Εννοείται!!!!!Σίγουρα με softmod αλλά και με κάποια chipάκια από ότι έχω διαβάσει (χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία για το δεύτερο)...
Πολυ καλος οδηγος για softmod... http://sites.google.com/site/completesg/
εν συντομια, δεν ανοιγεις το Wii για να τοποθετησεις modchip, ολα γινονται με εγκατασταση διαφορων IOS (σαν προγραμματα) ωστε να παιζεις homebrew εφαρμογες και κυριως παιχνιδια...
Προσοχη μην κανεις Update σε 4.3, αν και λογικα σε λιγο καιρο θα ξεπεραστει και αυτο ;-)
μοσιον πλας ;;; χρειαζομαι ;;;Θες τουλαχιστον αλλα ενα σετ χειριστηρια και καποια παιχνιδια
μοσιον πλας ;;; χρειαζομαι ;;;
επισης εαν δεν κανω λαθος συνοδευεται απο ενα παιχνιδη με διάφορα σπορτς εχει πραγματικη διαφορα απο το σπορτ ρισορτ ή τσαμπα λεφτα
την εχω κανει...![]()
μοσιον πλας ;;; χρειαζομαι ;;;
επισης εαν δεν κανω λαθος συνοδευεται απο ενα παιχνιδη με διάφορα σπορτς εχει πραγματικη διαφορα απο το σπορτ ρισορτ ή τσαμπα λεφτα
Για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα... μπορεί κάποιος μέσω ΠΜ να ανταλλάξει πληροφορίες μαζί μου για "softmode" Wii?![]()
επειδη θα παρω και δευτερο χειριστιριο,,, πρεπει να παρω και δευτερο WIRELESS SENSOR BAR ;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.