Και εγω σημερα (Παρασκευη) παρελαβα το καλωδιο μου απο το ebay (4,5 ευρω) και πραγματικα εχω ΑΛΛΗ εικονα. Καθαρη κρυσταλλο, εντονα (ατοφια) και πεντακαθαρα χρωματα και πολυ βελτιωμενη αναλυση. Βεβαια δεν ξεχναμε οτι ειναι 480p αλλα λαμπει πλεον! Μερα με τη νυχτα...:Banane0:
στέιλε λινκ και τιμή+μεταφορικά αν μπορείς
Ενταξι μην υπερβαλουμε δεν εγινε και PS3, οχι και απο vhs->blue ray, αλλα απο vhs->dvd σιγουρα (αλλωστε εκει ειναι συγκριτικα και οι αντιστοιχες αναλυσεις).
ευχαριστώ blaroko για το λινκ, τσίμπησα και εγώ ένα τώρα, για 3.7 ούτε να το συζητάμε..
Μόνο που η Πανασόνικι η πλάσμα μου δεν έχει τέτοια είσοδο νομίζω, σε scartακι πάνω να το κουμπώσω με converter?
Μόνο που η Πανασόνικι η πλάσμα μου δεν έχει τέτοια είσοδο νομίζω, σε scartακι πάνω να το κουμπώσω με converter?
Οχι μονο μια component εχεις ,αλλα δυο http://www.soundandvisionmag.com/hdtvs/3190/panasonic-tc-46g10-46-inch-plasma-hdtv.html
• Inputs: 3 HDMI; 2 component-,
2 composite-, and 1 S-video; RF Ant/
Cable; PC RGB; Ethernet; SD Card slot
εεεπ...με προλαβε ο φιλος blaroko...
To soundandvisionmag προφανώς αναφέρεται στην αμερικάνικη G10 που στερείται SCART αλλά έχει δύο Component...
H ευρωπαϊκή έχει 2 SCART και 1 Component.
Για τα racing games εχετε τιμονι ? Με βαση ή οχι ?
Αυτο ειναι καλο ?
Δεν ειναι καπως αβολο και ασαφες να παιζεις με το χειριστηριο στον αερα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.