παιδια επειδη βλεπω οτι θα δινει και το multiview μεσω δικτιου μηπως παιζουνε και θεματα ασφαλειας για cardsharing και το δινει μονο μεσω forthnet, για να ελεγχει?
Εμενα την κατέβασε την αναβάθμιση. Μου γραφει
Τοπικό Δίκτυο ok, Κατάσταση Σύνδεσης Ιnternet ok. Μου έβγαλε και την επιλογή on demand στο μενου. Πατάω και μου λέει καλωσήρθατε στη νέα υπηρεσία μπλα μπλα μπλα..και παρακάτω σου βγάζει επιλογή αν συμφωνείς. Πατάω ΟΚ
και μετά γραφει, προσωρινό πρόβλημα σύνδεσης δοκιμάστε αργότερα
Το κάνει αυτό λόγο του ότι έχω ιντερνετ ΟΤΕ?
Την έχουμε κάνει εδώ και ωρα.Αυτην κραζουμε.Γιά δοκιμάστε να κάνετε αναβάθμιση
https://myaccount.nova.gr > ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ > Τεχνικές ρυθμίσεις > Αναβάθμιση εξοπλισμού Nova > Αποστολή
εγω πατησα απο το myaccount αναβαθμιση.εχω μαστερ τον 865 και slave τον 831.απο εδω μου εδειξε οκ.τωρα τι εχει κανει,θα το δω σε λιγο που θα ειμαι σπιτι.
τελικά?
Να σημειωθεί ότι ο δέκτης (831) έγινε πολύ πιο γρήγορος. Ταχύτητα που έχασε όταν κατέβηκε η αναβάθμιση για τον σκληρό δίσκο και τις εγγραφές.
καλωσορισμα στην καινουργια υπηρεσια NOVA ON DEMAND : Εκανα την αναβαθμηση 81 / 2.0.1.54 εχoντας NOVA 3 play ( nova στο σπιτι μου τηλεφωνο σε αλλο σπιτι ) γραμμη εχω wind vdsl 50 εδω πιανω 40 και παιζει κανονικα τωρα βλεπω mad max σε dolby 5.1:SFGSFGSF:
...ηρθα και τον βρηκα αναβαθμισμενο με το μενου ondemand να εχει προστεθει στις επιλογες.
το μονο που εκανα ηταν να του κοτσαρω το καλωδιο δικτυου το οποιο ερχεται απο ενα extender 150Μbps της tplink.
κανενα προβλημα στην ροη της ταινιας χωρις κανενα κολλημα.
οντως χρησιμη και πολυ βολικη υπηρεσια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.