Nintendo Wii

Παιδες βγηκε 4.3 system update, προσοχη!! Σβηνει ολα τα "hacks" και μεχρι στιγμης δεν βλεπω πολυ καλα αποτελεσματα απο το homebrew community, περιμενουμε ανανεωμενα tools... Οποτε μενουμε στο 4.2 για ασφαλεια ;-)

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Εννοείται!!!!!Σίγουρα με softmod αλλά και με κάποια chipάκια από ότι έχω διαβάσει (χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία για το δεύτερο)...

δεν ασχολουμαι με τσιπακια κτλ. ουτε ξερω τι ειναι το softmod. υποθετω κατι αναλογο με το τσιπ;; οποτε μην περιμενω να το διαβασει το Wii ετσι;

Πολυ καλος οδηγος για softmod... http://sites.google.com/site/completesg/

εν συντομια, δεν ανοιγεις το Wii για να τοποθετησεις modchip, ολα γινονται με εγκατασταση διαφορων IOS (σαν προγραμματα) ωστε να παιζεις homebrew εφαρμογες και κυριως παιχνιδια...

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Πολυ καλος οδηγος για softmod... http://sites.google.com/site/completesg/

εν συντομια, δεν ανοιγεις το Wii για να τοποθετησεις modchip, ολα γινονται με εγκατασταση διαφορων IOS (σαν προγραμματα) ωστε να παιζεις homebrew εφαρμογες και κυριως παιχνιδια...

χμμμ... καλα θα το μελετησω... ευχαριστω.-bye-

Ο οδηγος ειναι αρκετα ενημερωμενος και πληρης, αν εχεις απορια καπου μας λες, θελει λιγο χρονο να αφιερωσεις ωστε να κατεβασεις τα απαραιτητα προγραμματα και να κανεις τις διαφορες αναγκαιες ενεργειες... Προσοχη μην κανεις Update σε 4.3, αν και λογικα σε λιγο καιρο θα ξεπεραστει και αυτο ;-)

προχθες κερδισα σε διαγωνισμο μια κονσολα Nintendo Wii Sports Pack :firstprize::firstprize: θα το παραλαβω την τεταρτη 30/6
το οποιο θα το παιζουν η πιτσιρικες 6 & 4 ετων ,,,,Αλλα και ο μπαμπας και η μαμα :Banane0::Banane0::music-smiley-005::music-smiley-005:
εκτος απο το καλωδιο χρωματοδιαφορας πιο αλλο εξτρα αξεσουαρ ή παιχνιδι θα χρειασθώ για να διασκεδαζουμε ολοι ;;;;
για προτεινετε .....:ears::ears::ears:

Θες τουλαχιστον αλλα ενα σετ χειριστηρια και καποια παιχνιδια
Αν αποφασισεις να βαζεις παιχνιδια σε σκληρο πρεπει να παρεις αν δεν εχεις εναν εξωτερικο συμβατο δισκο που θα τον γεμισεις και θα παιζεις απο κει

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Θες τουλαχιστον αλλα ενα σετ χειριστηρια και καποια παιχνιδια
μοσιον πλας ;;; χρειαζομαι ;;;
επισης εαν δεν κανω λαθος συνοδευεται απο ενα παιχνιδη με διάφορα σπορτς εχει πραγματικη διαφορα απο το σπορτ ρισορτ ή τσαμπα λεφτα

επισης εαν δεν κανω λαθος συνοδευεται απο ενα παιχνιδη με διάφορα σπορτς εχει πραγματικη διαφορα απο το σπορτ ρισορτ ή τσαμπα λεφτα

Nintendo Wii Motion Plus Τιμή: 19,30 σκετο

Sports resorts & Motion Plus Wii Τιμή: 29,00 πακετο με το sports resort.

Βεβαια ακομα και με το motion plus μιλαμε για παιχνιδακια για παιδακια. Για μεγαλους κανεις ενα σχετικο ψιλο-γελιο αλλα χανει πολυ σε ακριβεια και γινεται εκνευριστικο (μιλαω εκ πειρας).

Μακαρι τα νεας γενιας motion controllers (βλεπε playstation move - microsoft kinect) να εξαλειψουν αυτο το προβλημα..

Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

την εχω κανει... :D

:bigcry: ...Δε πειραζει...Απλα θα πρεπει να περιμενεις λιγο καιρο μεχρι να "φτιαξουν" ξανα την διαδικασια του softmod, προς το παρον απολαυσε τα originals games σου -bye-

Θα ελεγα οτι υπαρχει διαφορα με το Motion plus, και το Sports Resort εχει αρκετα καλα (υπο-)παιχνιδια οποτε για ολους τους κατοχους Wii ειναι ενα must buy (εγω το αγορασα στα 49 ευρω:bigcry:, τωρα επεσαν οι τιμες :award:)

Για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα... μπορεί κάποιος μέσω ΠΜ να ανταλλάξει πληροφορίες μαζί μου για "softmode" Wii? -bye-

Για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα... μπορεί κάποιος μέσω ΠΜ να ανταλλάξει πληροφορίες μαζί μου για "softmode" Wii? -bye-

Εχμμμ.. μία γλήγορη ερώτηξης... την κάρτα SD με το "υλικό", θα πρέπει μετά το πέρας της διαδικασίας, να την έχουμε μόνιμα πάνω στην κονσόλα?

Εχεις ΠΜ... Αν κανεις σωστη εφαρμογη του οδηγου, η καρτα SD δεν χρειαζεται...

Ερώτησης:

Έχω 3.3Ε. Αν επιχειρήσω Update από το επίσημο, θα με πάει κατευθείαν στο τελευταίο, δλδ 4.3?

Ή επιλέγεις με κάποιον τρόπο κάποιο από τα ενδιάμεσα updates?

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για τις συνεχείς ερωτήσεις μου...-bye-