιητική λήψη (90% + σε ποιότητα και ένταση), όλων των καναλιών.
Όταν έσβησε η ΕΡΤ/ΝΕΤ/ΕΡΤ3 κλπ, έχασα τα κανάλια της 48 που αυτά εξέπεμπαν.
Τη 1/10/2013, έγραψα ένα post πιό πάνω, ότι τα έπιασα κι αυτά (7 κανάλια), με 95% ποιότητα/σήμα, στη 52.
Την επόμενη μέρα, η ποιότητα έπεσε στο 35-40%, με απότέλεσμα σπασίματα, ψηφιακά μλουρπ στον ήχο κλπ.
Μέχρι σήμερα (απόψε 1η Αθλητική Κυριακή), τα ίδια. Οπότε, φθάνουμε στην ερώτηση: Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Γιατί μιά μέρα όλα έπαιζαν καλά και μετά πάλι οριακά?
Δεν κατάφερα να μάθω περισσότερα και δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω αν είχαν σβηστεί τα λογότυπα τηε ΕΡΤ από το Βαν.Eννοεις οι της ΔΤ ? πως το πηραν ?
Συμφωνώ απολύτως.υγ
για την αθλητικη κυριακη διαφωνω. Η εκπομπη του Πετριδη ηταν προσωπικη, η αθλητικη κυριακη ηταν ολων μας και μακαρι να συνεχισει ειτε στην ερτ ειτε στην νεριτ οπως ειναι.
............................
για την αιθλητικη κυριακη διαφωνω. Η εκπομπη του Πετριδη ηταν προσωπικη, η αθλητικη κυριακη ηταν ολων μας και μακαρι να συνεχισει ειτε στην ερτ ειτε στην νεριτ οπως ειναι .
για την αιθλητικη κυριακη διαφωνω. Η εκπομπη του Πετριδη ηταν προσωπικη, η αθλητικη κυριακη ηταν ολων μας και μακαρι να συνεχισει ειτε στην ερτ ειτε στην νεριτ οπως ειναι .
Ελα ρε....
Πάει κι αυτή η ευκαιρία να κρατήσω συλλεκτικό λογ/σμό της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι της ΕΡΤ.....
Τελικά το πρόγραμμα της ΔΤ είναι κάπου δημοσιευμένο? (αφού δεν έχει EPG)...
¨Σήμερα πάντως στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην παράδοση έβγαλαν ένα βαν της ΕΡΤ.
Ενεργοποιηθξκαν τελικά και αυτά αλλα δεν ξέρω κάτω απο ποιο καθεστώς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.