Nova EON TV / EON+

1ον .Δε περνάει το σήμα με σταθερα fps εξού και το stutter σε κάποια.Πως το έχουν καταφέρει και πως μπορεί να λυθεί δε ξέρω αλλά τα σπασίματα εκεί οφείλονται.Ειμαι σχεδόν σίγουρος .
Το video stream δεν έχει πρόβλημα, είναι σταθερό 50fps χωρίς σπασίματα, επιβεβαιωμένο.

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο απείλησε τους ότι δεν θα πάρουν φράγκο
όταν κανείς συμβόλαια σε κατάστημα δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης, η υπαναχώρηση είναι για αγορές από απόσταση (τηλέφωνο, Ίντερνετ)

Εννοώ η πηγή είναι σωστή πχ αν παίξει σε browser σε ένα δυνατό PC, το αν η εφαρμογή παίζει σωστά το βίντεο είναι το πρόβλημα
Αυτό είπα και εγώ ή μπορεί να μη το διατύπωσα σωστα ..Δε περνάει με σταθερό fps μεσω του μποξ.Το σήμα είναι 50fps .Τώρα πως το κατάφεραν αυτό να συμβαίνει σε κάποια ,σε αλλά όχι και στα κοσμοτε καθόλου από το ίδιο application βρίσκεται στη σφαίρα της μαγειας

Καταλαβα. Πως και δεν πηγες cosmote τοσο καιρο; Αληθεια τι προστιμο παιζει;
Ειμαι και στην Cosmote είμαι από αυτούς που πληρώνουν 2 συνδρομές δυστυχώς...120 ευρώ ήξερα τώρα από ότι διάβασα εδώ το ανέβασαν το πρόστιμο. Κάνω υπομονή μέχρι τον Ιούλιο του 2025

Η εφαρμογη eon γινεται αναβαθμιση μεσω play store? Αν ναι, τοτε με downgrade της εφαρμογης μηπως φτιαξει; Γιατι πολλες φορες και οι αναβαθμισεις πιο πολυ κακο κανουν..

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η εφαρμογη eon γινεται αναβαθμιση μεσω play store? Αν ναι, τοτε με downgrade της εφαρμογης μηπως φτιαξει; Γιατι πολλες φορες και οι αναβαθμισεις πιο πολυ κακο κανουν..
Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα. Κάνω 3 χρόνια υπομονή δοκίμασα τα πάντα από router καινούριο, οπτική ίνα, hotspot σε 5g Cosmote που πιάνω 1000+, άλλες εκδόσεις που δίνουν και CBR την ανάλυση (πλέον δίνει μόνο ABR), από 4 διαφορετικά android tv boxes (χωρίς το ΕΟΝ smart box), σε 3 διαφορετικές οθόνες, με cast (ήταν ακόμα χειρότερα), reset το ρούτερ και άλλα πολλά. Εγώ δεν τους ξανά εμπιστεύομαι ποτέ μετά από ένα περιστατικό που είχα με το κινητό μου ότι έχει πρόβλημα η συσκευή μου ότι δεν υποστηρίζει τάχα μου volte όταν ήμουν στη nova, μου πρότειναν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και την έκανα (τα έχασα όλα!), για να ανακαλύψω αγοράζοντας για πλάκα ένα καρτοκινητο Cosmote ότι μια χαρά έχω volte στο κινητό μου! Και μου το έβγαλαν άχρηστο και όταν το είχα ανακαλύψει ήταν αργά είχα ήδη παραγγείλει καινούριο (το χρειάζομαι το volte λόγω διπλής σιμ) και όλα αυτά για να μου πουν μετά από μήνες ότι δεν το υποστηρίζει η ίδια η nova! Από κει και μόνο περιμένω απλά να λήξει και αυτό το συμβόλαιο και να φυγω

Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα. Κάνω 3 χρόνια υπομονή δοκίμασα τα πάντα από router καινούριο, οπτική ίνα, hotspot σε 5g Cosmote που πιάνω 1000+, άλλες εκδόσεις που δίνουν και CBR την ανάλυση (πλέον δίνει μόνο ABR), από 4 διαφορετικά android tv boxes (χωρίς το ΕΟΝ smart box), σε 3 διαφορετικές οθόνες, με cast (ήταν ακόμα χειρότερα), reset το ρούτερ και άλλα πολλά. Εγώ δεν τους ξανά εμπιστεύομαι ποτέ μετά από ένα περιστατικό που είχα με το κινητό μου ότι έχει πρόβλημα η συσκευή μου ότι δεν υποστηρίζει τάχα μου volte όταν ήμουν στη nova, μου πρότειναν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και την έκανα (τα έχασα όλα!), για να ανακαλύψω αγοράζοντας για πλάκα ένα καρτοκινητο Cosmote ότι μια χαρά έχω volte στο κινητό μου! Και μου το έβγαλαν άχρηστο και όταν το είχα ανακαλύψει ήταν αργά είχα ήδη παραγγείλει καινούριο (το χρειάζομαι το volte λόγω διπλής σιμ) και όλα αυτά για να μου πουν μετά από μήνες ότι δεν το υποστηρίζει η ίδια η nova! Από κει και μόνο περιμένω απλά να λήξει και αυτό το συμβόλαιο και να φυγω
Κριμα κριμα κριμα. Δεν ξερω τι αλλο να πω. Κι εγω τα ανακαλυπτω τωρα 3η μερα που το εχω. Δεν ειχα ψαχτει αλλα δεν περιμενα τετοια θεματα....

Δορυφορικο μπαινει πια ή τα εχουν σταματησει για καινουριες αιτησεις; Αν ναι, τοτε μπορω αραγε να το γυρισω σε δορυφορικο χωρις προστιμο; Παντα φυσικα και με νοβα και κοσμοτε καναλια.

Όταν δεν είναι native 4K, η παραγωγή (ξένο δίκτυο) παίρνει ένα ασυμπίεστο (ή έστω με μεγάλο bitrate) 1080 και κάνει upscale με high end μηχανήματα. Θεωρητικά η εικόνα είναι καλύτερη από το upscale που μπορεί να δώσει μια μέση tv έχοντας ως πηγή ένα κουτσουρεμένο 1080 (μην ξεχνάμε πως τα 6Mbps αντιστοιχούν σε 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο στα αθλητικά).

Βέβαια, όπως αναφέρει ο φίλος Hacker?pcs πιο πάνω, υπάρχουν παραγωγές που η διαφορά είναι ξεκάθαρα ορατή, ειδικά στα μεγάλα πάνελς. Εκεί, είναι native 4K.
Μαλιστα, οκ σε ευχαριστω για τη διευκρινηση.

• Like
Reactions: kostthem
Εντωμεταξύ τα cosmote κανάλια παίζουν άψογα μέσω eon. Ούτε σπασίματα ούτε τίποτα. Απίστευτο αυτό που γίνεται.
Νέος συνδρομητής (προχθές συνδέθηκα) μέσω Internet...
Κι όμως... βλέποντας το "Ολυμπιακός - Παναιτωλικός" (Cosmote Sport 2),
είδα τα... πρώτα "κουδουνίσματα", δηλαδή, "μαύρισμα οθόνης"
πριν από λίγα λεπτά, για περίπου 5 δευτερόλεπτα!

* Κατά τ' άλλα... "ματσάρα" (0-0, 77 λ.) , για κάποιον ουδέτερο!

** Ξέχασα να διευκρινίσω, ότι το βλέπω σε "γραμμή Vodafone" (50 VDSL νομίζω)!

• Wow
είδα τα... πρώτα "κουδουνίσματα", δηλαδή, "μαύρισμα οθόνης
Σε εμένα δεν έκανε τίποτα. Το βλέπω και εγώ.

Κι εγω 3 μερες εχω συνδεθει. Τα ιδια και σε μενα δυστυχως

• Wow

Καμία διακοπή σε μένα.

Ο γαύρος όμως μου το χάλασε.

• Like

Καμια διακοπη. Μεσω της εφαρμογης της cosmote εβλεπα.

• Like
Έχουμε στο forum 545 σελίδες από σχόλια και πάτε ακόμα και κάνετε νέα συμβόλαια με το καφενείο της NOVA. Ποιος φταίει; Για να γλιτώσετε 5-10 ευρώ; ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός μέσω cosmote app εικόνα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ! Το ίδιο ματς μέσω eon app απλά δεν βλέπεται