Γειά σας!
Σχετικά με την υπηρεσία NovaGO και εν όψει του επερχόμενου περιορισμού σε 1 ενεργή συσκευή ανά συνδρομητή, θα ήθελα να ρωτήσω:
1. Έχω ενεργή υπηρεσία multiview με 2 δέκτες NovaBox HD PVR 865.Στην περίπτωση αυτή μήπως δικαιούμαι να έχω την υπηρεσία NovaGo σε 2 συσκευές (δηλαδή μια συσκευή με το serial number της smartcard του master δέκτη και ακόμα μια συσκευή με το serial number της smartcard του slave δέκτη) ?
για το Multiview πληρωνεις μια συνδρομη.οποτε μια συνδρομη,ενας λογαριασμος novago.
2. Στην περίπτωση μου που έχω multiview (με 2 δέκτες NovaBox HD PVR 865),την ενεργοποίηση του NovaGo θα πρέπει να την κάνω με το serial number της smartcard του master ή του slave δέκτη?
το serial number της master
3. Τα smartphones SONY Xperia Z1 και SONY Xperia Z1 compact υποστηρίζονται στην υπηρεσία NovaGo?
Στη σχετική ερώτηση βλέπω και αναφέρεται μόνο το παλαιότερο SONY Xperia Ζ.
Αυτά προς το παρόν,αν χρειαστώ κάτι επιπλέον θα επανέλθω!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Γειά σας!
Σχετικά με την υπηρεσία NovaGO και εν όψει του επερχόμενου περιορισμού σε 1 ενεργή συσκευή ανά συνδρομητή, θα ήθελα να ρωτήσω:
1. Έχω ενεργή υπηρεσία multiview με 2 δέκτες NovaBox HD PVR 865.Στην περίπτωση αυτή μήπως δικαιούμαι να έχω την υπηρεσία NovaGo σε 2 συσκευές (δηλαδή μια συσκευή με το serial number της smartcard του master δέκτη και ακόμα μια συσκευή με το serial number της smartcard του slave δέκτη) ?
2. Στην περίπτωση μου που έχω multiview (με 2 δέκτες NovaBox HD PVR 865),την ενεργοποίηση του NovaGo θα πρέπει να την κάνω με το serial number της smartcard του master ή του slave δέκτη?
3. Τα smartphones SONY Xperia Z1 και SONY Xperia Z1 compact υποστηρίζονται στην υπηρεσία NovaGo?
Στη σχετική ερώτηση βλέπω και αναφέρεται μόνο το παλαιότερο SONY Xperia Ζ.
Αυτά προς το παρόν,αν χρειαστώ κάτι επιπλέον θα επανέλθω!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
με τα smartphones γινεται ενα ψιλομπερδεμα.σε αλλα παιζει,σε αλλα οχι.
κατσε να σου πει καποιος με το συγκεκριμενο sony τι παιζει...
Παιδια μια ερωτηση
Μεσα στο ebill εχει μια επιλογη εργαλεια νοβα ,αποστολη σηματος master και σαρωση δικτυων master
Ti εργαλεια ειναι αυτα ?
Να ευχαριστήσω θερμά τόσο το φίλο Δημήτρη (που πρόλαβε και ενημέρωσε πριν το επίσημο support) όσο
και το επίσημο support!
Απλά σχετικά με τα εν λόγω smartphones να αναφέρω ότι με παραξένεψε το γεγονός ότι αναφέρεται το Sony Xperia Z που είναι παλαιότερο μοντέλο ότι υποστηρίζεται,ενώ τα Sony Xperia Z1 και Sony Xperia Z1 compact που είναι νεώτερα μοντέλα δεν αναφέρονται στη σχετική λίστα συμβατότητας.
Αν χρειαστώ κάτι επιπλέον θα επανέλθω!
Ευχαριστώ πολύ!
εστειλα καποιο mail στο [email protected] αλλα δεν εβαλα απαντηση στο ερωτημα μου
Ζήτηση προσφορα 59.90 full pack triple play με διεθενις κλησεις
δηλαδγ προσφορα που ειχε γνωστος μου αλλα και μελη στο φορουμ
τουλαχιστον περιμενα μια απαντηση στο ερωτημα μου ως χρονια συνδρομητης
ευχαριστω
Παιδια μια ερωτηση
Μεσα στο ebill εχει μια επιλογη εργαλεια νοβα ,αποστολη σηματος master και σαρωση δικτυων master
Ti εργαλεια ειναι αυτα ?
Εγώ πληρώνω τόσα (60 περιπου ευρώ) χωρίς διεθνείς κλίσεις για το novacinema1 και το sports pack.Kαι είμαι και συνδρομητης 13 χρόνια.Το χερότερο είναι που όταν ρωτάς κατι τέτοιο δεν σου κάνουν την ¨"τιμή" να απαντήσουν.Βέβαια τα τιμολόγια για τις υπηρεσίες τα ξέρεις όταν υπογράφεις,,,τα κάτω από το τραπεζι μας ενοχλούν και αυτά τα στείλε pm!!!!
Καλησπερα.Στο ondemand με κατεβαζει τις σειρες σε hd και τις ταινιες ολες σε sd.Ειναι λογικο αυτο?Δεν επρεπε να ειναι ολα σε hd?
Οταν λετε οτι η αναβαθμιση ενημερωνει το dtt bouquet εννοειτε οτι εκτος της προσθηκης καναλιων θα ενημερωνει και τα ονοματα των καναλιων χωρις σαρωση(π.χ. Αλλαγη ονοματων στα καναλια της δημοσιας τηλεορασης)?επισης κατι ασχετο με την αναβαθμιση,με τη μετατροπη και μετονομασια του ns highlights σε ns24hd θα καλυφθει το κενο μεταξυ ns4 κ ns6?π.χ. Ιδανικη θα ηταν η μετονομασια του ns7 σε ns5 στη θεση που ειναι τωρα το novasports highlights ωστε να υπαρχει σωστη ταξινομιση των καναλιων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.