2 ερωτησεις εχω για το συγκεκριμενο εαν παιζει mkv με υποτιτλους σε διαφορετικο folder και εαν εχουμε ενα video που ειναι 4:3 εαν εχει επιλογη για καλυψη ολης της οθονης.
Λοιπόν , αυτήν την πρώτη ερώτηση ...την έχω ξανακούσει...αλλά δεν γνωρίζω κανέναν player που να το κάνει αυτό , εκτός κι αν έχει επιλογή αναζήτησης του srt file (όπως το Xtreamer Pro π.χ. ) σε άλλο folder. Αλλιώς αυτόματα δεν γίνεται να βρίσκεται ο υπότιτλος σε άλλο folder και να πάιζει αυτόματα. Πιστεύω ότι κι εσύ αναφέρεσαι κι εσυ να εννοείς στη πρώτη περίπτωση. :smile:
Τώρα όσον αφορά την 2η ερώτησή σου ...και βέβαια έχει ! (από τα πρώτα πράγματα που διαπίστωσα λόγω των παιδικών της μικρής μου κόρης .... )
Εχω καποιες σειρες σε mkv καθε σεζον σε ενα folder και μεσα ενα folder με ελληνικους υποτιτλους και ενα με αγγλικους,οταν βλεπω απο το vlc καποιο επεισοδιο αυτοματα φορτωνονται και οι δυο και εγω διαλεγω αυτον που θελω.
με ISO εξωτερικούς υπότιτλους παίζει;
σε BR δομή, εξωτερικούς υπότιτλους παίζει; αν έχουν ίδιο όνομα με το σωστό m2ts στο ίδιο folder
Εχεις "πει" όμως στον VLC (στα settings) που είναι οι υπότιτλοι.....![]()
:SFGSFGSF:Λοιπόν οι άνθρωποι είναι πολύ γρήγοροι. Ετοιμάζουν καινούριο firmware το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο. Εάν καταφέρω και το πάρω θα ενημερώσω για τυχόν improvements .
Αυτό δεν τόχω ψάξει ....Δεν μούχει τύχει κι όλας ποτέ. Κάτσε να σκεφτώ πως θα το κάνω...γιατί όσα BR rips έχω είτε ISO είτε σε δομή , εμπεριέχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Αυτο ειναι το θεμα εγω απλα ανοιξα το mkv και παιξανε δεν πειραξα τιποτα και αμα το υποστηριζε αυτο το ntv550 θα ηταν τελειο.
συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, έχουμε πέσει πάνω σου και ρωτάμε συνέχεια αλλά είσαι ο μοναδικός που το έχει και επειδή ακούγεται πολλά υποσχόμενο, μερικές ερωτησούλες ακόμα
τι εννοείς με το να χρησιμοποιείς το WD σαν Network ethernet hub;
το netgear βλέπει μέσω δικτύου το WD με ότι USB ΗDD πάνω στο WD;
Βλέπει τα πάντα . Οτιδήποτε υπάρχει στο δίκτυο. Αλλά media players , δίσκους εσωτερικούς ή εξωτερικούς που είναι σε αυτά , το PC σου και όσα έχεις δηλώσει shared , NAS . Στην συνέχεια έχεις την δυνατότητα εσύ να του ορίσεις βάζοντας ένα "Χ" στο κουτάκι που έχει το καθένα media location δίπλα ,από ποιο θέλεις να σου βλέπει αρχεία στο main menu .
έχεις κάνεις κανένα τεστ με nfs και smb από etrayz; τι λέει; συνεργάζονται σωστά;
To etrayz έχει το μαγαλύτερο transfer rate από όλα τα άλλα media locations
επίσης, αν χρησιμοποιήσεις το ThumbGen και φτιάξεις τη βάση τότε τα δείχνει μια χαρά τα fanart και τα info; σαν video jukebox;Ακριβώς ,αυτό εννούσα πριν
onlineN τελικα το πουλας που ελεγες? :ernaehrung004:
Να ρωτησω και εγω κατι: αρχεια ape παιζει? flac/cue?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.