Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

παιδια επειδη βλεπω οτι θα δινει και το multiview μεσω δικτιου μηπως παιζουνε και θεματα ασφαλειας για cardsharing και το δινει μονο μεσω forthnet, για να ελεγχει?

παιδια επειδη βλεπω οτι θα δινει και το multiview μεσω δικτιου μηπως παιζουνε και θεματα ασφαλειας για cardsharing και το δινει μονο μεσω forthnet, για να ελεγχει?

Όχι, γιατι αυτό μαλλον θα απαιτεί 1-1 συνδεση αποκωδικοποιητών (με ή χωρις ρουτερ), χωρις να υπαρχει εξωτερικη συνδεση στο ιντερνετ.

ναι αλλα μηπως μπορουν να φτιχνουν εικονικα τοπικα δικτυα.

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Εμενα την κατέβασε την αναβάθμιση. Μου γραφει
Τοπικό Δίκτυο ok, Κατάσταση Σύνδεσης Ιnternet ok. Μου έβγαλε και την επιλογή on demand στο μενου. Πατάω και μου λέει καλωσήρθατε στη νέα υπηρεσία μπλα μπλα μπλα..και παρακάτω σου βγάζει επιλογή αν συμφωνείς. Πατάω ΟΚ
και μετά γραφει, προσωρινό πρόβλημα σύνδεσης δοκιμάστε αργότερα
Το κάνει αυτό λόγο του ότι έχω ιντερνετ ΟΤΕ?

Είμαι και θα είμαι για λίγους μήνες στο σπίτι της κοπέλας μου σε άλλη πόλη (λόγω δουλειάς), έχω NOVA full pack 3play στο τηλέφωνο του σπιτιού μου, αναβάθμισα και συνέδεσα το σποκωδικοποιητή μέσω wind internet. Ε! λοιπόν τώρα συνδέθηκα και βλέπω κανονικά το "ο άνεμος και το λιοντάρι".
Πιστεύω ότι βλέπει τύπο συνδρομητή και όχι πάροχο δικτύου. Ελπίζω να μην κάνουν καμιά "κουτσουκέλα" και μου το κόψουν, σε 2 μήνες γυρίζω πίσω.

Τώρα βλέπω το "Γράμματα στην Ιουλιέττα", καλή ποιότητα σε ίντερνετ που φθάνει περίπου στα 12mb.

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Γιά δοκιμάστε να κάνετε αναβάθμιση

https://myaccount.nova.gr > ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ > Τεχνικές ρυθμίσεις > Αναβάθμιση εξοπλισμού Nova > Αποστολή
Την έχουμε κάνει εδώ και ωρα.Αυτην κραζουμε.

Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αλλά εμένα μου είπαν πρώτα να συντονίσω στο κανάλι NOVALIFE και μετά αναβάθμιση να κάνω

Η αναβαθμιση παντως δε περναει ουτε απο το myaccount σε slave 831 σε multiview.

Με Nova3play και VDSL γραμμή λειτουργεί άψογα , μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει 2 σειρές και μια ταινία. Ποιότητα πολύ καλή. Πολύ χρήσιμη υπηρεσία.

τελικά?

...ηρθα και τον βρηκα αναβαθμισμενο με το μενου ondemand να εχει προστεθει στις επιλογες.
το μονο που εκανα ηταν να του κοτσαρω το καλωδιο δικτυου το οποιο ερχεται απο ενα extender 150Μbps της tplink.
κανενα προβλημα στην ροη της ταινιας χωρις κανενα κολλημα.
οντως χρησιμη και πολυ βολικη υπηρεσια.

Τελικά άνοιξε το account και κατεβάζει τώρα την νέα έκδοση ,μόλις τελειώσει θα πω αν παίζει ειμαι με ΟΤΕ .

Sent from my iPad using Tapatalk

Και σε μένα είναι slave σε multiview με master τον 865 .Η αναβάθμιση έγινε με την πρώτη σπό το my account . Να σημειωθεί ότι ο δέκτης (831) έγινε πολύ πιο γρήγορος. Ταχύτητα που έχασε όταν κατέβηκε η αναβάθμιση για τον σκληρό δίσκο και τις εγγραφές.

καλωσορισμα στην καινουργια υπηρεσια NOVA ON DEMAND : Εκανα την αναβαθμηση 81 / 2.0.1.54 εχωντας NOVA 3 play ( nova στο σπιτι μου τηλεφωνο σε αλλο σπιτι ) γραμμη εχω wind vdsl 50 εδω πιανω 40 και παιζει κανονικα τωρα βλεπω mad max σε dolby 5.1:SFGSFGSF:

καλωσορισμα στην καινουργια υπηρεσια NOVA ON DEMAND : Εκανα την αναβαθμηση 81 / 2.0.1.54 εχoντας NOVA 3 play ( nova στο σπιτι μου τηλεφωνο σε αλλο σπιτι ) γραμμη εχω wind vdsl 50 εδω πιανω 40 και παιζει κανονικα τωρα βλεπω mad max σε dolby 5.1:SFGSFGSF:

αρα παιζει και σε αλλα δικτυα ρε παιδια..(?)

Προσοχή!

Όσοι αναβαθμίσατε τους δέκτες σας, να κάνετε οπωσδήποτε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις! Αυτό μην το αμελήσετε, είναι πολύ σημαντικό!

Αφού προχωρήσετε σε επαναφορά, με την επιλογή on demand από το σχετικό πλήκτρο του χειριστηρίου (ή από το μενού του δέκτη), εμφανίζεται το μήνυμα που μας καλωσορίζει στην υπηρεσία...
DSC_0281.jpg

...Αυτή είναι η τωρινή αναβάθμιση του δέκτη...
DSC_0283.jpg

Μια πρώτη εντύπωση τώρα, από την πρώτη επαφή του 831 με την υπηρεσία. Υπενθυμίζω ότι ο δέκτης που γράφτηκε η παρουσίαση της υπηρεσίας ήταν ο νέος Novαbox (3001).

Αρχικά, στην πρώτη σύνδεση του 831 με την υπηρεσία, ο δέκτης "ζορίστηκε" λίγο μέχρι να συνδεθεί. Ίσως και επειδή από βιασύνη δεν πραγματοποίησα επαναφορά του δέκτη. Μετά την επαναφορά, όλες οι εντολές πλέον του on demand εκτελούνται άριστα. Δοκίμασα λίγα λεπτά θέασης σε 5-6 ταινίες και η εικόνα ήταν καλύτερη από αυτό που περίμενα δω. Για να μην πω ότι είναι "SUPER" και ακούσω πάλι τίποτα περίεργα σχόλια. Ο δέκτης βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο (multiview) από το δωμάτιο που τοποθετήθηκε και δοκιμάστηκε ο δέκτης του review, όπου μαζί του υπήρχε (και υπάρχει ακόμα δηλαδή) και το modem-router για την πρόσβαση στο internet. Άρα λοιπόν, έπρεπε με κάποιο τρόπο να συνδέσω τον 831 (που βρίσκεται στο άλλο δωμάτιο) με το modem-router, ώστε να έχει και αυτός πρόσβαση στο internet. Αυτό πραγματοποιήθηκε με τη σύνδεση του δέκτη σε ένα switch Tenda, το οποίο συνδέεται καλωδιακά με ένα ασύρματο access point Tenda (τοποθετημένο πίσω από την τηλεόραση) , που είναι συνδεδεμένο ασύρματα στο δίκτυο του modem-router του σπιτιού. Όλες οι επιλογές του on demand δουλεύουν άριστα και με την μέχρι τώρα σύντομη επαφή μου με την υπηρεσία, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχω και μια αίσθηση, ότι με τον 831 η υπηρεσία δουλεύει λίγο καλύτερα. Πιο γρήγορα μου άνοιξαν όσοι τίτλοι επιλέχτηκαν για θέαση και πολύ καλύτερη η λειτουργία γρήγορης εκκίνησης μπρος-πίσω (fast-forward). Όλα αυτά, σε σχέση με την δοκιμή της υπηρεσίας στον 3001. Τουλάχιστον για αρχή, αυτή είναι η πρώτη μου εντύπωση. Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις.

Και κάτι που αναφέρθηκε και από άλλον και θα πρέπει να το παρατηρήσουμε στην πορεία για πιο ασφαλή συμπεράσματα... Σαν λίγο να ελάφρυνε η περιήγηση στο μενού του δέκτη!

Επαναλαμβάνω και πάλι, Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε επαναφορά του δέκτη μετά την αναβάθμιση!!!

Last edited:
...ηρθα και τον βρηκα αναβαθμισμενο με το μενου ondemand να εχει προστεθει στις επιλογες.
το μονο που εκανα ηταν να του κοτσαρω το καλωδιο δικτυου το οποιο ερχεται απο ενα extender 150Μbps της tplink.
κανενα προβλημα στην ροη της ταινιας χωρις κανενα κολλημα.
οντως χρησιμη και πολυ βολικη υπηρεσια.

Ναι με το που σου έγραψα το έκανα και εγώ (831 slave), όλα καλά