Nintendo Wii

Σήμερα μετά απο ακριβώς 2 εβδομάδες παρέλαβα επιτέλους το καλώδιο που είχα παραγγείλει απο το Play Asia .Πρώτη εντύπωση , ε δεν είδα καμιά μεγάλη διαφορά , βέβαια δεν έπαιξα παιχνίδι , απλά είδα καιρό και φώτος.

Και εγω σημερα (Παρασκευη) παρελαβα το καλωδιο μου απο το ebay (4,5 ευρω) και πραγματικα εχω ΑΛΛΗ εικονα. Καθαρη κρυσταλλο, εντονα (ατοφια) και πεντακαθαρα χρωματα και πολυ βελτιωμενη αναλυση. Βεβαια δεν ξεχναμε οτι ειναι 480p αλλα λαμπει πλεον! Μερα με τη νυχτα...:Banane0:

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Και εγω σημερα (Παρασκευη) παρελαβα το καλωδιο μου απο το ebay (4,5 ευρω) και πραγματικα εχω ΑΛΛΗ εικονα. Καθαρη κρυσταλλο, εντονα (ατοφια) και πεντακαθαρα χρωματα και πολυ βελτιωμενη αναλυση. Βεβαια δεν ξεχναμε οτι ειναι 480p αλλα λαμπει πλεον! Μερα με τη νυχτα...:Banane0:

στέιλε λινκ και τιμή+μεταφορικά αν μπορείς

Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

στέιλε λινκ και τιμή+μεταφορικά αν μπορείς

http://cgi.ebay.com/Gamelink-Compon...tZVideo_Games_Accessories?hash=item35a662f144
η το ιδιο
http://cgi.ebay.com/Gamelink-Compon...tZVideo_Games_Accessories?hash=item3efb7c36d9
Οταν το ειδα απο κοντα ηταν καλυτερο απο οτι το περιμενα βλεποντας τις φωτο και τις τιμες. Οταν το επιασα στα χερια μου ειμουν σιγουρος οτι θα ειναι μια χαρα αφου ειναι τουλαχιστον το διπλο βαρος του original composite που ηταν στο πακετο! Ομοαξονικο 8-9mm διαμετρο και τα ξεχωριστα ομοαξονικα του καθε rca αρκετα πιο χοντρα απο του γνησιου composite.
Βασικα υπαρχουν 3-4 φτηνα στο ebay (3.5-5 ευρω), οπως και στα υπολοιπα κινεζομαγαζα "Asia" κλπ. Αυτος ο τυπος ("gamelink") μου γεμισε λιγο πιο πολυ το ματι απο τα αλλα.
Μπορειτε να βαλετε "wii component" στο ebay και να τα δειτε ολα. (βαλτε και free shipping για να δειτε κατευθιαν τελικες τιμες και να μην μπερδευτειτε! ;)

Ενταξι μην υπερβαλουμε δεν εγινε και PS3, οχι και απο vhs->blue ray, αλλα απο vhs->dvd σιγουρα (αλλωστε εκει ειναι συγκριτικα και οι αντιστοιχες αναλυσεις).

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Ενταξι μην υπερβαλουμε δεν εγινε και PS3, οχι και απο vhs->blue ray, αλλα απο vhs->dvd σιγουρα (αλλωστε εκει ειναι συγκριτικα και οι αντιστοιχες αναλυσεις).

Καλα,μην βαρας..:7SFGSFG:μου ξεφυγε γιατι καποιοι δεν εννοουν να το πιστεψουν οτι εχει καλυτερη εικονα το component...εχεις δικιο για την αναλυση

Υπαρχει κανα αλλο game χορου σαν το Just Dance?
Δοκιμασα αρκετα αλλα δε βρηκα κανενα σαν αυτο
Aν δεν απαιτει να χορευεις κι εσυ δεν αξιζει να πατας μονο τα βελακια

ευχαριστώ blaroko για το λινκ, τσίμπησα και εγώ ένα τώρα, για 3.7 ούτε να το συζητάμε..

Μόνο που η Πανασόνικι η πλάσμα μου δεν έχει τέτοια είσοδο νομίζω, σε scartακι πάνω να το κουμπώσω με converter?

ευχαριστώ blaroko για το λινκ, τσίμπησα και εγώ ένα τώρα, για 3.7 ούτε να το συζητάμε..

Μόνο που η Πανασόνικι η πλάσμα μου δεν έχει τέτοια είσοδο νομίζω, σε scartακι πάνω να το κουμπώσω με converter?

Edit: Την ειδα στην υπογραφη σου ποια πανα εχεις.

Φυσικα και εχει component, ειναι ακριβως αριστερα απο τα scart σου (οπως την κοιτας απο πισω).

Να σαι καλα φιλε!

Last edited:

Οχι μονο μια component εχεις ,αλλα δυο http://www.soundandvisionmag.com/hdtvs/3190/panasonic-tc-46g10-46-inch-plasma-hdtv.html

• Inputs: 3 HDMI; 2 component-,
2 composite-, and 1 S-video; RF Ant/
Cable; PC RGB; Ethernet; SD Card slot

εεεπ...με προλαβε ο φιλος blaroko...

Οχι μονο μια component εχεις ,αλλα δυο http://www.soundandvisionmag.com/hdtvs/3190/panasonic-tc-46g10-46-inch-plasma-hdtv.html

• Inputs: 3 HDMI; 2 component-,
2 composite-, and 1 S-video; RF Ant/
Cable; PC RGB; Ethernet; SD Card slot

εεεπ...με προλαβε ο φιλος blaroko...

Προφανως το sounandvisionmag εχει λαθος γιατι το manual της δειχνει μια component (σπανια εως ποτε, θα δειτε 2 εισοδους component):

Attachments

• pana.jpg
    pana.jpg
    17.6 KB · Views: 26
To soundandvisionmag προφανώς αναφέρεται στην αμερικάνικη G10 που στερείται SCART αλλά έχει δύο Component...

H ευρωπαϊκή έχει 2 SCART και 1 Component.

To soundandvisionmag προφανώς αναφέρεται στην αμερικάνικη G10 που στερείται SCART αλλά έχει δύο Component...

H ευρωπαϊκή έχει 2 SCART και 1 Component.

Σωστα, δεν ειναι λαθος, απλα αναφερεται στην TC που ειναι Αμερικανικο μοντελο και οχι στην TX που ειναι το Ευρωπαικο...

Το εχω συζητησει....και με τον φιλο Billia se pm....αλλα το μοιραζομαι και εδω μηπως και αλλος αντιμετωπησε το ιδιο προβλημα.....

Εχω BlackWii 4.1e μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να το κανω softmodd....και μετα απο παροτρυνση αποφασισα να το κανω upgrade....σε 4.2 για να κανω χρηση αλλου οδηγου....

αλλα ενω εχω προσβαση στο Ιντερνετ...(NEWS.wheather channel δουλευουν)

οταν παω να κανω update μου βγαζει κωδικο error....32004...

Router-modem εχω το NETGEAR 834 G PN......

οτι και να προσπαθησα και με τα Firewall....tipota ta idia....pls help!!!

Γεια σας κι απο μένα. Επανέρχομαι πλεον ως κάτοχος wii με μερικές ερωτήσεις-απορίες. Το wii μου ήρθε με έκδοση 4.0 και το αναβάθμισα σε 4.2 ώστε να φοράει το τελευταίο firmware μιας και γινόταν softmod σε 4.2. Έκανα λοιπόν το softmof αλλά επειδή δεν ξέρω αν πήγαν όλα καλά θέλω τα φώτα σας.
-To πρώτο που θέλω να ξέρω είναι αν μπορώ να βγω από ένα παιχνίδι που τρέχει από το usb loader gx και να μην επιστρέψω στο wii menu αλλά ξανά στο usb loader gx ώστε να επιλέξω άλλο παιχνίδι.
-Το δεύτερο έχει να κάνει με προβλήματα σε games. Μία φορά το wii μου κόλλησε (μαύρη οθόνη) ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι ανοίγει κανονικά αλλά όταν σε κάποια φάση πήγε να φορτώσει μαύρισε η οθόνη και δεν συνέχιζε. Επίσης ένα άλλο παιχνίδι δεν ανοίγει καν. Βγάζει ένα error. Είναι πρόβλημα των παιχνιδιών ή έχω κάνει κάτι λάθος; Πάντως τα υπόλοιπα παιχνίδια παίζουν χωρίς πρόβλημα. Να σας πω πως και τα δύο προβλήματα ήταν σε παιχνίδια Mario (galaxy και bros).
Ευχαριστώ

20 ευρα απο Media Markt Κηφισιας.
Τρομερο...φχαριστηθηκα House of the Dead kai Resident Evil

Attachments

• thrustmaster-dual-trigger-gun-nw-hands-on-20080925050014263-000.jpg
    thrustmaster-dual-trigger-gun-nw-hands-on-20080925050014263-000.jpg
    32.2 KB · Views: 53
  • thrustmaster-dual-trigger-gun-nw-hands-on-20080925050017013-000.jpg
    thrustmaster-dual-trigger-gun-nw-hands-on-20080925050017013-000.jpg
    56.1 KB · Views: 40
Για τα racing games εχετε τιμονι ? Με βαση ή οχι ?
Αυτο ειναι καλο ?
Δεν ειναι καπως αβολο και ασαφες να παιζεις με το χειριστηριο στον αερα ?

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Για τα racing games εχετε τιμονι ? Με βαση ή οχι ?
Αυτο ειναι καλο ?
Δεν ειναι καπως αβολο και ασαφες να παιζεις με το χειριστηριο στον αερα ?

Ασαφες οχι, αβολο εξαρταται...εγω και οι φιλοι μου το διασκεδαζουμε περισσοτερο ακουμπισμενοι στην πλατη του καναπε παρα σκυμμενοι στο τραπεζακι του σαλονιου...περι ορεξεως...παντως το δικο σου δειχνει καλο αν σε βολευει εκει που θα το βαλεις.Κοιτα να εχει καλες βεντουζες για να μην γλυστραει και σου σπασει τα νευρα..

Απο οτι ειδα στα μαγαζια εχουν το τιμονι μονο χωρις βαση
Αυτο με τη βαση δεν ξερω ποιο ειναι

Εχω βρει καποιους media players που παιζουν avi mpeg απο τη SD καρτα
αλλα δεν εχω βρει κατι που να παιζει κανονικα dvd με ταινιες ειτε με divx
Γινεται αυτο με καποιο αλλο player?