Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα. Κάνω 3 χρόνια υπομονή δοκίμασα τα πάντα από router καινούριο, οπτική ίνα, hotspot σε 5g Cosmote που πιάνω 1000+, άλλες εκδόσεις που δίνουν και CBR την ανάλυση (πλέον δίνει μόνο ABR), από 4 διαφορετικά android tv boxes (χωρίς το ΕΟΝ smart box), σε 3 διαφορετικές οθόνες, με cast (ήταν ακόμα χειρότερα), reset το ρούτερ και άλλα πολλά. Εγώ δεν τους ξανά εμπιστεύομαι ποτέ μετά από ένα περιστατικό που είχα με το κινητό μου ότι έχει πρόβλημα η συσκευή μου ότι δεν υποστηρίζει τάχα μου volte όταν ήμουν στη nova, μου πρότειναν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και την έκανα (τα έχασα όλα!), για να ανακαλύψω αγοράζοντας για πλάκα ένα καρτοκινητο Cosmote ότι μια χαρά έχω volte στο κινητό μου! Και μου το έβγαλαν άχρηστο και όταν το είχα ανακαλύψει ήταν αργά είχα ήδη παραγγείλει καινούριο (το χρειάζομαι το volte λόγω διπλής σιμ) και όλα αυτά για να μου πουν μετά από μήνες ότι δεν το υποστηρίζει η ίδια η nova! Από κει και μόνο περιμένω απλά να λήξει και αυτό το συμβόλαιο και να φυγω